![]() |
#761 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Cytuj:
to byla ironia mojego posta lolu;p Hcialem sie ponasmiewac troszku i zobaczyc co kto mi doradzi i tak naprawde mam 100 k okolo a nie 700k i tylko sprzedaje na allegro zeby kupic pacc'a a nie kupuje ;> |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#762 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
|
![]() Cytuj:
czy 40 knightem opłaca zaqpic się mms? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam 19lvl knight : FS , warrior helmet , knight armor , dragon shield , plate legs i leather boots. W depo okolo 22k. Co zamienic lub co dokupic? Gdzie idzie zdobyc duzo kasy?
22:50 Asia swierklany jakom lubisz pozycje 22:50 Lord Verminaard znasz takie cos jak pytajnik ? 22:50 Asia swierklany nie 22:51 Asia swierklany to ty zadawaj pytania teraz kolej na ciebie WTF ? ? ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Nowy na Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Łazy
Stan: Początkujący
Imię: Allucinator
Profesja: Knight
Gildia: brak
Świat: Askara
Poziom: 18
Skille: 45/41
Poziom mag.: 2
|
![]() witam, chialbym ulepszyc mojego knighta, mam obecnie 18 lvl i okolo 10 k golda (ciagle rosnie) a to nosze:
legion helmet longsword scale armor copper shield brass legs leather boots silver amulet siedze w miescie carlin, co polecacie do ulepszenia? server askara skille: swordfighting 45 shielding 41 ml 2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Złotów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sanchineq
Świat: Silvera
|
![]() @Pakos
Kup sobie Plate Armor (dokładnej ceny nie znam, nie gram na Twoim serverze, ale myślę, że od graczy kupisz za 200-400gp), Plate Legs (400-500gp), Dark/Steel Helmet (200gp), Dwarven Shield (do 100gp), Bright Sword (myślę, że coś w granicach 8k, ale popytaj kumpli na servie), Jak Ci starczy kasy to kup 1 BP IHów (kosztuje mniej więcej 1k. Zawsze noś go przy sobie, nie wiadomo, kiedy leczenie się przyda) ![]()
![]() ![]() "A friend in need is a friend indeed." "A friend in need is a friend indeed." Mówimy STOP okaleczaniu polszczyzny! "Rozum jest nie w wieku, lecz w głowie." Ostatnio edytowany przez LookamZzaRogu - 02-04-2007 o 00:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#766 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeszcze jedno pytanko : Ile kosztują na neranie knight legi , bright sword , vapmirka i bohy?
22:50 Asia swierklany jakom lubisz pozycje 22:50 Lord Verminaard znasz takie cos jak pytajnik ? 22:50 Asia swierklany nie 22:51 Asia swierklany to ty zadawaj pytania teraz kolej na ciebie WTF ? ? ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: Daleko!i!i!
Imię: Miksar Troper
Profesja: Sorcerer
Świat: Libera
![]() |
![]() Ja jestem cienki
![]() Mam plate seta, leather boots, darck helmet i dwarf shiled. I ofcours malo kasy. Jesli ktos by mógł mi pomóc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#769 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 04 2007
|
![]() Cytuj:
boh i wand ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 04 2007
|
![]() c legi to niestrata pieniendzy
ale dla knighta lepiej kupic k legi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: Dębica
Imię: Wild Tyoka
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 87
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() 27 knight
skill 55/55 eq:c armor, k legs, warrior helmet, bs, gs, demon shield, boh, p ammy, 70k w dp i co kupic?? swiat Harmonia(dsm okolo 40k chodzi,c legs okolo 15k,rh z 30k ) a wiec co zmienic w moim eq? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Kup sobie DSM i RH. Następnie kup jakieś dobre legsy... np. Golden . Broń jest QL. Potem zbieraj na Avanger'a ![]() PS: Oczywiście zostaw sobie troche kasy na IHy/UHy i inne drobne wydatki ![]() Pozdrowienia, LookamZzaRogu
![]() ![]() "A friend in need is a friend indeed." "A friend in need is a friend indeed." Mówimy STOP okaleczaniu polszczyzny! "Rozum jest nie w wieku, lecz w głowie." Ostatnio edytowany przez LookamZzaRogu - 06-04-2007 o 15:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Użytkownik forum
Lokacja: Zadupie
Imię: Karion Ludak
Profesja: Druid
Gildia: SONIC
Poziom: 28
Skille: 30shiel
Poziom mag.: 37
|
![]() Moim zdaniem jak masz np.700k na swiecie harmonia mozesz se lajtowo kupic MPA-magic plate armor, Golden Legi lub z Questa Demon, helmet Royal lub z Questu zdobyc Helmet of The Ancients, bootsy SOFT
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#774 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() ![]() "A friend in need is a friend indeed." "A friend in need is a friend indeed." Mówimy STOP okaleczaniu polszczyzny! "Rozum jest nie w wieku, lecz w głowie." Ostatnio edytowany przez LookamZzaRogu - 06-04-2007 o 20:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Stox Skol
Profesja: Elder Druid
Gildia: Destroyers
Świat: Julera
Poziom: 35+
Skille: drut-.-
Poziom mag.: 47
|
![]() Co mam kupić na 37lvl 46 mlvl z eq:
Świat Julera -b robe -p legi (lekkie) -hat of the mad -vampka -tempest rod -Boshki ;] -scarf xD -crystal ring auhsahsuahs Fundusze tak od 30-50k _____________________________________________ Play 4 fun Ostatnio edytowany przez M-Doog - 09-04-2007 o 10:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 | |
Użytkownik forum
Lokacja: Zadupie
Imię: Karion Ludak
Profesja: Druid
Gildia: SONIC
Poziom: 28
Skille: 30shiel
Poziom mag.: 37
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Dębica
Imię: Wild Tyoka
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 87
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @up noobem to jestes ty!
a co do topicu to kupilem promo i zostalo z 50k ! ale jak ktos wyzej powiedzial zebym skillowac i tak tez robie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Lokacja: taka "mała" wiocha
Imię: Moon Eowan
Gildia: Legion of Lost Souls
Świat: Honera
Poziom: 33
Skille: 62/42
Poziom mag.: 10
|
![]() Mam 17pala [blisko 18] i ~4k. Na razie mam: P-armor i legs, Steel helmet, leather boots i scarfa.
Ps. wale z x-bowa ale to detal. Ca kupic, armora czy inwestowac w amunicje moze w runy help plz
Jestem ![]() ![]() [CHAR] Moon Eowan[/CHAR] Jestem master of dizaster. Best : Solo: >2x [MONSTER]Dark Magician[/MONSTER] + 4x [MONSTER]Dark Apprentice[/MONSTER] >[MONSTER]Dragon[/MONSTER] Team : [MONSTER]Dragon[/MONSTER] Hit: 187 w [MONSTER]cyclops[/MONSTER] Ostatnio edytowany przez Muneowan - 08-04-2007 o 20:32. Powód: litrufka |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Białystok/Brussel
|
![]() Noob plax?? Hmm co do 700 k pisał że ma 70 a z kad wzieles 700 to niewiem a btw. wiesz ze w profilu miał lvl ? I btw. na wyzszym lvlu na te questy napewno by niemiał takich skilli myśl troszke ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |