|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#621 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() @Glaves o nie prosze prosze szybciutko nowy fake SZYBCIUTKO!!!
(szczerze mowiac to czytajac ten epiol poczulem sie jak bym czytal apokalipse św.Glavesa xD) |
![]() |
|
![]() |
#622 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: tu i tam :D
Stan: Niegrający
Gildia: Budowlanka :D
Świat: Nebula
![]() |
![]() @Glaves
widzialem cycki ![]() a jutro zobaczymy w szkole lamo jak bedziesz spiewac jak na Ciebie koksa napuszcze razem z Piterkiem ![]() @dzieci co mnie zbesztaly pfff... zalosne ;D |
![]() |
![]() |
#623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Trzymam cie na słowo że zrobisz kolejny fake, i będe czekał.
|
![]() |
![]() |
#624 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@ św.Glaves (xD): Odpoczywaj ile chcesz ale zeby to nie trwalo za dlugo ![]() ![]() Wychodzi mi na to ze czlowiek zrobil bron dla zdobywania jedzenia ze zwierzat i do obrony przed nimi... I co teraz czlowiek sie chroni bronia przed czlowiekiem jak przed zweirzeciem? To tak jakby to czlowiek byl tym zwierzem... Mowie ten fake daje az za duzo do myslenia ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#625 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehhhh Nie wysiliłeś się 1ss z tym co pokazałeś prędzej i dupny efekt...
Po tobie można się było spodziewać zrobienia tych obrazków samemu tym bardziej że czekaliśmy baaaaardzo długo.Za całokształt dał bym 10/10 ale za ten odcinek 9/10 Bo się rozleniwiłeś! p.s Już widze te posty. "Odchep sie Od Glaves'a On jest mastah fejków zrób lepszego to pogaamy a nie!!!" Pozdro |
![]() |
![]() |
#626 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() No to czas w końcu ostatecznie skomentować twój fake
A więc zaczynając od strony graficznej - Tutaj fake prezentuje bardzo wysoki poziom. 9/10 z prawie czystym sercem ![]() Fabularnie - no cóż tutaj jest problem. Przerobiłem właśnie cały od nowa i? Pierwsze skojarzenie - film made by amerykańce. to jest zdecydowany minus. Dlaczego? Bo oznacza dużo akcji mało fabuły. I tak jest u ciebie. Wprawdzie patrząc kryteriami fake'owymi fabułę masz niezłą - podstawowo liczy się oryginalność w tej dziedzinie, co mogłeś łatwo osiągnąć przez małą konkurencję. Ogólnie trzyma się wszystko kupy, ale jest parę pierdół - na przykład te mistyfikacje a ich operacje na mózgu. Niemożliwe, żeby pół roku wcześniej im zakodowano takie coś. To nie są komputery, żeby mieli coś takiego. Gdyby zaprogramowano im coś takiego - by zobaczyli ten obraz sporo razy. Mózg nie czeka na dokładnie taki system poleceń. Kojarzenie. A gdyby zobaczyli ten obraz wcześniej, to by inaczej podeszli do tego tutaj. Poza tym pare innych wpadek jak np. odległość torped. Jednak w gruncie rzeczy co z tego wszystkiego? Twoją fabułę można łatwo streścić. Na początku próbowałeś kręcić, potem pozwoliłeś zgodnie z amerykańskim duchem pójść na akcje i tym sposobem robiło się nudno i przewidywalnie. I co chwile walki, co chwile coś... Swojego Avatara uśmierciłeś, ale to było przewidywalne dla mnie, po naszych rozmowach. Masz plusa, że umarł on "normalnie" ![]() Kolejnym bólem jest ta tragiczna walka "Dobra ze Złem" W której Amerykańce to dobrzy, Neonaziści są be, a Rosja to trzeci któzy mają tylko dopełnić fabuły. To strasznie zaniża. No i kolejna rzecz - Neonaziści chcieli doprowadzić do wojny nuklearnej - spoko, ale co jeszcze? Każdy zdaje sobie sprawę, jak broń nuklearna jest niebezpieczna. Nikt - nie będzie jej używał to raz, a dwa - nikt nie będzie dążył do jej użycia. A zwłaszcza nie taka duża grupa. Ideologia którą wywaliłeś może pasować do małej sekty, w tak dużej grupie odpada. Jest jeszcze pare rzeczy, część dodatkowo pewnie pominąłem, ale dobra. Za fabułę dostaniesz 7/10 Dałbym mniej, ale nie zasłużył ten fake, mimo sporej liczby rażących w oczy błędów (część wypisałem wyżej). No to łącznie masz 8/10 Nieźle ![]()
![]() |
![]() |
#627 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie lubie takich fae'ów. Wole takie jak tibia, czyli średniowieczne ;P Ale isę zlituję... 6/10 i niech Bóg będzie z tobą.
