![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Kutno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bimberbasch
Profesja: Elite Knight
Gildia: Phobia
Świat: Isara
Poziom: 119
Poziom mag.: 7
|
![]() Może doświadczeni gracze RPG poleciliby mi jakas fajna gierke?? Gralem w D2,Conquer Online,Lineage II wiec tego nie piszcie. Najlepiej gdyby kamera byla jak w tibii i taki sam klimat (rycerze itp.) Bede polegal na waszych opiniach.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Zobacz tą grę. Gram od kilku lat - jeszcze mi się nie znudziła...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: From the Pagan Vastlands
Świat: aeon
Poziom: 666
|
![]() Cytuj:
Te gry co wymieniles napewno sa rpg czy raczej mmo? Jesli chodzi o rpg moze Baldurs Gate? Musisz kupic w sklepie albo znalesc dobrego torrenta chociaz klimat nie przypomina tibi w niczym gra jest fajna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Mu ?! ?! ?! ?! ?!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Fallout na ten przykład.
A jeśli nie-MMO, polecam Morrowinda, gdzie 'kamera' jest jednak inaczej ustawiona (FPP), (w Obliviona nie grałem ^^") i rzeczonego Fallout'a (1 i 2) - ale to z kolei nieco inny klimat (postapokaliptyczny jakby).
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 07-04-2007 o 12:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() Cytuj:
@top Poszukaj jakichś gotowych gier z RPG makera lub innych gotowych enginów. Czasem można trafić na coś ciekawego. Jeśli oczywiście chcesz czegoś w stylu tibii. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Pirat Puchatek
Profesja: Sorcerer
Świat: Honera
Poziom: 15
Poziom mag.: 9
|
![]() Polecam MU online, super gierka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Lokacja: Brzeg
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 130
|
![]() global.goonzu.com zajebista gierka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
moze silkroad,kal online,rappelz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Morrowind złota edycja: (dla słabszego kompa) 20zł
Oblivion: 80-100zł (Polecam z modem który "wywala" debilskie wyrównanie poziomów) Guild Wars: zależy (cena) Only Online Wszystkie gry wyżej wymienione trzeba płacić (tylko raz) Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do gier w RPM to całkiem niezła jest seria Czasoprzestrzeń. Do znalezienia na stronie victorygames.com.pl.
![]() A Oblivion naprawdę ssie. Teraz gram custom classem, wojo-mag, z nastawieniem na to pierwsze. Planuję zamknąć wszystkie Oblivion Gate'y, przejść Main Quest i być tym najlepszym we wszystkich gildiach. Questy poboczne ogólnie walę. Dla waszej informacji - kilka miesięcy temu grałem Bowmagem, też customem, wbiłem ok. 40 lvl. Przeszedłem MQ, nie zamknąłem wszystkich Bram, nie byłem mistrzem jedynie w gildii wojów. Jak próbowałem tym charem grać ostatnio to masakra, nudno jak cholera. Niepotrzebnie robiłem sobie invisible set (po 30% chameleona na nogawice, kirys i buty, do tego pierścień Khajiita) - nikt mnie nie widział, mogłem zabijać najpotężniejsze potwory z pięści, jeśli miałem czas. Co do gier MMO, to nieco podobna do Tibii jest Terra World (terragaming.net) i Goonzu (global.goonzu.com bodajże). Przynajmniej fajna była beta Goonzu, ostatnio nie grałem. @down: jestem ciekaw, czy chociaż połowa obliviobluzgaczy grała w niego. ![]() ![]()
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 09-04-2007 o 22:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP:
I owszem grałem, jestem także nieszczęśliwym posiadaczem edycji kolekcjonerskiej... Jade Empire. Klimaty inne, ale kto by nie chciał się pobawić w Bruce'a Lee ? A i fabuła jest całkiem niezła, więc się nie rozczarujesz. A co do Obliviona - unikaj tego badziewia jak ognia, szkoda kasy. @Down: Albo chiński latawiec w cenie 170 zł ;]. I nie opłaca się kupować EK tej gry za tę cenę, no chyba, że masz wirtualne pieniądze, wtedy i owszem, bo i koszt przesyłki przez kuriera pokryją ;] Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 14-04-2007 o 11:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
![]() ![]() |
![]() No właśnie, za niecałe 90 zł dostajesz bilet do niesamowitej krainy orientalnych sztuk waliki, magi i miecza. Poza tym dostajesz koszulkę(eMpik), soundtrack i fajny plakat ^^'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Kutno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bimberbasch
Profesja: Elite Knight
Gildia: Phobia
Świat: Isara
Poziom: 119
Poziom mag.: 7
|
![]() Za kilka godzin sciągania dostałem gre 9Dragons która barzo mi się podoba i którą polecam. Narazie gra jest nowa i ma dużo bugów i są tylko 3 serwery 2 amerykańskie i 1 europejski ale myśle że jak powstanie ich więcej i bugi zostaną naprawione to gra będzie płatna bo moim zdaniem niczym nie odbiega od Lineage II. Mamy do wyboru 6 klas, które dzielą sie na White clans i Black clans. W white clan są: Shaolin, Wu tang i League of beggars, a w czarnych nie wiem bo nie grałem czarnymi. Każda klasa uczy się innej odmiany Kung fu a skille sa naprawde urozmaicone i w walce prezentują sie ciekawie (nawet gdy wytrenujemy basic skill to wygląda on bardzo fajnie). Jeżeli ktoś zdecydowałby się zagrać to radze troche poczytać o grze, (polska strona - http://www.9dragonsonline.info/) bo gra jest trudna do "ogarnięcia" na początku.
"Nie daj się biedzie!" Ostatnio edytowany przez Bimberbasch - 17-04-2007 o 19:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Polecam sagę Baldur's Gate i Icewind Dale (choć pierwszych czesci tych gier chyba juz nei wydaja ale nie jestem pewien, w kazdym razie mozesz kogos popytac) no i oczywiscie Gothic! Naprawde za**biste RPG, warte pogrania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: W pokoju
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() ja gorąco polecam knight online ja gram na Olympi (dobrze napisałem?)
|
![]() |
![]() |