|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Zolgierd widziałem twoje filmy z PK i powiem ci,że lepsze fragi miałem swoim 9lvlowym palkiem wytrenowanym specjalnie do tej roboty(też na infernie).Zabijałem sam(jak zazwyczaj) i ownowałem levele 20+,a naprawde nie uważam tego za spore osiągnięcie dla pala ze skillami 55 dista i bp UH.Ty za to PKujesz w teamie 8lvlowców,a pogania was byle 30lvlowy rycek.Nie mam nic przeciwko low lvl mass pk(wszak każdy PKer jakoś zaczyna),ale powinieneś siedzieć z mordą zamkniętą na kłódkę a nie komentować i kozaczyć w tym temacie bo się kompromitujesz.
@Infernus Czekam z niecierpliwością na twoje następne egzekucje.A może by tak jakiś masowy mord? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zolgierd, wiesz mi ten lvl w zupelnosci na Ciebie wystarczy... a jezeli boisz sie byle sorcia na 21 lvl to mozesz powalczyc z moim knightem na 15 ;p prosze bardzo... nie widze problemu... najwyzej Cie skompromituje ;]
Ostatnio edytowany przez Zao - 03-10-2004 o 09:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Daleeko...
![]() |
![]() ehh masz szczescie ze mam upomnienie Zolgierd bo bym ci powiedzial co mysle o twojich dlugo metrarzowych filmach -.- ja tam wole filmy Infernusa i Itheliosa bo atakoja wyrzsze lvle nie ma 25 minut nudy jak u ciebie a ze zgina przytym to jeszcze lepiej bo podnosza efektownosc filmu
![]()
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() A jako profesja do PKowania też się nie sprawdza bo potrzeba skilli 65+ i dobrej dwuręcznej broni,aby zadawać sensowny dmg.I takim rycerzem oczywiście nie zownujesz gościa mającego sporo UHów(nie to co mag z SD ![]() Ale nie róbmy offtopa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Białystok
|
![]() Zolgierd. Gdybyś był tak wysoki jak głupi to mógłbyś bez kłopotu ksieżyc w dupę pocałowac klęcząc.
|
![]() |
![]() |