![]() |
#3901 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Tylko ze to jest temat o wydarzeniach z obsidii a czy twoje wjezdzanie na niego z powodu jakiegos avataru maja cos z tym wspolnego? rozumiem raz ale bez przesady...
|
![]() |
|
![]() |
#3902 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#3903 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Conquerors vs Vanum
dla asmitow juz znudzila sie obsidia czy co ? |
![]() |
![]() |
#3904 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() Ehh zamiast klocic sie o o duperele zajmijcie sie lepiej obsidia
![]() Mamy next war : Vanum vs Conquerors Niech wygra lepszy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3905 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Dębica
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3906 |
Użytkownik Forum
|
![]() asmit i taer ich rozniosa xP
#3907 |
Guest
|
![]() taer od dawna szukał wojny - był w OoN potem walczył z OoN jakos pokojowo się rozeszło na szczęście
potemz tego co wiem kogoś znowu atakowali a teraz memy ubil jednego z vanum i jazda w kolko ![]() @fin'er lubie cie stary i znam od dawna ale skoncz plx co do twoich postow masz racje co do swastyk, do zydow pewnie i tez ale ja i tak ich nie lubie - spytasz czemu? polubie jak beda kur*y siedziec w swoim izraelu a nie wpier.. sie do kazdego rzadu na tym swiecie -.- |
![]() |
#3908 |
Użytkownik Forum
|
![]() Atavand
Apr 12 2007, 22:35:54 CEST Killed at Level 45 by Swauf Manson and by Milivojac Qerixon Apr 12 2007, 22:38:19 CEST Killed at Level 51 by Memy Chemics and by Milivojac Zagnaton Apr 12 2007, 22:37:28 CEST Killed at Level 59 by Memy Chemics To Vanum Jezeli chodzi o Conquerors to nikt niepadl ale bylo goraco ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Qxwaaatz - 13-04-2007 o 00:21. |
![]() |
![]() |
#3909 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Wója Kiroy ubliżyłes mi :< (śmiąc wątpić , że się z tobą nie napiję <hell sad>). Ostatnio edytowany przez Xuso - 13-04-2007 o 00:27. |
|
![]() |
![]() |
#3910 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Imię: Amura Tao
Profesja: Elite Knight
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() Cytuj:
2. Nie mam zamiaru się wymadrać a jednak ty to tak odbierasz - trudno 3. Wiem że miałes lagi/freezy i to było widać no ale jeśli widziałeś że cię laguje to mogłeś up/down po tych schodach , jednak to było by lepsze p.s: Nie pisałem co ja bym zrobił bo musiał bym być w takiej sytuacji, być może też bym padł ale pozwoliłem sobie tylko zanalizować twoją śmierć i mam nadzieje że nie masz mi tego za złe a jak masz to s*******aj ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3911 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3912 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() same pierdoly piszecie :S
darota cos pisal o lagach. no kurwa popatrz. a jak ja mialem wam pomoc to klamalem, nie mialem lagow, poprostu balem sie walczyc. Cytuj:
mogl ale tego nie zrobil, zapytaj moze da ci pograc na wojnie, to wprowadzisz swoje szatańskie plany w zycie. nie piszcie, co mogl zrobic, bo czasu nie cofniecie i nie jest tak, ze kazdy zawsze od razu znajduje najlepsze rozwiazanie podczas walki. go conquerors go !! ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 13-04-2007 o 13:16. |
|
![]() |
![]() |
#3913 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() <3 <3 <3 Conquerors - Volim Vas
![]()
![]() |
#3914 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: +++
|
![]() Dziwna ta ekipa z Nebuli chyba sami polacy zabijaja panosza sie.
Graja tu z 5 miesiecy moze i mysla ze rzadza, wypowiedzieli wojne moim friendom z Serbi, popadali i teraz placza na forum ze oni sa pokojowa gildia i chca pokoju. Co za idioci, daje im najwyzej 2 miesiace i beda miec hunta u Serbow i u NG. |
![]() |
![]() |
#3915 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() "Łóki" jam Wuja nie Wój"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wuja Kiroy |
![]() |
![]() |
#3916 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 50
Poziom mag.: 45
|
![]() Nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze nikt nie zauwazyl ze Raidrion ma 56 lvl
![]()
#3917 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3918 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a gdzie ty widzisz ,zebym o jakichs planach mowil ? 20h dziennie przed kompem chyba psuje ci oczy ,napisalem WG. MNIE
|
![]() |
![]() |
#3919 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]()
19:18 Toquera [25]: buy bps of liberty bay and porty rope !!!msg me |
|
![]() |
![]() |
#3920 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2007
|
![]() Niby jo, ale Wója brzmi oryginalniej niż Wuja <lol> A co do Taer & rest zobaczcie jego domek na nebuli 99ms - 10 demon helmetów itp itd, mój kuzyn gral na nebuli i z tego co mi mówił to ludzie pokroju Mentora więc radzę im nieufać zbytnio.
Ostatnio edytowany przez Xuso - 14-04-2007 o 00:33. |
![]() |