|
![]() |
![]() |
#628 |
Guest
|
![]() dobre
![]() |
![]() |
#629 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 04 2007
|
![]() Koniec zludnie podobny do konca jakies filmu...
Pamietam te obrazy i cytaty ;] Anyways caloksztalt na 5 ;P (mowie w skali szkolnej, czyli 1-6) |
![]() |
![]() |
#630 | |
Użytkownik Forum
|
![]() YYYYYYYYYYYYYY jak mam to skomentowac???
Ok zacznijmy od tego ze ten fejk jest genialny.A i mam pytanie ile godzin robisz 1 part?Napisz na PW lub na GG.Podsumowujac fejk nie moze byc na 100/10 a wiec dam 10/10 i nie obnize oceny.Rób nastepnego fejka!!!Ogólnie rzecz biorąc jeśli te 2 fejki które dotychczas zrobiłeś miały wielką oglądalność a z tego wynika że 3 fejk również bedzie COOL no chyba że zrobisz jakieś za przeproszeniem gówno. <dziękuje>
![]() |
![]() |
#631 |
Guest
|
![]() Taaaaak !!!
Nareszcie Fake ze złym zakończeniem ![]() Więcej takich !!! Uwielbiam złe zakończenia ![]() |
![]() |
#632 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() "A z dymu wyszła szarańcza na ziemie.
I dano jej moc jaką mają skorpiony. A z dymu wyszła szarańcza na ziemie. By szkodziła ludziom, bez pieczęci Boga." Tak spiewał Piotr Rubik. A co do fake zakończenie może nie tibijskie ale wręcz doskonałe. Świetne cytaty, obrazki. Wszytsko pięknie! Piękne zakończenie Fake! @Druidka Zgadzam się! Tak pewnie skończy ludzkość. I będzie dzień sądu ostatecznego. Teraz broń atomowa jest gorsza od siedmiu plag egipskich. Teraz to można zabić każdegow ułamku sekundy. I jeszce jedno. Mniejmy nadzieje ,że to się stanie nie za naszego życia! @edit Tak jak Rayze ty mnie PRZERAZIŁEŚ! Samymi słowami. Wzruszyłem się też. Tak to pięknie opisałeś!
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kogucik302 - 09-04-2007 o 22:35. |
![]() |
![]() |
#633 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Glaves ma talent powinien zostac fakowcem stulecia
#634 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() Wszystko przez te silniki... =]
|
![]() |
![]() |
#635 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
|
![]() ![]() @A tak rly 11/10 (Impossible Is Nothing) W czym robisz te ciężarówki itp? ps.Najlepszy fake jaki widziałem ![]()
#637 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() ej.. to sie dzieje naprawde? xdd powiedzcie, ze to tylko prowokacja... ; p
reported |
![]() |
![]() |
#638 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() prowokuja nas... a my sie dajemy xD
#639 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Ten komunista jest POPIER*O*O*Y odświeżać ten fake... trzeba mieć umysł dwu latka, który klika gdzie popadnie.
PS. Zapewne jesteś niedorobionym dziesięcio latkiem, którego biją w domu łopatą, a do szkoły taczką cię przywożą. Bynajmniej robisz wrażenie kogoś chorego umysłowo, który nie odróżnia dni, miesięcy i lat. PPS. Właśnie dzięki Glavesowi nauczyłem się robić ciężarówki, samochody itp. i robie je bardzo podobnie. Ten fake to klasyk ;p A tak w ogóle dziwię się, że jeszcze nikt Ci nie dał bana. Koper wykorzysta swoje wtyki i umrzesz ;< Aha i sorry za offtop i za odświeżanie, ale wkońcu trzeba zareagować.
#640 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Komunista, ty lubisz prowokować, prawda?