Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Pokaż wyniki sondy: Jaka jest waszym zdaniem najsłabsza profesja w Tibii?
Knight 186 44.08%
Paladin 122 28.91%
Druid 74 17.54%
Sorcerer 40 9.48%
Głosujących: 422. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 31-03-2007, 20:32   #161
goburu
Zbanowany

Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
Domyślny

To jak wytlumaczyc fakt ze na forum.tibia.com ludzie sie ze mna zgadzaja a tutaj nie? No prosze, bo ja tego nie rozumiem -.-

@Cenarius
Powiedzmy sobie szczerze - knight po ostatnich update'ach jest do dupy. Wszystkie profesje zostaly wzmocnione oprocz knighta. (magowie dostali tanią mane a palowi szybciej rosnie dist niz kiedys i ma lepsze bronie oraz amunicje, knight niby tez dostal bron o 2 ataku wiecej ale to prawie nic nie daje...)

Ostatnio edytowany przez goburu - 31-03-2007 o 20:46.
goburu jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 31-03-2007, 20:48   #162
Kimo36
Użytkownik Forum

Kimo36's Avatar

Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

@Cenarius
Ja też wyobraź sobie ,że grałem wszystkimi postaciami.
Myśle także ,że krok w wandy i rody był jednym z najlepszych ze stronu cipsoftu.
Jeżeli ktoś grał jak była tibia 7.4 to wie jak sie kiedyś grało.
Ale również uważam ,że w ten sposób knight jest upychany na bok.
Tak jak wcześniej pisałem sorc z 33lvl może spokojnie sypać z WoI i z hmm po ok. 140 a knight?
Knight może sobie jedynie pomarzyć (ofcorse może walnąć nawet i wiecej lecz nie ma takiej pewności, siła magi to siła magii nie ma mocnych )
o takich hitach ( a raczej combach) . Przynajmiej na 33 lvl ;p.

Pozatym ,że knight jest upośledzony magicznie to jest pestka ale
jak myśle o rycerzach innych herosach
kturzy zwalczali zło za pomocą swojego miecza itp.
A tutaj ? Na demce? Explo i do przodu -.-
To mnie najbardziej boli :S

Ostatnio edytowany przez Kimo36 - 31-03-2007 o 21:06.
Kimo36 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-03-2007, 20:51   #163
Cenarius
Użytkownik Forum

Cenarius's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć

Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez goburu Pokaż post
@Cenarius
Powiedzmy sobie szczerze - knight po ostatnich update'ach jest do dupy. Wszystkie profesje zostaly wzmocnione oprocz knighta. (magowie dostali tanią mane a palowi szybciej rosnie dist niz kiedys i ma lepsze bronie oraz amunicje, knight niby tez dostal bron o 2 ataku wiecej ale to prawie nic nie daje...)
Nigdy nie powiedziałem że jest super evil dobry ale jest to dobra odskocznia od druida i palka moim zdaniem (tz grałem nim kiedy:
a) miałem lagi
b) nudziło mi się uciekanie
c) nudziło mi się latanie z "exori vis>ahhh>exori vis>exori vis>exura sio>ahh")
Tylko że knight jednak ma swoje zalety (marne ale są) a to że ktoś lubi tak grać a nie np sorcem to jeszcze nie powód do nazywania go noobem to tyle
@Kimo36
1)
Cytuj:
@cenarius
aarght mój nick zaczyna się z dużej litery
2) nigdy nie mówiłem że knight to evil wymiatacz i nikt nie ma z nim szans bo sam grałem i widze różnice między drutem a knightem tylko mówiłem goburu, że nazywanie 99% forum noobami tylko dlatego że się z nim nie zgadzają to troche "niemiłe" a nie zamierzam wszystkim mówić jaki to knight jest wymiatacz (bo nie jest :<)
@down
To nie było miłe

Ostatnio edytowany przez Cenarius - 31-03-2007 o 21:01.
Cenarius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-03-2007, 20:55   #164
goburu
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cenarius Pokaż post
Nigdy nie powiedziałem że jest super evil dobry ale jest to dobra odskocznia od druida i palka moim zdaniem (tz grałem nim kiedy:
a) miałem lagi
b) nudziło mi się uciekanie
c) nudziło mi się latanie z "exori vis>ahhh>exori vis>exori vis>exura sio>ahh")
Tylko że knight jednak ma swoje zalety (marne ale są) a to że ktoś lubi tak grać a nie np sorcem to jeszcze nie powód do nazywania go noobem to tyle
No tym razem to się z tobą zgadzam w 100%. Wreszcie napisales cos mądrego...
Cytuj:
2) nigdy nie mówiłem że knight to evil wymiatacz i nikt nie ma z nim szans bo sam grałem i widze różnice między drutem a knightem tylko mówiłem goburu, że nazywanie 99% forum noobami tylko dlatego że się z nim nie zgadzają to troche "niemiłe" a nie zamierzam wszystkim mówić jaki to knight jest wymiatacz (bo nie jest :<)
Ja nie nazwałem nikogo noobem, powiedzialem tylko ze jestescie graczami ots a to roznica. (niektorzy nie maja czasu grac w rl tibie to graja na ots bo szybciej sie lvl nabija i to nie jest rownoznaczne z tym ze sa noobami chociaz czesto tak jest ale nie zawsze...)

