Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Titania

Notki

Titania Wydarzenia ze świata Titania

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 17-04-2007, 14:57   #1681
ader
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vilum_Br Pokaż post
****u ty pierdolony, sam jesteś cioters, bo co Seq ciebie nie dal rady zajebać? Chyba normalka w końcu nie jest sorkiem. Jeśli umiesz grać to powinieneś wiedzieć, że Druid jest słaby do pkowania , ponieważ nie ma czarów, same leczące.
Człowieku, Ty wiesz o sprawie jeszcze mniej od reszty kochasiów EiV ;D
Seq byłby mnie w stanie zabić z palcem w d... gdyby tylko chciał, tylko że nie było sensu. Potem 15 minut pz'a musiałby uciekać przed alliance, więc tak czy inaczej by zdechł, w jego zachowaniu nie ma NIC co mógłbym uznać za sprzeczne z logicznym myśleniem. A zdanie "druid jest słaby do pekowania" - jesteś Ż A Ł O S N Y, serio. 35 level druidem przez 15 minut byłem w stanie uciekać ludziom z obecnego targówka czy EiV (pozdro Widakey, który dostał odemnie swoim własnym sd'kiem w plecy wtedy) mając 2 uhy i bp manafluidów, jeszcze na długo przed updatem z hotkeyami. Około 70 level royal palladynów, czy innych postaci magicznych (sorc, druid) byłem w stanie zabić solo w ciągu kilku sekund. Nie piernicz mi, że druid jest słaby do pekowania, bo po prostu aż mi sił brakuje ze śmiechu. Tym bardziej 170 level.

Seq padł, nie ma w tym nic dziwnego. Biło go całkiem sporo osób a ja posłużyłem tylko jako "cegiełka" do muru, który go zaczął otaczać. Jak ktoś jeszcze powie, że druid jest słaby to został oficjalnie wyśmiany.

Byliśmy tam jednak sami 1v1 przez 4 minuty. W tym czasie mógł mnie walić zarówno z sd (jak zrobił) jak i z exori vis czy choćby poison storm (czego nie zrobił) co mogłoby pomóc mu mnie stamtąd przegonić. Nie to jest jednak przedmiotem tej dyskusji i myślę, że możecie przestać to tak przeżywać.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-04-2007, 15:12   #1682
*Wube*
Użytkownik Forum

*Wube*'s Avatar

Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: St.Lucia

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ader Pokaż post
cytując szczuru.pl - "cykorek?"

A co do tego opena EiV PL vs Kazadum PL
Sądzę że obecność Mority niewiele wam da.
Zupełnie jak ewentualna obecność SeQa

Sorry za szczerość
Jesteście ciotersami
To mówię ja, mając 57 level.
Ty smiesz ich nazywac "ciotersami" ... kto to mowi chlopie ;s jesli ty nie jestes "ciotersem" to dlaczego nie masz 130 lvla i nie walczysz razem z kazadum ? zwlaszcza ze grasz na tym serwie, jak to kiedys wspominales od bardzo dawna ;s
stary 17-04-2007, 15:48   #1683
Yapan
Użytkownik Forum

Yapan's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genkotsu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
Domyślny

Wube, a kto z kazadum ma 130 lvl, tak za przeproszeniem?
Yapan jest offline  
stary 17-04-2007, 16:48   #1684
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
Domyślny

mhm Xirodan mam pewne informacje na temat ciebie i toma tzn glownie toma ale byla mowa o tobie tez wiesz jakie i mam je na gg nawet :*

tak apropo taka byla prawda ze to niepawel padl tylko jego inteligentny Kolega ale n coz niewiezcie sami go wysmialismy suahsausha

Nie jak padne bolterm niepowiem ze to ktos padl bo tylko ja mam w tej chwili passy i moga OA

pozatym Xirodan Niezaczynaj znowu bo niehcec mi sie znow z kims tu klucic

Ader skoro niedadza nam to oco chodzi czemu niehce cie sie tluc ? Z Morita i Seqiem :<

co do druida zgadzam sie z prawie wszystkim ale jest 1 problem poco mial by walic Poison storma niebylo by sensu bp waste many a itak mozesz wziasc exane pox wiec sadze ze exori vis i sd moze i paraliz w ciebie i 2-3 sd i gleba to by bylo rozwiazanie ale sadze ze niechcial przedluzac pz :*

