![]() |
#1642 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: St.Lucia
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Moze i ma 20 lvl ale sie boi sie go pokazac jak to niektorzy ;P Ader po tych twoich wypowiedziach wydaje mi sie ze masz zle przezycia z wojska ; O
*Sprawiedliwość może być narzucona. *Odwaga bez umiejętności to samobójstwo. Ostatnio edytowany przez *Wube* - 15-04-2007 o 10:48. |
|
![]() |
![]() |
#1643 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Świat: Titania
Poziom: 101
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1644 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Vers Dra'ghothe
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kazadum
Poziom: 117
Skille: 19/24
Poziom mag.: 68
|
![]() cwaniaczku dobrze wiem, ze gra na innym charze, o czym sam tutaj nawet wspominal. =) zreszta ban to jego wina, wiec co to za usprawiedliwienie
|
![]() |
![]() |
#1645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2006
Lokacja: Menzoberranzan
Imię: Sil'vaeris Irae
Profesja: Paladin
Gildia: Loonies
Świat: Pythera
Poziom: 126
Skille: 102/81
Poziom mag.: 21
|
![]() Wykurzyć Unit ! I Kazadum ! Ale po pierwsze primo wykurzyć tego bucefała Versusa!!11 Won z nim! Precz!
![]()
#1646 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1647 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Ancient Bolter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Correctional Facility
Poziom: 121
Skille: Dist 96
|
![]() Martiensz nieuzywam mozili
Vilum mam popsutego kompa bo niedizal zbyt dobrze ban sie koncyz jeszcze tylko pare dni Vers nieboj sie niemusze fragowac by pokazac swoje pvp A i tak apropo chcieliscie mini opena tzn Genkotsu wy mowicie bez mority Hmm to kogo mam wziasc jak maja byc tylko polacy ![]() Jak my bez moriego to wy bez Versa ![]() Tak tak iezagniemy kazadum tylko powiem tyle jestescie w aliacne tylko dlatego ze same kazadum i sam unit nic niemoga dlatego walczycie wspolnie ^^ Gaura jak by mogl dalej by was okladal i sciagal paymenty wiec niekozaczcie pokaz mi open przegrany 0:6 oprocz tego w Ab ? Ostatnio edytowany przez Bolter - 15-04-2007 o 20:34. |
![]() |
![]() |
#1648 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genkotsu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
|
![]() Dlaczego bez mority? Bo morita ma 160 lvl i jest nieśmiertelny? Vers nie jest
![]() |
![]() |
![]() |
#1649 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Albo z Morita i Versem albo bez Nich co z tego ze jest smiertelny ale macie 4 sorcow a my 1 ![]() Ostatnio edytowany przez Bolter - 15-04-2007 o 20:40. |
|
![]() |
![]() |
#1650 |
Zbanowany
|
![]() Pozatym powiedzialem kto uzywa ng ten uzwya i przestancie otym na*******ac bo sami uzywacie i odwas uzywaja ng wiec oco wam chodzi
![]() pozatym jak macie sie wychwalac tym pvp to skonczcie bo smutno mi zobacyzmy kto wygra wojne tak apropo Odnas wyplacil sie Tylko Oidor chyba z powodow osobistych wiec ale duzo ich soie powyplacalo ![]() Koniec przechwalania sie zobaczymy co czas pokaze I niech nikt niemowi ze jest zajebisty i ma zajebiste PVp ader callastus to tylko 50+ ek miales jakis char ktorym walczyles na wojnie ze sie tak madrzysz bo ja walcze niedlugo i malo wiem o wojnie ale przynajmmniej niemowie ze mam wyjebane pvp jak skurwysyn szkoda ze ARN domnie napisal "UZywales ng bota ze skryptem na zucanie Mwalli" BUSUAhsuahsaushaus to tyle . |
![]() |
![]() |
#1651 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Możecie walczyć z Moritą jeśli chcecie, jeśli tylko znajdzie się jakaś siła zdolna wyciągnąć go ze statku..