Ostatnio edytowany przez goburu - 31-03-2007 o 21:01.
stary 31-03-2007, 21:01   #165
Kimo36
Użytkownik Forum

Kimo36's Avatar

Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224

Domyślny

@Cenarius (Już poprawiam xD)
Myśle ,że sorcerer nie jest nudny sam nim grałem i moge stwierdzić ,że jest to wiele manasków, hmm, a przedewszystko satysfakcja z wiekszych hitów.
Wiele miejsc do expienia wręcz nie można się nudzić !!
A knight to coś innego...
Niestety dużo nudnego skillowania, te same expowiska.
Chociaż ja nie narzekam , ciągle prubuje znaleźć jakieś nowe ciekawe
miejsca do expienia (ostatnio na elf fortrece ;p)

Zależy to od wyobraźni i "widzenia" miejscówek.
Ale po mimo wszystko knight na tle sorca/druida to głewno -.-

@down
Tu się zgodze ;p

Ostatnio edytowany przez Kimo36 - 31-03-2007 o 21:05.
Kimo36 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-03-2007, 21:01   #166
Fagaro
Użytkownik Forum

Fagaro's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006

Imię: Fagaro
Profesja: Elite Knight
Gildia: Redeemers
Świat: Eternia
Poziom: 209
Skille: 99/97
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez team_pk_druid Pokaż post
Jutro moge Ci nakręcic filmik zabijania wrl solo tym 8 najtem tylko daj mi 8 najta z 6 mlvlem na swiecie Iridia i przeprowadz mnie do Motls (8x postaci 80lvl+) a ja napieralam z explo i spokojnie go zajebie

aha

e-plate prosze do

Dark Juvan/Venore
Przerpowadz 8 level knighta przez molts to dam ci sca. najbardziej mnie interesuje jak ominiesz bramki levelowe.
stary 31-03-2007, 21:09   #167
Cenarius
Użytkownik Forum

Cenarius's Avatar

Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kimo36 Pokaż post
@Cenarius (Już poprawiam xD)
Myśle ,że sorcerer nie jest nudny sam nim grałem i moge stwierdzić ,że jest to wiele manasków, hmm, a przedewszystko satysfakcja z wiekszych hitów.
Wiele miejsc do expienia wręcz nie można się nudzić !!
A knight to coś innego...
Niestety dużo nudnego skillowania, te same expowiska.
Chociaż ja nie narzekam , ciągle prubuje znaleźć jakieś nowe ciekawe
miejsca do expienia (ostatnio na elf fortrece ;p)

Zależy to od wyobraźni i "widzenia" miejscówek.
Ale po mimo wszystko knight na tle sorca/druida to głewno -.-

@down
Tu się zgodze ;p
no niech Cię coś trafi już miałem zacytować że 2 raz xD no mniejsza EF było bardzo fajne kiedy nie było 7542073 osób chcących zdobyć addon itemki
Cytuj:
Przerpowadz 8 level knighta przez molts to dam ci sca. najbardziej mnie interesuje jak ominiesz bramki levelowe.
dorzuce do tego moje passy i rec keya
Cytuj:
Ja nie nazwałem nikogo noobem, powiedzialem tylko ze jestescie graczami ots a to roznica.
detale detale chodzi o to że 99% to dużo (za dużo)
stary 31-03-2007, 22:16   #168
Marciniek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 11 2005

Imię: Marciniek
Profesja: Knight
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 108
Skille: 100/99
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez cite Pokaż post
Co do Orsha - to tylko Goboru mógł wpaść na pomysł solowania go.
Miał sporo czasu na wymyślenie tego jakże genialnego argumentu.
Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Knight na tym lvlu z broni wali srednio 150 a sorc/drut 1000+. Rzeczywiscie knight lepszy.

Są takie potwory ktorych knight nawet nie zrani z broni ale twoj mozg ich nie obejmuje...

A jak zaczniesz spamować z explo w juggernauta to cya in temple ;0 (sorc juggera z palcem w tyłku rozwala a ze waste ogromny to juz calkiem inny temat ale zabija przynajmniej...)
- Hę?
- O ile znam Tibie, o tyle sorc/drut nie wali 1000+ z broni.
- Może załóż noobchara (nie śmiem twierdzić, że posiadasz inne) na Harmonii i zapytaj najlepszego obecnie druida czy zabił/ jest w stanie zabić tego całego jogurta i problem z głowy.

Cytuj:
Na forum.tibia.com gadam z 100+ lvlami i oni mają takie samo zdanie co ja wiec juz od kilku miesiecy jestem pewny ze wy macie max 20 lvl albo macie te swoje 100+ lvl... na ots
2 Grzechy Główne.

Powiedz, czy w określaniu czyjegoś noobostwa ważniejszy dla Ciebie jest jego level czy stopień zgodności z Twoimi daleko idącymi ideologiami?

---
Pan goburu wrócił i widać udało Mu się osiągnąć zamierzony cel - zrobić zamieszanie wokół własnej osoby.
Marciniek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-03-2007, 22:53   #169
Rookslayer of Dolera
Guest

Domyślny

Myślę że najsłabszy jest knight. Czemu??
-może i to że knight wali żadziej niż pall ale mocniej jest racja, ale pall ma przecież SDeki i wogóle lepsze czary. Pozatym wali z dysta przez co ma mniejszy waste(mniej obrywa). I i tak mu się opyla grać nawet jak często deda.
Dla gości którzy wychwalali że super evul drut zabił sorka dzięki paraliżowi to powiem ze sorc paraliżu może używać a drut nie. Pozatym drut używając paraliżu odsłania się na UE sorca bo ma exhausted.
Sorc i drut są równi o czym niekiedy niektórzy zapominają.
Pallek to fajna profesja ale troche udupiona, jego minus wobez knighta to to że często pada i musi podnośić speary w czasie trenienia.
Knight powyżej 100lvla ma sam trudne życie. Na hunty zchodzi dużo UH i nie może za dobrych stworków huncic bez użycia magi.
Ogólnie to sorc Rox, a druid kanałami(w końcu jestem sorkiem, a kultura wymaga żeby pisać to co nie zawsze uważa się za prawdę: patrz up).

Ogólnie to ściema ide spać
  Odpowiedz z Cytatem
stary 31-03-2007, 22:56   #170
team_pk_druid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2007
Lokacja: Ostrołęka

Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 52
Skille: 72/52
Poziom mag.: 14
Domyślny

kurwa mac (sorry ale mnie wqrwil jezeli laska nie banuj) goburu wyjdz i nie opowiadaj głupot z ots bo wrl nie ma ataku obszarowego takiego który by mnie dosięgnał skoro 8 ludzi by blokało go a nawet jeśli by sie przerzucil to nie zrobił by comba 250hp z samego sd + burst (tylko 1 tura bo potem exeta res) a ja spokojnie z explo bym go wkoncu dojebał
team_pk_druid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-03-2007, 23:38   #171
goburu
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez team_pk_druid Pokaż post
kurwa mac (sorry ale mnie wqrwil jezeli laska nie banuj) goburu wyjdz i nie opowiadaj głupot z ots bo wrl nie ma ataku obszarowego takiego który by mnie dosięgnał skoro 8 ludzi by blokało go a nawet jeśli by sie przerzucil to nie zrobił by comba 250hp z samego sd + burst (tylko 1 tura bo potem exeta res) a ja spokojnie z explo bym go wkoncu dojebał
Jesteś mój mistrz, weź mnie naucz grac w tibie bo ja nigdy bym na to nie wpadl ze jak potwora bloknie 8 osob to mozna go zabic. Respekt'n'szacun.

Btw. ja myslalem ze chodzi o solo a tak to jestes smieszny dla mnie bo co to za problem w 8 osob lol-.-

Aha, i jeszcze wyjasnij, 'miszczu' jak przejdziesz bramke lvlową...

Ostatnio edytowany przez goburu - 31-03-2007 o 23:40.
stary 01-04-2007, 00:46   #172
sat
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 09 2006

Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
Domyślny

zalozmy, ze ten 8 lvl knight ma brata gma to ten knight bedzie walil z explo w wacka z taka sila, ze ten nieborak nie bedzie sie musial nawet leczyc.
edit: btw. zapomnialem dodac. na 60 levie padlem na pewnym quescie z reki wacka. full hp -> yellow -> green -> yellow -> deep green ->red -> polowa yellow -> temple

Ostatnio edytowany przez sat - 01-04-2007 o 04:38.
sat jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-04-2007, 00:54   #173
Lifter
Użytkownik Forum

Lifter's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2006

Domyślny

Cytuj:
To jak wytlumaczyc fakt ze na forum.tibia.com ludzie sie ze mna zgadzaja a tutaj nie? No prosze, bo ja tego nie rozumiem -.-
Pewnie Cię opierda*ają, a Ty nie rozumiesz po angielsku <lol>

@topic
Na razie najsłabszy jest knight. Prawdę mówiąc, nie radze sie łudzić nad tym, że wyrównają profesje, bo wiemy jaką miarką Cipsoft mierzy.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sasisok
Witam jesli ktos chce obejrzec film solo dmeon 70 lvl sorcerer link daje
Uwaga moze wystapic trojan albo keylogger w nie ktorych anty wirach bo w exe dodałem film by był lepszy efekt jak i dzwieku i graficzny
Lifter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-04-2007, 01:17   #174
V..
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 04 2007

Domyślny

Zabawne ze przez tyle miesiecy nic sie nie nauczyliscie, i dalej taplacie sie w intelektualnym szambie z tym kretynem ..

Ostatnio edytowany przez V.. - 01-04-2007 o 01:20.
V.. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-04-2007, 04:34   #175
Sozemego
Użytkownik Forum

Sozemego's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2004

Sozemego ma numer GG 3321585
Domyślny

Zabawne, ze przez tyle miesiecy ci idioci sie nie nauczyli, ze ten tematy jak ten sa bezsensu. Po pierwsze, NIC nie zmieniaja. Po drugie, wzmagaja tylko klotnie miedzy kretynami, ktorzy nie maja pojecia o temacie a ludzmi, ktorzy maja cos do powiedzenia. A po 3, zamiast siedziec tutaj i pisac, ze najt ma exeta res, ale wali mniej, a sorc ma ue, i nie musi trenowac, a najt nie zsoluje orsha (zadna profesja nie zsoluje btw ;D), a jeszcze innym gownem, a to kolejnym, a to nastenym, to po prostu zamknijcie przegladarke, wlaczcie tibie i grajcie swoimi 20 lvl postaciami, ktore nie widzialy nic mocniejszego od amazonki i cieszcie sie. 99% z was nic w tibii nie osiagnie, reszta wie lepiej, ale wam nic nie wmowi, bo wy nasluchaliscie sie od swoich 30 lvlowych kumpli i uwazacie, ze wiecie wiecej. O ile samo wyrazenie "zal.pl" jest tanie i takie troche gimnazjalne to teraz naprawde moge go uzyc.
zal.pl

Wystaw notkę
Przed wystawieniem notki zapoznaj się z papieżem lub farmaceutą.
Sozemego jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-04-2007, 05:16   #176
Kreda
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sozemego Pokaż post
Zabawne, ze przez tyle miesiecy ci idioci sie nie nauczyli, ze ten tematy jak ten sa bezsensu. Po pierwsze, NIC nie zmieniaja. Po drugie, wzmagaja tylko klotnie miedzy kretynami, ktorzy nie maja pojecia o temacie a ludzmi, ktorzy maja cos do powiedzenia. A po 3, zamiast siedziec tutaj i pisac, ze najt ma exeta res, ale wali mniej, a sorc ma ue, i nie musi trenowac, a najt nie zsoluje orsha (zadna profesja nie zsoluje btw ;D), a jeszcze innym gownem, a to kolejnym, a to nastenym, to po prostu zamknijcie przegladarke, wlaczcie tibie i grajcie swoimi 20 lvl postaciami, ktore nie widzialy nic mocniejszego od amazonki i cieszcie sie. 99% z was nic w tibii nie osiagnie, reszta wie lepiej, ale wam nic nie wmowi, bo wy nasluchaliscie sie od swoich 30 lvlowych kumpli i uwazacie, ze wiecie wiecej. O ile samo wyrazenie "zal.pl" jest tanie i takie troche gimnazjalne to teraz naprawde moge go uzyc.
zal.pl
Co do 1 sie nie zgodze te wszystkie nasze dyskusje deklow o mino magu na rooku tez nie maja sensu ale jednak ludzie gadaja bo poprostu po to jest forum
  Odpowiedz z Cytatem
stary 01-04-2007, 09:12   #177
goburu
Zbanowany

