Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Iridia

Notki

Iridia Wydarzenia ze świata Iridia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 05-04-2007, 13:43   #2461
Bez~
Użytkownik Forum

Bez~'s Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Na Emeryturze
Imię: Bezok
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Arcanium
Świat: Iridia
Poziom: 154
Poziom mag.: 75
Domyślny

Jinikao Na Prezydenta !!!!1
Bez~ jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-04-2007, 13:43   #2462
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elevarm Pokaż post
Nolin walczył w wielu wojnach, jeszcze za czasów gdy dla nas słowo Tibia zupełnie nic nie znaczyło. Odwagi i strategii na polu bitwy więszkość Iridii mogła by od niego się uczyć. Z tym że nikogo poza Zenami nigdzie już nie poprowadzi.
hmm, mozliwe ze walczyl na innych swiatach, jednak tego nie wiem Mozesz podac na jakich swiatach gral i jakimi charami??
Jinikao jest offline  
stary 05-04-2007, 13:46   #2463
Elevarm
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao Pokaż post
hmm, mozliwe ze walczyl na innych swiatach, jednak tego nie wiem Mozesz podac na jakich swiatach gral i jakimi charami??
Poprostu przeczytaj jego comment na tibia.com
Sorry, ale nicków nie moge podać..
Elevarm jest offline  
stary 05-04-2007, 14:06   #2464
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Domyślny

Huh 9 lat w Tibie pykac Musze z nim pogadac Wlasnie czemu on nie gra juz??
Jinikao jest offline  
stary 05-04-2007, 14:21   #2465
Alora
Użytkownik Forum

Alora's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny Lolz

Miałam się już w tym temacie nie wypowiadać ale wchodząc od czasu do czasu porpostu nie da się tego nie skomentować. Teraz zachciało się wam szukania przywódców? Po tylu przegranych wojnach gdzie kozaki z tego forum krzyczały na cały głos że rozjebią arcanium. Okazali się być to tylko niewiele warci krzykacze którzy gówno dla serwera zrobili.
Co do Nolina. Popytałam kilku ludzi z Nova i faktycznie pamiętają go. Mówili o nim w samych superlatywach ale nie wierze że on by chciał poprowadzić horde polaczków do wojny z dobrze zoorganizowanymi szwedami. Prawda jest taka że szwedzi będą jeszcze długo rządzić. Dopóki im się ta gra nie znudzi. I nie wierzcie w te brednie o zjednoczeniu przeciw szwedą. W każdej wojnie poruszany jest ten wątek. Puste słowa rzucane na wiatr wiele razy. Tyle ...

Pomóż głodnym dzieciom!
Alora jest offline  
stary 05-04-2007, 14:30   #2466
Elevarm
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alora Pokaż post
Miałam się już w tym temacie nie wypowiadać ale wchodząc od czasu do czasu porpostu nie da się tego nie skomentować. Teraz zachciało się wam szukania przywódców? Po tylu przegranych wojnach gdzie kozaki z tego forum krzyczały na cały głos że rozjebią arcanium. Okazali się być to tylko niewiele warci krzykacze którzy gówno dla serwera zrobili.
Co do Nolina. Popytałam kilku ludzi z Nova i faktycznie pamiętają go. Mówili o nim w samych superlatywach ale nie wierze że on by chciał poprowadzić horde polaczków do wojny z dobrze zoorganizowanymi szwedami. Prawda jest taka że szwedzi będą jeszcze długo rządzić. Dopóki im się ta gra nie znudzi. I nie wierzcie w te brednie o zjednoczeniu przeciw szwedą. W każdej wojnie poruszany jest ten wątek. Puste słowa rzucane na wiatr wiele razy. Tyle ...
Wątpię żeby komukolwiek zachciało się szukanie przywódców, to ja poprostu nudzę się w pracy i tak od rana morałami spamuje... Poza tym, nie sądzisz chyba że jest tu choćby jedna osoba która wierzy w to że Nolin poprowadzi Polaków... Przeczytaj uważnie wszystkie posty.

@Jini - Nolin nie gra w Tibie bez przerwy od 1998 r, miał sporo przerw. Teraz powoli już kończy swoją przygodę z tą grą.
Elevarm jest offline  
stary 05-04-2007, 15:11   #2467
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko

Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
Domyślny

Cytuj:
Wątpię żeby komukolwiek zachciało się szukanie przywódców, to ja poprostu nudzę się w pracy i tak od rana morałami spamuje... Poza tym, nie sądzisz chyba że jest tu choćby jedna osoba która wierzy w to że Nolin poprowadzi Polaków... Przeczytaj uważnie wszystkie posty.

@Jini - Nolin nie gra w Tibie bez przerwy od 1998 r, miał sporo przerw. Teraz powoli już kończy swoją przygodę z tą grą.
Nudzisz się w pracy? moge się z Tobą zamienić... gwarantowane 0 nudy ten week 2 zmianka i zapierdylanie z dechami Anyway podsumowując na wszystko jest już za późnooooo...

Jeden mach
Jestem w snach
Słodkich tak, że chciałbym tu zostać
Łatwo jak piach jest je rozwiać
Jeśli tylko prawde chcesz poznać...
01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii
01:08 Evuller [8]: ))
01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda
01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem
01:09 Everanor [110]: xD
Massior jest offline  
stary 05-04-2007, 15:27   #2468
C18
Guest

Domyślny

Cytuj:
Nareszcie kurwa kompetentnie wypowiadająca sie osoba!1

@Jajinkał
I co że w bili fragi w rebelii, jaka nigdy wczesniej nie miala miejsca skoro i tak dostali w dupe?

stary 05-04-2007, 17:06   #2469
Rastafarians
Użytkownik Forum

Rastafarians's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: UkF

Imię: X
Gildia: Zen!!
Domyślny

Cytuj:
Nie tylko on....
stary 05-04-2007, 17:10   #2470
Alora
Użytkownik Forum

Alora's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko

Domyślny Elevarm

Elevarm chodziło mi o szukanie "Polskiego Nolina". Nikt nie poprowadzi przy zdrowych zmysłach polaków na rzeźnie przeciw szwedą. Popatrz na poziom polskich graczy w tibie. Każdy pilnuje swojej dupy. Jak przegrają jedną bitwę to zaraz wszyscy sie wypłacają. Albo szpiegują licząc na jakiś profit. Taka jest nasza mentalność. Mit polaka patrioty dawno już umarł. Zostało tylko kilkunastu oddanych sprawie którzy nie dadzą rady zmienić obrazu ogółu.
Wiem że za chwile mnie ktoś pojedzie że wale ściemy ale taka jest marna prawda. Jak szukasz dowodów rozejrzyj sie naokoło. W społeczeństwie które swoją niepodległość okupiło taką ilościa przelanej krwi nie powinno być głodnych dzieci,afer itp. Może za dużo tej krwi przelaliśmy że wszyscy sprawiedliwi polegli. A na placu boju zostały tylko świnie mendy , oraz kilku sprawiedliwych którzy chcą coś bezskutecznie zmienić. Nie wiem może. To tylko moja teoria. Wracając do iridi. Proponuje każdemu żeby się zachowywał pożadnie to nie powinienn mieć kłopotów. Wystarczy pozbyć sie wrodzonych skłonności do "kozaczenia" i może być dobrze. Tyle..

Pomóż głodnym dzieciom!
Alora jest offline  
stary 05-04-2007, 17:28   #2471
Elevarm
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Elevarm chodziło mi o szukanie "Polskiego Nolina". Nikt nie poprowadzi przy zdrowych zmysłach polaków na rzeźnie przeciw szwedą. Popatrz na poziom polskich graczy w tibie. Każdy pilnuje swojej dupy. Jak przegrają jedną bitwę to zaraz wszyscy sie wypłacają. Albo szpiegują licząc na jakiś profit. Taka jest nasza mentalność. Mit polaka patrioty dawno już umarł. Zostało tylko kilkunastu oddanych sprawie którzy nie dadzą rady zmienić obrazu ogółu.
Wiem że za chwile mnie ktoś pojedzie że wale ściemy ale taka jest marna prawda. Jak szukasz dowodów rozejrzyj sie naokoło. W społeczeństwie które swoją niepodległość okupiło taką ilościa przelanej krwi nie powinno być głodnych dzieci,afer itp. Może za dużo tej krwi przelaliśmy że wszyscy sprawiedliwi polegli. A na placu boju zostały tylko świnie mendy , oraz kilku sprawiedliwych którzy chcą coś bezskutecznie zmienić. Nie wiem może. To tylko moja teoria. Wracając do iridi. Proponuje każdemu żeby się zachowywał pożadnie to nie powinienn mieć kłopotów. Wystarczy pozbyć sie wrodzonych skłonności do "kozaczenia" i może być dobrze. Tyle..
Zgadzam się w zupełności, ale podejrzewam że marnujemy tylko czas na pisanie tego. Nikt z "naszego" obozu i tak nie wpadnie na pomysł żeby kogoś takiego stworzyć...
Elevarm jest offline  
stary 05-04-2007, 17:48   #2472
Palermo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 03 2007

Domyślny

@Cwe|_ 18

taki z ciebie skinhead jak z twojej matki kobieta(((
prawdziwy skinhead jakos nie trzyma z cudzoziemcami,i szanuje Rodakow(poczytaj sobie co to jest Skinhead masz linka http://pl.wikipedia.org/wiki/Skinhead),a ci kiedys pewnie 'mama' kupila buty typu glany wsadziles biale sznurowadla i myslisz ze jestes Skinhead <hahaha><zal>

J3bac pseudo frajerow !

Ostatnio edytowany przez Palermo - 05-04-2007 o 17:52.
Palermo jest offline  
stary 05-04-2007, 17:57   #2473
the_Serpent_Rider
Użytkownik Forum

the_Serpent_Rider's Avatar

Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Far far away

Gildia: Xxx
Świat: Refugia
Poziom: 46
Skille: 66/66
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Palermo Pokaż post
@Cwe|_ 18

prawdziwy skinhead jakos nie trzyma z cudzoziemcami,i szanuje Rodakow(poczytaj sobie co to jest Skinhead masz linka http://pl.wikipedia.org/wiki/Skinhead),a ci kiedys pewnie 'mama' kupila buty typu glany wsadziles biale sznurowadla i myslisz ze jestes Skinhead <hahaha><zal>

J3bac pseudo frajerow !
dni otwarte w zakladach zamknietych dzisiaj?
postac Zla, ale wciaz jest Dobrem.
-----------------------------------

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bezok Pokaż post
jestem własnie w trakcie ogladania 'Pierwszej Milosci'
Cytuj:
10:23 Rysio Przyczlap [10]: co jest ziom?
10:23 Rysio Przyczlap [10]: podskakujesz ponoc
10:24 Barcas Ascadow [24]: w tibi nie mozna podskakiwac
the_Serpent_Rider jest offline  
stary 05-04-2007, 18:00   #2474
pietrzyk92
Użytkownik Forum

pietrzyk92's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Slask

Stan: Niegrający
Gildia: No have...
Poziom: 53+
Skille: 10/23
Poziom mag.: 46
pietrzyk92 ma numer GG 9163280 Send a message via Skype™ to pietrzyk92
Cool Moje Zdanie...

Moim skoromnym zdaniem.....to wyglada to tak wprawdzie jak wojna ze swe miala swoj poczatek mialem 11 lvl i bylem noobek ale swoje widzialem stojac przed tym dp...poczatkowe dni wojny wygladaly obiecujaco...a pare dni pozniej tylko low lvle <10-20> staly i chcialy cos zmienic.... zadne h lvle juz nie angarzowaly sie w wojne tylko mysleli jak sie tu wyplacic... -.-...i teraz bylo by tak samo... zreszta taki jest nasz narod...dopoki idzie latwo wszyscy sa razem jedna przegrana bitwa i wszyscy juz wola nie pasc poraz kolejny bo jeszcze beda musieli lvl odrobic lepiej udawac ze nic sie nie wie....<mam na mysli caly narod a nie pojedynczych ludzi>
stary 05-04-2007, 18:25   #2475
Rastafarians
Użytkownik Forum

Rastafarians's Avatar

Domyślny

@Alora. W pełni popieram dwa ostatnie zdania z Twojego ostatniego postu.

Póki co nie miałem większych problemów, bo grałem/gram "fair".
Jak każdy, miałem jakieś chwile słabości czy coś w tym rodzaju, ale siła dyplomacji potrafi naprawić wszystko (jeśli się ma do czynienia z dość rozgarniętymi ludźmi)
Make peace & love.

P.S. spróbujcie może poszukać jakiegoś innego rozwiązania zamiast wojny?
To byłby wyczyn! rotfl
stary 05-04-2007, 19:29   #2476
C18
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Palermo Pokaż post
@Cwe|_ 18

J3bac pseudo frajerow !
A rodzinka, zdrowa?

stary 05-04-2007, 19:31   #2477
pietrzyk92
Użytkownik Forum

pietrzyk92's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Slask

Stan: Niegrający
Gildia: No have...
Poziom: 53+
Skille: 10/23
Poziom mag.: 46
pietrzyk92 ma numer GG 9163280 Send a message via Skype™ to pietrzyk92
Domyślny

Nom tez mowie ze wojna to zle rozwiazanie.....powiem tak Polacy nie unosmy sie honorem..... to zazwyczaj zle sie konczy...
stary 05-04-2007, 19:38   #2478
Bez~
Użytkownik Forum

Bez~'s Avatar

Domyślny

jestem własnie w trakcie ogladania 'Pierwszej Milosci' na Polsacie,ale jak patrze co tu sie wypisuje to miazga xD z tego by byla lepsza telenowela
Bez~ jest offline  
stary 05-04-2007, 19:54   #2479
Rastafarians
Użytkownik Forum

Rastafarians's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bez~ Pokaż post
jestem własnie w trakcie ogladania 'Pierwszej Milosci' na Polsacie,ale jak patrze co tu sie wypisuje to miazga xD z tego by byla lepsza telenowela
A chciałbyś być głównym aktorem? :>
stary 05-04-2007, 19:58   #2480
Bez~
Użytkownik Forum

Bez~'s Avatar

Domyślny

a Ty chcialbys byc Andrzejem xD?
Bez~ jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania