![]() |
#3041 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prawda jest, ze to forum ograniczylo sie do wypowiedzi na nie zbyt wysokim poziomie i do nie zbyt inteligentnych osob na nim sie wypowiadajacych, ale....
...Zenek, mógłbyś coś napisac od siebie na temat twojego odejscia. Juz nie chodzi o tlumaczenie sie tylko o zaspokojenie ciekawosci innych. Wiem, wiem po co masz to pisac? A chociazby po to zeby obronic samego siebie, po tym jak straciles duzo w oczach innych ludzi. Nasuwa sie nastepne pytanie, po co ci to?... ... No na to juz sam sobie odpowiedz i pomysl czy sie oplaca. Nie ukrywam, ze zawiodlem sie osobiscie na tej decyzji, ale zapewne cie to nic nie obchodzi. Out.
![]() |
#3042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3043 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3044 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
![]() |
#3045 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie się wydaje ze to nie chodzi o kasę ani o to ze Zenek wymiękł tylko o to, że poprostu większość ludzi z WiW nie brało tej wojny na poważnie. Wiecie jak jest, polaczki potrafią expic po 24/7 a jak jest wojna to się nie pokazywać przez parę tygodni;/
|
![]() |
![]() |
#3046 |
Użytkownik Forum
|
![]() Między innymi dlatego opłaca się trzymać ze swe.
|
![]() |
![]() |
#3047 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() I między innymi dla tego Xolorian razem z innymi rozsądnie myślącymi Polakami, a nie takimi którzy wybieraja gildie tylko ze względu na to że po drugiej stronie walczą Szwedzi byli w NF od początku
![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
#3048 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Zenek na brak kasy nie narzeka. Ale bardziej na nadmiar charow , ktoorymi na battle czasem nie mial kto grac ,kilku osobom z WIW juz sie znudzila Tibia , niektore noobki sie nie braly aktwynego udzialu w wojnie i tyle.Bo nie wszystkim normalnym ludziom chce sie biec do kompa zeby zrobic mass loga bo ktos lognal jak to robilo nf gdzie po 10 minutach sie zbieralo 30 osob .
|
![]() |
![]() |
#3049 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
Hmm... No okey jeżeli tak bardzo tego chcesz to masz ;] No więc jeżeli chodzi o powód to jakoś mi się nie widzi dalej ta wojna w momencie gdy na umówioną godzine przychodzi 10 osób zamiast 30-40 lub gdy w godzinach kiedy tak naprawde powinno byc troche osób wieczorem nie ma nikogo (prócz pare osób na które w każdej chwili można było liczyc). Nie chodzi tutaj o brak kasy czy coś w tym stylu bo o hajs się nie mam co martwic. Poprostu czemu ja mam się poświecac za wszystkich, mam tracic swój czas itd jeżeli reszta ma to wszystko w dupie? Ja się biłem wtedy za nich, to niech się biją teraz sami za siebie... Nie chce się tutaj bronic albo coś w tym stylu, byłeś ciekawy to ci napisałem jak wygląda z mojej strony i nie obchodzi mnie to, że straciłem w oczach innych albo co odpisze na tego posta trole z tego forum typu pro Nide Wune, bo poprstu szkoda zniżac się do takiego poziom...
![]() |
#3050 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Zenek: Tak myslalem, ze to jest powodem. : D Bo w zasadzie ktos tam wyzej napisal o tym ze Polacy expia a jak jest wojna to sie dlugo nie pokazuja. Fakt, z co niektorymi tak jest... nie bede pisal po nickach xd
![]() |
#3051 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
www.pajacyk.pl jak niemasz co robć tylko na tibie wydawać ![]() Heh a tak sczerze, z WiW tylko Mootha by mi było żal gdyby nie fakt że przeszedł na World of Warcraft. Bo tak szczerze to tylko Mooth był ok. |
|
![]() |
![]() |
#3052 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]()
Yes I'm Tha Best, And No I Ain't Positive--I'm Definite I Know Tha Game Like I'm Reffin' It This Is Tha Carter--Tha Carter Iii, Tha New Testiments And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit Bitch |
|
![]() |
![]() |
#3053 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3054 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zreszta o ile dobrze wiem panie pajacyku to on wiekszosci postaci kupuje za kase w tibi, co mu sie potem splaca podczas robienia wiekszych questow tymi charami. Moral? Idz sie utop.
![]() |
#3055 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Na Tibie niewydaje, a wydanie takiej sumy jaką on wydał to głupota. Są rzeczy inne które mozna sobie kupić nie tylko tibia lol (no chyba że już wszytsko ma ) W każdym wypadku, nie zazdroszcze, musiałbym zazdrościć głupoty bo swoją kase wydaje rozsądnie, a co on ma z tibii? Nawet swojej pseudo tibijskiej władzy. Heh niechce wiedzieć jakiej furii dostaliby ludzie jakby im serwery zamkneli. Jasne że jego kasa, ale według mnie takie wydawanie to głupota, i mam prawo to krytykować (Wolnośc słowa ![]() Ogólnie do Zenka innego nic więcej niemam. |
|
![]() |
![]() |
#3056 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kiroy Wind
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
|
![]() to garlerdona tez zenek kupil?
![]() |
![]() |
![]() |
#3057 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() To swojego mózgu tez uzywaj rozsadnie. Szczegolnie zanim cos tu napiszesz , Taka mala prosba .. : )
|
![]() |
![]() |
#3058 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]()
Yes I'm Tha Best, And No I Ain't Positive--I'm Definite I Know Tha Game Like I'm Reffin' It This Is Tha Carter--Tha Carter Iii, Tha New Testiments And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit Bitch |
|
![]() |
![]() |
#3059 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() A co cie to debilu interesuje na co ktos kogo nawet nie znasz wydaje kase... Jedni wydaja na dziwki, inni na Ganje, jeszcze inni na %, Zenek wydaje na tibie... Po to jest kasa zeby ja wydawac. A tak do wiekszosci tych z NF przestancie teraz kozakowac bo jeszcze ze 2 tygodnie temu jak sprawa byla otwarta i nie wiadomo bylo kto wygra wojne, pisaliscie bardzo ostroznie a teraz juz ida wyzwiska i inne nie do konca smieszne sprawy.
![]() JUST STFU ![]() |
![]() |
![]() |
#3060 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10