|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Ja podałam siostrze fałszywy rozkład mszy niedzielnych, więc trochę postała na podwórku.
A z poprzednich lat? Miałam dość dziwaczne poczucie humoru, więc albo udawałam nagły atak padaczki, albo wlewałam tabasco do soku pomidorowego.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Stalowa Wola
|
![]() Spałam tej nocy u znajomych, to mi rano zabrali i schowali wszystkie rzeczy i musiałam wracać do domu w bluzce, a mieszkam dwie ulice dalej ;P
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Wmówiłem połowie moich znajomych,że nowa grafika do kompa będzie,ale elo ; p
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Pamiętajcie jeżeli macie 13 lat i macie brata, który ma 25, NIGDY, ale to nigdy nie mówcie, że jego płyta z oryginalnym Windowsem Vista Premium jest złamana i nie pokazujcie mu złamanej czystej płyty. No chyba, że jesteście masochistami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
|
![]() mi dziewczyna wykrecila numer.. zadzwonila do mnie i powiedziala ze jest w ciazy.. do smiechu to mi nie bylo, dopuki nie dowiedzialem sie ze jest 1 kwietnia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() No ba. Max, gorzej, gdy masz starszą siostrę i powiesz jej, że niechcący skasowało się jej prace magisterską z komputera. Dowcip sprzed paru lat.
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() @ UP UP
A ile masz lat? Bum bum było? Bo z palcem to chyba w ciąży być nie może,więc żal mi wszystkich 11-16 latków którzy takie rzeczy opowiadają.Oczywiście nie mówię tutaj o tobie,ale zapewne też wała wkręcasz.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() @up
On tera powie 'prima aprilis!1 nabralem walekife!' @top Na forum grupy teatralnej do ktorej naleze taka jatke zapuscilem! Ze odchodze, ze chuje wszyscy, tak ich zbeszczescilem itd. A dzisiaj lol, niezbyt im bylo do smiehcu : / |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Ja powiedzialem matce ze moje slonko jest w ciazy, rok temu sie nabrala, teraz nie ;P
![]() |
#30 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: w domu
![]() |
![]() właściwie to nic no ale..
powiedziałem tacie że aułeto sie zepsuło a mamie że brat sie aułutem rozbił a kumplowi ze postać mi hackneli (troche sie przeją) ![]() edit: Bambuko nie jestem analfabeta aułeto napisałem specjalnie a przecinków pisząc w necie nie używam czesto (może powinienem zacząć?) polskich znakó tez nie używam
podpisu niet Ostatnio edytowany przez Dego - 03-04-2007 o 17:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Zrobiłem "plakat" koncertu My Chemical Romance w Polsce i dodałem info na last.fm po czym wrzuciłem to na jakieś emo-forum
Część się nabarała, lol.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() dego, nie nabierzesz mnie, że jesteś analfabetą.
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Imię: Sir Knight Dzik
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() A ja sobie zapomnialem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Nic nie zrobilem, bo jaki w tym sens. Wiekszosc ludzi wie, ze skoro jest prima aprillis to nie warto w nic wierzyc(chociaz sadzac po tym co piszecie to jednak nie...). Mnie tez nikt na nic nie nabral, dlaczego? Powod jest wyzej. Imho, bezuzyteczne "swieto", jak robic zarty skoro wszyscy sie ich spodziewaja ? ;S
Btw, wydaje mi sie, ze dobry zart rok temu wymyslilem, ale nigdy nie udalo mi sie go wprowadzic w zycie. Wchodzisz do pokoju rodzicow z kumplem i twierdzisz, ze jest ci przykro, ale jestes gejem a to twoj partner. Ciekawe co by zrobili xd Ostatnio edytowany przez Sozemego - 03-04-2007 o 13:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Chodzi właśnie o to, żeby ich nabrać. Spodziewają, się, ale może się udać. I wtedy się cieszysz, bo nabrać jest trudniej, niż zwykle.