Domyślny

Zabawny to jest fakt ze nie potraficie w koncu zrozumiec ze najslabsza profesja w Tibii jest knight pomimo iz na forum.tibia.com (pewnie tam w ogole nie zagladacie bo nie znacie angielskiego) twierdzi tak 99% powaznych graczy z lvlami 100+...
stary 01-04-2007, 10:05   #178
Cenarius
Użytkownik Forum

Cenarius's Avatar

Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lifter Pokaż post
Na razie najsłabszy jest knight. Prawdę mówiąc, nie radze sie łudzić nad tym, że wyrównają profesje, bo wiemy jaką miarką Cipsoft mierzy.
Jak obiecali to dają ja się tylko obawiam że:
a) przedobrzą
b) "wzmocnią" tak że nadal bedzie o d**e rozbić
c) albo wzmocnią nie chrzaniąc niczego i zaskoczą wszyskitch (o.O)
stary 01-04-2007, 10:37   #179
Ciufcia
Użytkownik Forum

Ciufcia's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: KrainaNibyNiby

Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Skille: 26 fist
Domyślny

Cytuj:
Zabawny to jest fakt ze nie potraficie w koncu zrozumiec ze najslabsza profesja w Tibii jest knight pomimo iz na forum.tibia.com (pewnie tam w ogole nie zagladacie bo nie znacie angielskiego) twierdzi tak 99% powaznych graczy z lvlami 100+...
A może Ty wkońcu zrozumiesz, że to, że Knight expi najwolniej nie znaczy, że jest najgorszy! Dla mnie np jest to najlepsza profesja. Nie obchodzi mnie, że muszę trenić i nie mam zabawek typu "SD" (co za tym idzie nie zsoluje Orshaa)
A skoro Ty twierdzisz, że twój nie istniejący 90 sorc jest pro mastah to graj nim... Może nabijesz taki level, że zrobisz jak to kiedyś pisałeś PoI solo (chyba to było PoI), albo zsolujesz Orshaa. Tak więc sram na Ciebie jeśli Ty wszystkim na forum próbujesz wmówić jaki to knight słaby nie jest.

Dowidzenia panu.

P.S. Twoje posty to żenada.

Ciufcia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-04-2007, 10:57   #180
goburu
Zbanowany

Domyślny

A grajcie sobie kim chcecie ale knight jest najgorszy pod kazdym prawie wzgledem: szybkosc expa, oplacalnosc expa, solowanie, pvp, hunty itd itp.

Pamietam jak 2 lata temu (zanim tym sorcem zaczalem grac) gralem knightem i w strasznych męczarniach ledwo co wbilem 35 lvl... Expienie dramatycznie wolne, tony uhów na każdego lepszego potwora i giga-waste, odrażający trening, prawie nikogo nie mogłem hitnąć w pvp, temat solowania potworów nie istniał... Od tego momentu przyrzekłem sobie że nigdy tym g*wnem juz nie zagram a jestem tak wsciekly na tą profesję że czasem nawet na wojnach atakuję knightów wbrew ogólnie przyjętej taktyce ;0

Na low-lvlu bez pacca zdecydowanie i bezapelacyjnie najlepszy jest paladyn. Ostatnio sobie stworzylem tą profesja i wbilem w 2 tyg. na luzie 30 lvl podczas gdy knightem zajęłoby mi to z... 10 tygodni. Palem sobie chodzę jak król po wszystkich jaskiniach guardów, jak nie zlapie kicka to nie ma w ogole szans zeby mnie zabily a ja hitam srednio po 50 i wychodze na plus nawet bez lootbaga. Knightem na guardach ze skillami 75 hitalem srednio po 20-30 i tracilem tony uhów na kazdego guarda

Dlaczego piszę o low-lvl? Bo ciagle sie mnie czepiacie ze biore pod uwage tylko high wiec specjalnie stworzylem pala zeby sie przekonac ze jest duzo lepszy od rycowatego. No i widze teraz dokladnie ze tak wlasnie jest a na paccu najlepsi sa sorc i drut ;]

@down
Czlowiek ja mam dist 61 na 30 lvlu palem!!!! A nic nie trenowalem!!!!! Knightem gdybym nic nie trenowal to mialbym 40-45 i nawet orka warriora bym nie pokonal... ;] Juz nawet pomijam fakt ze knight z 60 sword w ogole nie zrani guarda chyba ze ma avenger bo strzały (nawet nie musze uzywac boltow bo ze strzal wale srednio 50 w guarda - oto potega pala na low-lvl) od razu ida na armor a cios knighta musi przejsc przez duzy def guarda

Ostatnio edytowany przez goburu - 01-04-2007 o 11:43.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania