|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
Pokaż wyniki sondy: Dałeś(aś) się nabrać? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
63 | 21.36% |
Nie |
146 | 49.49% |
Z początku tak, jednyk szybko sobie przypomniałem(am), że to Prima Aprilis |
86 | 29.15% |
Głosujących: 295. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Nikt ważny
|
![]() Z żalem musimy poinformować wszystkich zainteresowanych graniem na giełdzie, że zostali umyślnie, z pełną premedytacją i do tego z uśmiechem na naszych twarzach, wprowadzeni w błąd.
Wszystkich tych, którzy myśleli o staniu się właścicielem kawała CipSoftu, na pewno rozczaruje fakt, iż twórcy Tibii nie zamierzają wystawiać nawet jednej tysięcznej części swojej firmy na giełdę. Zawartość poprzedniego została wyssana z palców moderatorów, którzy czerpali dziką radość, że tego jednego dnia w roku (1 kwiecień rzecz jasna) w którym to mogą robić Was, drogich użytkowników, w balona, będąc jednocześnie usprawiedliwionymi ideą podtrzymywania świeckiej tradycji robienia ludzi w konia, bądź jak kto woli- nabijania ich w butelkę. Mamy nadzieję, że w tej butelce, drogi użytkowniku, jest ci równie wesoło co nam, skromnym moderatorom, którzy, nie licząc dnia pierwszego kwietnia, są rzetelnym źródłem informacji. Chcielibyśmy z tego miejsca także serdecznie podziękować wszystkim tym, którzy dzięki swojemu słabo rozwiniętemu wyczuciu sytuacji, próbowali odebrać nam radość nabijania Was w butelkę. Nie znacie się na rzeczy i za to lubimy was mniej ![]() W imieniu drogich, i zawsze chętnych przy udzieleniu pomocy, bądź wręczeniu bana na forum, moderatorów i administratorów serwisu tibia.pl, pragnę życzyć wam udanej wiosny! Do zobaczenia w następny Prima Aprilis! P.S. Z Vil to też była ściema...
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 03-04-2007 o 14:50. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: o.Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Gratuluje!
To był dobry wkręt, ale na szczęście nie dałem się nabrać ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Tibia sux
Świat: Tibia sux
Poziom: 41
|
![]() To było niezłe, zdecydowanie lepszy niż na org.pl :0
Hail Anty-PG! Dołącz się do akcji przeciwko PG! Graj w Tibie max. 1h dziennie jak ja! Rób co tydzień 2-3 dniowe przerwy! Nie exp na siłę! Graj, jeśli sprawia ci to przyjemnośc! Nie wydawaj ostatnich pieniędzy na Pacc'a! Hail \o/ |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() W tym roku wręcz debilny prima aprillisowy kawał mieliście.
Nic śmiesznego, nic zabawnego, nic fajnego. Bue. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale wiele osób się wkręciło, choć podejrzewam, iż i tak wszyscy będą pisać "W ogóle się nie nabrałem itp"
For the brothers at my side id be willin to die Getting high all the time id be willin to die We keep riding the streets me and my posse in crime For whats left of my life id be willin to die --------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Dokladnie, wszyscy klikaja ze sie nie dali nabrac (juz duzo osob kliknelo) a wystarczy spojrzec na komenty w tamtym temacie.. Ja kliknalem ze sie dalem ![]() Ostatnio edytowany przez Cashtan - 02-04-2007 o 08:40. Powód: Lubie Edytowac. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam się z Gallarem, kawał głupi i nudny. Zbyt egzotycznie to brzmiało, by było prawdą. Już TORG się lepiej postarał, tam się po części nawet nabrałem. Może za rok...?
#8 |
Guest
|
![]() Gdy zaczynałem czytać ten temat coś mi nie grało i już na innej stronie spotkałem się z żartem na 1 kwietnia, a jeżeli dobrze pamiętałem to co rok jakiś miły żart modki sobie robią
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2004
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 119
Skille: 98/69
Poziom mag.: 21
|
![]() lol, to było oczywiste że na takich warunkach nie wejdą na giełdę.
Tylko co z wyjaśnieniem 2 żartu, o handlowaniu kontem moda ? :> =] |
![]() |
![]() |
#10 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() hoh ciekawe co za glupote wymysla za rok xD
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() rok temu prima aprilis się źle skończył... stamina!!! (z tego co pamiętam to rok temu był kawał o updacie, że wprowadzą staminę... cip przeczytał i wziął z tego pomysł)
|
![]() |
![]() |
#12 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Ja się nie dałem nabrać. Ba, powiem nawet, że siadając do PeCeta pomyślałem "Wejdę na tibie sprawdzić co w ten primaaprylis napisali" xP
Chciałem nawet napisać, ale pech chciał że po un-banie siadłem dopiero po 12 PS. Jeśli nie wierzycie, to może Ashlon będzie miły i walnie tu cytat ze skrzynki xP
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Lokacja: Olkusz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pierwszy Rycerz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brotherhood Team
Świat: Pacera
Poziom: 59
Skille: 19.26
Poziom mag.: 57
|
![]() Hehhe bez kitu
![]() ![]() ![]() ![]()
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() głuptaski chcieli nabrać takiego starego pryka forumowego jak ja :< (hahaha nie udało się xd)
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Jak przeczytałem o grafice 3D to odrazu wiedzalem
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Poznań
Imię: Miszczu Matikx
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 23
Skille: 15/21
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() A ja zawsze myślałem że to CipSoft miał poczucie humoru
![]() na początku dałem się nabrać bo mi kalendarz xp nie działał ;]
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: na Ziemi
Imię: ciekawe i interesujące
Profesja: Knight
Gildia: none
Świat: chyba wiadomo
Poziom: 86
Skille: 85\84
Poziom mag.: 7
|
![]() nudny kawał ale jak czytałem komentarze to miałem kupe śmiechu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nabiliście mnie w butelkę. Czuję się jak dżin. Życzeń nie spełniam. Cóż... jakoś ten pierwszy kwietnia mi umknął, nikt dowcipów nie robił, to nie skojarzyłem.
![]() Na Tibię 3D nie dałem się nabrać, to za duża zmiana... już kiedyś o tym była mowa... W Tibii mamy długość, szerokość, głębokość, więc niby trójwymiar... niektóre graficzki są naprawdę ładne, więc nie mógł ich laik robić... CipSoft mógłby szukać kogoś jeszcze do grafik. ![]() Za to na handel kontem Vila dałem się złapać. Kopara mi opadła... Tak jak na giełdę... nie znam się na tym, więc nie było podejrzeń. Jednak po wejściu na forum, po obadaniu komentarzy wszystko się rozjaśniało... Vil nawet nie miał bana pierwszego kwietnia. ![]()
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Kędzierzyn-Koźle
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() eeeee ... ;] Tibia w 3D? Nie przeszło by ... Za dużo osób przestało by grać ;]
|
![]() |