--> | --> |
|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdzie i na czym najlepiej expić na 13 lvl z dość słabymi skillami (18/19 druidem) bez runów tylko bronią? Jestem na Valorii.
------------------ Moje miasto Ab'Dendriel! ![]() ![]() ![]()
UWIELBIAM PRZYCISK REPORT BAD POST Ostatnio edytowany przez Charlotte Makantana - 02-10-2004 o 17:15. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2004
![]() |
![]() hehehe
ja mam druida na 16 ze skilami 18/20 draven shield dragon hamer brass legs plate arm dark helmet tez na Valori i tez w ab i powiem ci jedno !!!! Dwarfy Dwarfy i Dwarfy w kopalniach kolo kaz (tylko nieschodz na nizsze poziomy niz 2-3 bez run bo sa soldy a nawet guardy) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Z tarczą w Amazon Camp, ale tylko na powieszchni. W podziemiach i na górkach są valkireie, liony, a nawet wiedźma.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Jak ja lubiłem valorie..
![]() ![]() Co do expienia to polecam rotnest koło Venore, tylko kup sobie brass legsy bo sie armor przyda ![]() edit: oczywiście w tym czasie możesz (a nawet powinieneś) robić runki ![]() ![]()
Kavari es, lar agrunea venir Akharlen! ~~~~ Ostatnio edytowany przez Cadonis - 02-10-2004 o 14:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thx ludzie... Właśnie się zastanawiałem czy nie iść na Amazaon Camp, a na dwarvy z kumplem tez chodzilem, koło Venory chodziłem na Swamp Trolle ale misę zanudziły, jęsli możne prosić: gdzie dokładnie są te roty?
![]() ------------------------- PS.Jak się nazywasz ty na Valorii z 16 lvl w Ab?
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |