|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Dragon do 450.
Giant spider nie wali combo. Dragon lord do 750. Demon 1000+. Hydra do 500. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
|
![]() @up
Czy w temacie bylo pytanie "jak stoisz z potworkiem"?Nie.Koles sie pyta o max combo wiec odpowiadamy. Drag-450~ Gs-nie wali comba Dl-700 Demon-1000+ Hydra-500~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() No od dla to max 627 w jednej turze dostałem... jest to dosyć mało jak na dle ;d czasami i wiencej nitkrórym leci...
Od demona 917 na turę na hydry nie chodzę więc nie powiem byłem kilka razy tuż po update
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Swego czasu jak expiłem to pamiętam jak w HG (for newbie skrót HG - Hell Gate, dzieci kochane) to jak 2 Elder Beholdery zaatakowały naraz to wciągu 2 sek. odebrały mi ~600hp, albo jak na 40lv bloczylem DL'a to mi za ~400 walnął hyhy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Imię: Sister Of Kolczu
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Skille: rosną
|
![]() Banshee potrafi walnąć za 800 hp !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up poszukaj gdzieś są filmiki na forum to się dowiesz ;d
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Lokacja: Cieszyn
Imię: City Ninja
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 19
Poziom mag.: 21
|
![]() nice ziomale
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
|
![]() na filmiku bloker (61 lvl) wszedł na wierzy w d lair veno prosto pod morde i sie położył spać
Gs-no jeszcze nie dostałem komba i nie dostane ![]() bansee-za 300 dostałem drag-250(moze tylko dlatego że zawsze ds biją) ds-361 Vamp-331
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
|
![]() @up
serpent spawn wali z wave 400~~ , mnie za 300 wtedy walnal ![]() Kumpel , ktory bloczyl , powiedzial , ze max combo dostal 800 . Drag Ma niekiedy mocne kombosy ![]() gs mi walnal za 243 <lol> 1 hita.... od dla dostalem okolo max 290 z wave , z lapy niewiem ,bo nigdy nie sprawdzalem.... necro szybko zjezdza bo uzywa summonow -.- . wiem , ze z rozdzki to on mnie za 97 max walnal... hydra za 300~~ z wave <hamsko> z lapy nie sprawdzalem... wedlug mnie najlepiej chodzic na necro... . idzie sie na4x spawn , wybija all a potem tworzy 2 dski i huncior ... no niestety boszki rzadko leca ... mi tylko mystic turban po 4h wylecial ![]()
![]() |
![]() |