@Bolter Ja nigdy nie mówiłem że mam dobre pvp. Po prostu nie znoszę Twojego kozakowania, bo JESTEŚ NIKIM I TAK POZOSTANIE. Nigdy nie mówiłem że jestem lepszy, nigdy nawet nie przeszło mi przez głowę, że jestem dobry. Jedynie uważam, że przegrasz tą wojnę właśnie przez swoją pychę. Myślisz, że jak jesteś z 200 levelami na wojnie to to Ci zapewni nieśmiertelność. Sam zobaczysz po pewnym czasie, że 200 level służy tylko do tego, żeby SPIEPRZYĆ z pola bitwy szybciej niż z 100 levelem, jeśli tylko coś pójdzie źle. Jesteś kozakiem, tak przynajmniej się zachowujesz. Ja uważam, że 90% graczy choćby z Art Of War zgnoiło by Cię w walce 1v1. Nie sztuką jest strzelać przed siebie. Sztuką jest MYŚLEĆ. Walenie przed siebie zostaw rookslayerom jeśli chcesz być pro. Możesz sobie mówić że jestem marnym 50 levelem i nic się nie znam. Ja powiem Ci jednak jedno - gram na tym serwie od jego powstania, od pierwszych 10 minut jego istnienia. O wojnie wiem od Ciebie więcej, choćby dlatego że zawsze byłem blisko ludzi którzy ją prowadzili. Ty jesteś jedynie pionkiem. Znasz pojęcie "mięso armatnie"? Jak myślisz po co EiVom 100+ pallek? Myślisz że palki się liczą na wojnie jeszcze? Teraz to są TYLKO sorce i to co stoi między nimi, żywe tarcze, w waszym wypadku także Ty. A co do wypłaty to zapomniałeś jeszcze o Wusko. Ogólnie to chyba kiepsko z Twoją pamięcią.. najpierw gadasz że masz kompa popsutego, a 30 razy dziennie odpisujesz na forum, potem nagle Ci ludzie przypominają że masz miesięcznego bana, a na końcu zapominasz powiadomić nas uczciwie że masz jakiegoś second chara, którym bohatersko umierasz w chwilę później. Radziłbym poćwiczyć pamięć, ale przecież Ty zrobisz po swojemu ![]()
#1652 |
Guest
|
![]() Huj Wam W Dupe, Eiv To Mistrze, Vilum , Vers I Inne Huje To Jebane W Trzy Dupy Lodiarze, Niech W Huja Wyjda Z Serva Bo Ich Mamy Pozabijaja Za Twarze, Idzcie Swoje Hary Sellnijcie Na Allegro Dla Gorszych Noobów Od Was, Moze Bedziecie Mieli Na Operacje Muzgu Hahaha Hujeee ****owate Z Was, Eiv To Mistrze I Oni Beda Rządzic Titania A Nie ****e Gaura Sraura Hujaura Itd, Hail Eiv Qrwa
P.s. Huj Wam W Dupe Kazadum ![]() |
![]() |
#1653 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1654 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: St.Lucia
|
![]() Ale niezly zart walnoles
![]()
*Sprawiedliwość może być narzucona. *Odwaga bez umiejętności to samobójstwo. Ostatnio edytowany przez *Wube* - 15-04-2007 o 23:44. |
![]() |
![]() |
#1656 |
Zbanowany
|
![]() Ader skoro Palle sie nielicza i uwazasz ze ja tylko na*******am przed siebie i jestem miesem armatnim to sie myslisz ale mow co chcesz dlamnie to kazadum jest miesem armatnim tak jak na last openie 3 padlo i gaura daje dluga a all sie go sluchaja i uciekaja zanim mimo ze sral na reszte s*******al gdzie popadnie aby tylko sie uratowac. unas mysla o kazdym czlonku nikogo niezostawiaja stylu a u was Padlo 3 GAura DLuga i sra na reszte ^^ .
Moim zdaniem uwazasz sie ze jestes zajebisty bo krzyczysz we wszystkie strony ZBLOCZYLEM 170+ ed ALE JESTEM ZAJEBISTy twoj comment na Tibia.co mto zal i mow dalej ze sie nieuwazasz za zajebistego. Niemow hop bo to zen niebylo Botlera na openie nieznaczy ze niewalczylem i jakos niepadlem jak szmata i nietrzymalem sie tak daleko z tylu ze zucac musiaelm gfb w swoich zeby skula zrobic (vilum) Na calym openie widac tylko Genkotsa 1 raz a reszty ni huja juz wypowiadalem sie na ten temat A co do kwesti Pvp to powiem tyle wyskocz 100 lv + przed ss i choc pobijemy sie jak naprawie neta bo chodzi tragicznie. i Zobaczymy czy zemnie taki noob. Hmm a Wusko byl kickniety z EiV za Szpiegostwo i jak widac malo wiesz bo nawet Arn przyznal ze wusko byl szpiegiem i wusko wcale niezaplacil za wolnosc ^^. Mowie weicej sie niewypowiadam bo mnei tylko w*****asz jak tyle weisz to wes chara i walcz i choc kurwa 1 vs 1 przed ss to sie zmiezymy. Ostatnio edytowany przez Bolter - 15-04-2007 o 23:37. |
![]() |
![]() |
#1657 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ader
Ader nie ma sensu klocic sie z debilami...wiesz co sie stanie w przyszlosci potem przeczyta ktos tego posta i sie zastanowi ale poczekamy xD |
![]() |
![]() |
#1658 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1659 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Imię: Galadorm
Gildia: Examination in Violation
Poziom: 122
Skille: 100/67
|
![]() Wczoraj, 23:05 #1652
EIVTOMISTRZE ~ Wczoraj, 23:15 #1653 Master Vilum Hmm, mi to bardziej pasuje do ciebie. Wylogowałes sie z jednego konta, logneles na konto "Master Vilum" i zarzuciłeś żartem "member of Targowek" =). |
![]() |
![]() |
#1660 |
Użytkownik Forum
|
![]() Racja Gala!! Vilumowi już nieźle od******la. Weź Vilum poszukaj lekarza D: