|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
Pokaż wyniki sondy: Dałeś(aś) się nabrać? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
63 | 21.36% |
Nie |
146 | 49.49% |
Z początku tak, jednyk szybko sobie przypomniałem(am), że to Prima Aprilis |
86 | 29.15% |
Głosujących: 295. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Don Mokate
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mystic Warriors
Świat: Luminera
Poziom: 104
Poziom mag.: 67
|
![]() ja sie nie nabralem bo mam nawyk nie wierzenia w nic 1. kwietnia, kazdy inny dzien i bym uwierzyl, nie wierzylem nawet w zloty medal sawrymowicza
|
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() hahah nie wiem kto mogł się nabrać ;S chyba ktoś w sobote zainstalował tibie a w niedziele pierwszy raz w życiu wszedł na forum
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Z roku na rok wasze żarty są coraz gorszej jakości, ten nawet nie wywołał uśmiechu na mojej twarzy, nie dałem się też nabrać.
Pfff, zróbcie coś bardziej subtelniejszego....
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() hej Hegemmon!wspomniales ze gielda to zart ale nie skomentowales oskarzen w strone Vila.. albo zapomnailes,albo.. swiat oszalal ![]()
![]() |
#66 |
Guest
|
![]() Dałem sie nabrac, lecz nie pasowalo mi to ze tibia w 3D
![]() ![]() Moim zdaniem joke lepszy od tego na konkurencyjnej stronie ![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Profesja: Druid
Świat: Elysia :*
Poziom: 33
Skille: --
Poziom mag.: 38
|
![]() Hmm... xD...
Jezeli chodzi o gielde, szybko przypomnialem sobie, ze to Prima Aprillis... ale z poczatku uwierzylem xD Jezeli chodzi o Villa to myslalem, ze to prawda <lol2> xD W sumie ten z tibia org... dalem sie nabrac xD |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() Hagemmon... niewiem z czego masz podiete jak to CipSoft zorganizowal a nie ty, wiec niewiem z czego sie smiejesz i radujesz jak nic w tym nie zrobiles, tylko myslisz, ze jak jestes modem forum to cos znaczysz w normalnej tibii... dla mnie ten zart byl gupi i wkurzajacy jak niektorzy juz powiedzieli. Wkurzajacy dlatego ze dalem sie nabrac
![]() |
![]() |
#69 | |
Nikt ważny
|
![]() Cytuj:
Nic nie zrobiłem w czym? Fakt, to nie ja wymyśliłem Tibię, ale co to ma do rzeczy? Joke wymyśliłem ja i jestem z niego zadowolony. Dawanie drugiego fake tesera pod rząd byłoby nieco lamerskie nie sądzicie? tibianews.net mieli blizzarda, my giełdę. tibia.org.pl mieli co tam mieli i nie po co tak wielu się pluje? Poza tym, jak pokazuje sonda, żart się udał. Nie da się nabrać wszystkich ale przynajmniej połowa z was uwierzyła w newsa przynajmniej przez chwilę. P.S. miło by było, gdybyś poprawnie potrafił skopiować czyjś nick wiesz?
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 03-04-2007 o 00:05. |
|
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Project Warloria
Świat: Valoria
Poziom: 45+
Skille: dist 73
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() na tibia.org.pl zdecydowania 1 kwietnia byl lepiej urzadzany, ale zeby zobaczyc tego konsekwencje wystarczy przeczytac najnowszego newsa tam, a propo tej gieldy, to wcale najglupszy pomysl nie ejst, ale wam drogi tibia.pl team nie wyszedl ten kawal ^^
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: cała mapa :D
Imię: Chemikalius
Gildia: co chwile inna
Świat: Guardia
Poziom: 42
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() dobre
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Best solo : banshee, ancient scarab Best team: DL, Hero ASG dla Dorosłych (17+ ![]() ![]() cytat: jeśli ktoś się osiodłał, przykłusował na forum i zrobił \"Ihaaaha!\", to nie ma się co dziwić, że ludzie na nim jeżdżą jak na kobyłce... |
![]() |
![]() |
#72 |
Nikt ważny
|
![]() ogólnie chodzi o to, że ja mam wyrzuty sumienia za ostatni PA joke... większość się sprawdziła nie? Dlatego w tym roku nie było nic bezpośredniego o grze.... bo byśmy znów wykrakali i co by było?
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Lidzbark Warm.
Imię: Lady Rixigia
Gildia: ...
Świat: Amera
Poziom: 20+
Skille: .
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() yyy a ja nie wchodziłem w ten dzień na tibia.pl xD Mój kumpel poj...ny dowcip zrobil... Obudzil sie rano i zaczął wrzeszczeć że dom mu się pali. Rodziców obudzil zaczeli pytać gdzie? jedna z jego sióstr się popłakała a po jakis 2 min. powiedzial "Primma Aprillis" >.<
|
![]() |
![]() |
#75 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@EDIT Cipsoft wchodzi na gielde - nie no, ubaw po pachy. Ostatnio edytowany przez Zdjecia_rar - 03-04-2007 o 15:49. |
||
![]() |
#76 |
Guest
|
![]() tibia to gówno i mama jej nie kocha i koza ssie jej matce
|
![]() |
#77 |
Guest
|
![]() na początku tak ale potem~
hehe niezły żarcik |
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Cyc of azura
Profesja: Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 22
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() ee . bylo by lepiej gdyby Admini nie usuwali postow w których odkryto ich 'świenty' prima aprilisowy żart
![]() ktory tak naprawde byl mało śmieszny i wg . mnie , nie wiem jak można było nabrać się na takie coś... |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Premia
Poziom: 53
![]() |
![]() Dałem się nabrać, pewnie jak większość. Ale nie chcą się przyznać
![]() Wiedziałem, że to 1 kwietnia, więc uważałem. Tyle, że uznałem, że sprawa z Vilem jest PA, a reszta w takim razie musi być na serio ![]() A komentarze jeszcze bardziej mnie utwierdzały w tym, że to nie żart. Że też nie przyszło mi do głowy, żeby sprawdzić na tibia.com ![]() |
![]() |