Ostatnio edytowany przez Bolter - 17-04-2007 o 16:54.
Bolter jest offline  
stary 17-04-2007, 17:08   #1685
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Byliśmy tam jednak sami 1v1 przez 4 minuty. W tym czasie mógł mnie walić zarówno z sd (jak zrobił) jak i z exori vis czy choćby poison storm (czego nie zrobił) co mogłoby pomóc mu mnie stamtąd przegonić. Nie to jest jednak przedmiotem tej dyskusji i myślę, że możecie przestać to tak przeżywać.
Po 1 sd ktory dostales zobaczylem Vateriela a za nim Jahwka (?) i wiedzialem ze niemam co dalej tam uciekac proste.
stary 17-04-2007, 17:13   #1686
Grchw1916
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Grochów ;)

Stan: Niegrający
Imię: Xirodan
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bolter Pokaż post
mhm Xirodan mam pewne informacje na temat ciebie i toma tzn glownie toma ale byla mowa o tobie tez wiesz jakie i mam je na gg nawet :*

tak apropo taka byla prawda ze to niepawel padl tylko jego inteligentny Kolega ale n coz niewiezcie sami go wysmialismy suahsausha

Nie jak padne bolterm niepowiem ze to ktos padl bo tylko ja mam w tej chwili passy i moga OA

Ader skoro niedadza nam to oco chodzi czemu niehce cie sie tluc ? Z Morita i Seqiem :<

co do druida zgadzam sie z prawie wszystkim ale jest 1 problem poco mial by walic Poison storma niebylo by sensu bp waste many a itak mozesz wziasc exane pox wiec sadze ze exori vis i sd moze i paraliz w ciebie i 2-3 sd i gleba to by bylo rozwiazanie ale sadze ze niechcial przedluzac pz :*

Jakie masz te wieści kolego ? I wytłumacz co masz na gg bo ja nigdy z tobą na gg nie rozmawiałem
stary 17-04-2007, 17:22   #1687
*Wube*
Użytkownik Forum

*Wube*'s Avatar

Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: St.Lucia

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yapan Pokaż post
Wube, a kto z kazadum ma 130 lvl, tak za przeproszeniem?

Nie mowie kto ma tylko jak on ich wyzywa (Morite i Seqa) a maja po 170+ lvle to niech chociaz nabije 130 i tak mowi ;s

Ostatnio edytowany przez *Wube* - 17-04-2007 o 17:24.
*Wube* jest offline  
stary 17-04-2007, 18:22   #1688
-=Misiekmen=-
Użytkownik Forum

-=Misiekmen=-'s Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005

Imię: Misiekmen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kazadum
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez EIVTOMISTRZE Pokaż post
Huj Wam W Dupe, Eiv To Mistrze, Vilum , Vers I Inne Huje To Jebane W Trzy Dupy Lodiarze, Niech W Huja Wyjda Z Serva Bo Ich Mamy Pozabijaja Za Twarze, Idzcie Swoje Hary Sellnijcie Na Allegro Dla Gorszych Noobów Od Was, Moze Bedziecie Mieli Na Operacje Muzgu Hahaha Hujeee ****owate Z Was, Eiv To Mistrze I Oni Beda Rządzic Titania A Nie ****e Gaura Sraura Hujaura Itd, Hail Eiv Qrwa

P.s. Huj Wam W Dupe Kazadum

Hmm, jeśli kogoś zwyzywasz, poczujesz się lepiej? Pamiętaj, że jeśli powiesz komuś, że jest głupi nie uczyni Cię to mądrzejszym, weź to do serca.

Skończcie z wyzwiskami w niczym to wam nie pomoże, pokażecie jedynie jak niedorozwinięci intelektualnie, emocjonalnie jesteście.
You full of shit why can't you see.

I am the target of your anger,
I am the one who you call danger,
I am the one who believe in destiny,
You motherfucker I am your enemy,
Your worse enemy.
-=Misiekmen=- jest offline  
stary 17-04-2007, 19:26   #1689
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Warszawa

Imię: Widakey
Gildia: Evernight
Poziom: 125
Skille: 97 Dist
Szczuru.pl ma numer GG 2228428
Domyślny

Cytuj:
Seq byłby mnie w stanie zabić z palcem w d... gdyby tylko chciał, tylko że nie było sensu. Potem 15 minut pz'a musiałby uciekać przed alliance, więc tak czy inaczej by zdechł, w jego zachowaniu nie ma NIC co mógłbym uznać za sprzeczne z logicznym myśleniem. A zdanie "druid jest słaby do pekowania" - jesteś Ż A Ł O S N Y, serio. 35 level druidem przez 15 minut byłem w stanie uciekać ludziom z obecnego targówka czy EiV (pozdro Widakey, który dostał odemnie swoim własnym sd'kiem w plecy wtedy) mając 2 uhy i bp manafluidów, jeszcze na długo przed updatem z hotkeyami. Około 70 level royal palladynów, czy innych postaci magicznych (sorc, druid) byłem w stanie zabić solo w ciągu kilku sekund. Nie piernicz mi, że druid jest słaby do pekowania, bo po prostu aż mi sił brakuje ze śmiechu. Tym bardziej 170 level.

Seq padł, nie ma w tym nic dziwnego. Biło go całkiem sporo osób a ja posłużyłem tylko jako "cegiełka" do muru, który go zaczął otaczać. Jak ktoś jeszcze powie, że druid jest słaby to został oficjalnie wyśmiany.

Normalnie jesteś moim idolem w tym momencie D: Weź dojdź do EiV plxxx :** wzrośnie nam pvp 2x niz przedtem :*** a tak na serio poszukaj psychiatry :***

Ostatnio edytowany przez Szczuru.pl - 17-04-2007 o 20:01.
Szczuru.pl jest offline  
stary 17-04-2007, 19:36   #1690
Vilum_Br
Guest

Domyślny

Cytuj:

HAHAHA KURWA Z POSION STORMU, MOZE JESZCZE Z UTEVO GRAN MAS VIS?! ZA DUZO OTSóW CHLOPIE TO NIE WALI JAK UE XDD
A CO DO PRZEZYWANIA TO TY NAPISALES 50 STRON NA TYM FORUM ZE BLOKNELES GO

Ostatnio edytowany przez Vilum_Br - 17-04-2007 o 19:38.

stary 17-04-2007, 21:10   #1691
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Domyślny

Cytuj:

Sadzisz ze tak porzadni obywatele titani jak Xirodan przejmuja sie tak s*****alym smieciem jakim jestes Ty? Sadzisz ze jestes w EiV i jestes nie wiadomo kim? Nadal bedziesz tym samym smieciem jakim byles od zawsze, potraficie walczyc tylko zaklamliwym badz wulgarnym slowem, jak patrze na wasza walke falszywym slowem to poprostu szkoda mi sie w jakikolwiek sposob wypowiadac, no bo wkoncu co innego mozecie zrobic jezeli NIC tylko wyzywac, pierdolic glupoty.
Pewnie to wina waszych rodzicow, znajomych, widac to po calym waszym targowku ze macie jakies nie dojebanie poprzez grozby RL, braku zaakceptowania kolejnej porazki przez wlasne bledy.

Ostatnio edytowany przez Madreth - 17-04-2007 o 21:11.
Madreth jest offline  
stary 17-04-2007, 21:15   #1692
PaweLLo141
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 05 2006

Skille: -
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vilum_Br Pokaż post
HAHAHA KURWA Z POSION STORMU, MOZE JESZCZE Z UTEVO GRAN MAS VIS?! ZA DUZO OTSóW CHLOPIE TO NIE WALI JAK UE XDD
A CO DO PRZEZYWANIA TO TY NAPISALES 50 STRON NA TYM FORUM ZE BLOKNELES GO
Chociaż go bloknął i ma satysfakcje a ty co zrobiłeś jak widać nic nie osiągnąłeś tylko próbujesz coś pokazać tylko co ?? Żal mi ciebie
PaweLLo141 jest offline  
stary 17-04-2007, 21:17   #1693
Kolos from rodos
Użytkownik Forum

Kolos from rodos's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Chełm

Imię: Mustak
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
Domyślny

dobra chłopaki bo wam żyłki popękają Dobra seq doszedł do EiV... i co to da? I tak bijecie się raz na 2-3 miesiące ;p jedynie co odczuje titania to to, że będzie mniej golden armów skull staffów etc. no i wrl sie zwolnią )
stary 17-04-2007, 22:23   #1694
Gala'dorm
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 04 2007

Imię: Galadorm
Poziom: 122
Skille: 100/67
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Madreth Pokaż post
Sadzisz ze tak porzadni obywatele titani jak Xirodan przejmuja sie tak s*****alym smieciem jakim jestes Ty? Sadzisz ze jestes w EiV i jestes nie wiadomo kim? Nadal bedziesz tym samym smieciem jakim byles od zawsze, potraficie walczyc tylko zaklamliwym badz wulgarnym slowem, jak patrze na wasza walke falszywym slowem to poprostu szkoda mi sie w jakikolwiek sposob wypowiadac, no bo wkoncu co innego mozecie zrobic jezeli NIC tylko wyzywac, pierdolic glupoty.
Pewnie to wina waszych rodzicow, znajomych, widac to po calym waszym targowku ze macie jakies nie dojebanie poprzez grozby RL, braku zaakceptowania kolejnej porazki przez wlasne bledy.
Nie cały Targówek grozi na rl. I według mnie, gadanie o czymkolwiek na tym forum już nie ma sensu, żegnam.
Gala'dorm jest offline  
stary 17-04-2007, 23:09   #1695
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2005

Stan: Początkujący
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kolos from rodos Pokaż post
dobra chłopaki bo wam żyłki popękają Dobra seq doszedł do EiV... i co to da? I tak bijecie się raz na 2-3 miesiące ;p jedynie co odczuje titania to to, że będzie mniej golden armów skull staffów etc. no i wrl sie zwolnią )
1 miesiac beda wolne max
Aha i powiem szczerze jak mialem stac w pz nic nie robiac to lepiej byc chyba w tej wojnie chociarz sam jestem zdumiony ze eiv walczy zadko.
stary 17-04-2007, 23:13   #1696
NaRuTo__xD
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SeQ_PL Pokaż post
1 miesiac beda wolne max
Aha i powiem szczerze jak mialem stac w pz nic nie robiac to lepiej byc chyba w tej wojnie chociarz sam jestem zdumiony ze eiv walczy zadko.
zadko ale taki Druid sie przyda , sam napie.r.d.a.la SDkami, i exura gran mas res... co na twoim lvlu full hp na 150 knighta chyba nie ?xD takze akuracik jak na open battle xD

stary 17-04-2007, 23:27   #1697
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa

Poziom: 121
Skille: Dist 96
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Madreth Pokaż post
WIelki czlowiek sie odezwal jak niemasz zamiaru sie wypowiadac to skoncz i nic niemow bo zal cie sluchac. Tak apropo niesadze ze jestem kims wielkim ale skoro jestes taki kozak to wpisz w tibi.pl all wiadomosci o twoim charze i pogadamy jak ludzie a nie wyzywasz all od smieci a sam sie boisz ujawnic.

Skoncz.

Xirodan ty niegadales na gg zemna ani tom ale gadal ktos z kim gadal tom o czyms, zreszta o tobie niemusze mowic bo ty i tak juz jestes hunted od kazadum z tego co wiem. Kiedy kolej na Toma :< On tez chcial wejsc do nas i jak on to napisal ze jak on to i ty :< biedna historia poczuliscie sie skrzywdzeni gdy znow ktos was z Power abusowal bylo znow w 20 zucic sie na 1 :<

Sory chlopaki serio niewiem kto robi te debilne konta na tym forum najlepiej opuscic te forum i tyle bo to bez sensu nawet jesli jakis debil odemnie robi te konta to zal na to patrzec Jak wypisuja jakies glupoty.

Pozatym jak chcecie sie wyzywac to nara Madreth mam nadzieje ze dowiem sie kim jestes i pogadamy inaczej. Zebys Kiedys nieskonczyl zle od tzw SMIECIA jak ja :<
Bolter jest offline  
stary 17-04-2007, 23:38   #1698
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Warszawa

Imię: Widakey
Gildia: Evernight
Poziom: 125
Skille: 97 Dist
Szczuru.pl ma numer GG 2228428
Domyślny

Dajcie se ludzie wkońcu spokój -.- To jest wojna na fragi a nie na mordy -.- Liczą się fragi a w fragach kazadum z AoW i Unitem dostaje od nas wpierdol i to sie liczy. W dupie mam wasze żale, że mamy większe levele albo wy macie lepsze pvp. Jak macie za małe levele to sie wypłąćcie i nie walczcie tyle. Przegracie i tak. Dosyć mam waszych pojazdów na TGK. Każdy z tgk jest inny i nie mówcie że każdy z tgk to idiota. Najlepiej umyjcie zęby i idźcie spać dzieci :S

Ostatnio edytowany przez Szczuru.pl - 17-04-2007 o 23:39.
Szczuru.pl jest offline  
stary 17-04-2007, 23:43   #1699
Carisha
Użytkownik Forum

Carisha's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2006

Świat: Celesta
Poziom: 100
Poziom mag.: 65
Domyślny

Cytuj:
WIelki czlowiek sie odezwal jak niemasz zamiaru sie wypowiadac to skoncz i nic niemow bo zal cie sluchac. Tak apropo niesadze ze jestem kims wielkim ale skoro jestes taki kozak to wpisz w tibi.pl all wiadomosci o twoim charze i pogadamy jak ludzie a nie wyzywasz all od smieci a sam sie boisz ujawnic.

Skoncz.

Xirodan ty niegadales na gg zemna ani tom ale gadal ktos z kim gadal tom o czyms, zreszta o tobie niemusze mowic bo ty i tak juz jestes hunted od kazadum z tego co wiem. Kiedy kolej na Toma :< On tez chcial wejsc do nas i jak on to napisal ze jak on to i ty :< biedna historia poczuliscie sie skrzywdzeni gdy znow ktos was z Power abusowal bylo znow w 20 zucic sie na 1 :<

Sory chlopaki serio niewiem kto robi te debilne konta na tym forum najlepiej opuscic te forum i tyle bo to bez sensu nawet jesli jakis debil odemnie robi te konta to zal na to patrzec Jak wypisuja jakies glupoty.

Pozatym jak chcecie sie wyzywac to nara Madreth mam nadzieje ze dowiem sie kim jestes i pogadamy inaczej. Zebys Kiedys nieskonczyl zle od tzw SMIECIA jak ja :<

Bolter jaki ty sie zrobiłeś żałosny przez ten temat... piłujesz tą morde, tak o byle gówno .. popieram Widakeya .. troche dystansu człowieku ..

Freddie Mercury live forever...
Carisha jest offline  
stary 18-04-2007, 00:04   #1700
Kolos from rodos
Użytkownik Forum

Kolos from rodos's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Chełm

Imię: Mustak
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NaRuTo__xD Pokaż post
zadko ale taki Druid sie przyda , sam napie.r.d.a.la SDkami, i exura gran mas res... co na twoim lvlu full hp na 150 knighta chyba nie ?xD takze akuracik jak na open battle xD
hehe zawsze sie ten SD za 400+ przyda .. no zobaczymy jak będzie,róbcie coś bo przepychanki słowne są już nudne :s

Użytkowników czytających ten temat: 5 (zarejestrowanych: 0, gości: 5)

Zasady postowania