|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Elysia
|
![]() Witam. Chciałbym się dowiedzieć czegoś o necro. Nie chodzi mi tu gdzie go znajdę bo to wiem. Chciałbym wiedzieć czy dam rade huncić go na 37 sorku z 45 m lvlem? Ile wziąć mf, uh itp. I czy brać hmm czy bawić sie z samego WoI? Na respie 2x jeżeli zacznę bić jednego to czy nie wyskoczy mi nagle drugi i mnie zacznie nawalać. Jak to zrobić? Ma ktoś może jakiś filmik ?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wedlug mnie nie dasz sobie rady sam.
Oni wystempuja w grupach + to ze wysysaja mane + umiaja przywolywac http://wiki.hunted.pl/wiki/Necromancer
![]() Ostatnio edytowany przez Zuma - 15-04-2007 o 17:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
@topic: dasz radę. Najłatwiej postawić 2x DSy i bić nimi + WoI. edit: UH weź 0, zamiast MF możesz wziąć life ringi, i weź IHy żeby DSy leczyć (i ofc food). Poluj na Darashii na spawnie 2x + 3x (pierwszy spawn czyścisz z GFB, potem powinieneś mieć po jednym, ewentualnie czasem dwa necro).
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 15-04-2007 o 17:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Było już bardzo dużo tematów o necro użyj opcji "Szukaj", skutkuje.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Elysia
|
![]() @up
Jak masz mi mówić że było to się nie wypowiadaj. Szukałem ale nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odp. więc założyłem temat. Proste. 1 bp gfb wystarczy żeby 1 respa wybić?
Tibia to choroba... nieuleczalna... ![]() Ostatnio edytowany przez pyrkosz19 - 15-04-2007 o 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 61
Skille: 90/90
Poziom mag.: 7
|
![]() dasz rade !!
moj kumpel smigal tam na new servie dokladnie selena na 29-30 lvl z 40 mlvl ;-) wiec Ty dasz rade ;-) tylko ze nie mozna zlamic bo padniesz jak zreszta na wszystkim mozna pasc ;-) pzdro ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaa dasz radę bez żadnych ale ;d straty będą maleńkie a lot zwykle jest bajeczny ;f
powinny 4 gfb wystarczyć max 5...
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
Najlepsze jest to że ty w ogóle nie możesz znaleźć a ja Ci znalazłem i to na dodatek z typkiem który ma taki sam lvl co ty.
Wy macie historię, my ją tworzymy// Ostatnio edytowany przez Maggic - 16-04-2007 o 02:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Ironia? Bo ja w 30+ godzin wyniosłem 1x boh i 1x skull staff... wszystkie 30+ godzin (rozbite na kilka huntów) na spawnie 2x + 3x, czyli najszybszym możliwym.
@down: farciaż... Myślałem, że ";f" to nie-trafione-w-klawiature ";d" ^^
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 17-04-2007 o 09:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() jasne ";f" mówi samo za siebie ;d ale nie myślałem że aż taki słaby mi przez 2 dni huntu poleciały 4 pary boh i 2 skull staffy
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |