![]() |
#1681 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
Seq byłby mnie w stanie zabić z palcem w d... gdyby tylko chciał, tylko że nie było sensu. Potem 15 minut pz'a musiałby uciekać przed alliance, więc tak czy inaczej by zdechł, w jego zachowaniu nie ma NIC co mógłbym uznać za sprzeczne z logicznym myśleniem. A zdanie "druid jest słaby do pekowania" - jesteś Ż A Ł O S N Y, serio. 35 level druidem przez 15 minut byłem w stanie uciekać ludziom z obecnego targówka czy EiV (pozdro Widakey, który dostał odemnie swoim własnym sd'kiem w plecy wtedy) mając 2 uhy i bp manafluidów, jeszcze na długo przed updatem z hotkeyami. Około 70 level royal palladynów, czy innych postaci magicznych (sorc, druid) byłem w stanie zabić solo w ciągu kilku sekund. Nie piernicz mi, że druid jest słaby do pekowania, bo po prostu aż mi sił brakuje ze śmiechu. Tym bardziej 170 level. Seq padł, nie ma w tym nic dziwnego. Biło go całkiem sporo osób a ja posłużyłem tylko jako "cegiełka" do muru, który go zaczął otaczać. Jak ktoś jeszcze powie, że druid jest słaby to został oficjalnie wyśmiany. Byliśmy tam jednak sami 1v1 przez 4 minuty. W tym czasie mógł mnie walić zarówno z sd (jak zrobił) jak i z exori vis czy choćby poison storm (czego nie zrobił) co mogłoby pomóc mu mnie stamtąd przegonić. Nie to jest jednak przedmiotem tej dyskusji i myślę, że możecie przestać to tak przeżywać.
|
![]() |
#1682 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: St.Lucia
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ty smiesz ich nazywac "ciotersami" ... kto to mowi chlopie ;s jesli ty nie jestes "ciotersem" to dlaczego nie masz 130 lvla i nie walczysz razem z kazadum ? zwlaszcza ze grasz na tym serwie, jak to kiedys wspominales od bardzo dawna ;s
#1683 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genkotsu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
|
![]() Wube, a kto z kazadum ma 130 lvl, tak za przeproszeniem?
|
![]() |
![]() |
#1684 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Ancient Bolter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Correctional Facility
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
|
![]() mhm Xirodan mam pewne informacje na temat ciebie i toma tzn glownie toma ale byla mowa o tobie tez wiesz jakie i mam je na gg nawet :*
tak apropo taka byla prawda ze to niepawel padl tylko jego inteligentny Kolega ale n coz niewiezcie sami go wysmialismy suahsausha Nie jak padne bolterm niepowiem ze to ktos padl bo tylko ja mam w tej chwili passy ![]() pozatym Xirodan Niezaczynaj znowu bo niehcec mi sie znow z kims tu klucic Ader skoro niedadza nam to oco chodzi czemu niehce cie sie tluc ? Z Morita i Seqiem :< co do druida zgadzam sie z prawie wszystkim ale jest 1 problem poco mial by walic Poison storma niebylo by sensu bp waste many a itak mozesz wziasc exane pox wiec sadze ze exori vis i sd moze i paraliz w ciebie i 2-3 sd i gleba to by bylo rozwiazanie ale sadze ze niechcial przedluzac pz :* Ostatnio edytowany przez Bolter - 17-04-2007 o 16:54. |
![]() |
![]() |
#1685 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1686 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jakie masz te wieści kolego ? I wytłumacz co masz na gg bo ja nigdy z tobą na gg nie rozmawiałem ![]()
![]() |
#1687 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: St.Lucia
|
![]() Nie mowie kto ma tylko jak on ich wyzywa (Morite i Seqa) a maja po 170+ lvle to niech chociaz nabije 130 i tak mowi ;s
*Sprawiedliwość może być narzucona. *Odwaga bez umiejętności to samobójstwo. Ostatnio edytowany przez *Wube* - 17-04-2007 o 17:24. |
![]() |
![]() |
#1688 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hmm, jeśli kogoś zwyzywasz, poczujesz się lepiej? Pamiętaj, że jeśli powiesz komuś, że jest głupi nie uczyni Cię to mądrzejszym, weź to do serca. Skończcie z wyzwiskami w niczym to wam nie pomoże, pokażecie jedynie jak niedorozwinięci intelektualnie, emocjonalnie jesteście.
I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. |
|
![]() |
![]() |
#1689 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Szczuru.pl - 17-04-2007 o 20:01. |
|
![]() |
![]() |
#1690 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A CO DO PRZEZYWANIA TO TY NAPISALES 50 STRON NA TYM FORUM ZE BLOKNELES GO Ostatnio edytowany przez Vilum_Br - 17-04-2007 o 19:38. |
|
![]() |
#1691 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
|
![]() Cytuj:
Pewnie to wina waszych rodzicow, znajomych, widac to po calym waszym targowku ze macie jakies nie dojebanie poprzez grozby RL, braku zaakceptowania kolejnej porazki przez wlasne bledy.
http://photobucket.com/albums/c139/Trevorrr/ Ostatnio edytowany przez Madreth - 17-04-2007 o 21:11. |
|
![]() |
![]() |
#1692 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Skille: -
|
![]() Chociaż go bloknął i ma satysfakcje a ty co zrobiłeś jak widać nic nie osiągnąłeś tylko próbujesz coś pokazać tylko co ?? Żal mi ciebie
|
![]() |
![]() |
#1693 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Chełm
Imię: Mustak
Profesja: Elite Knight
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
|
![]() dobra chłopaki bo wam żyłki popękają
![]() ![]()
#1694 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Imię: Galadorm
Gildia: Examination in Violation
Poziom: 122
Skille: 100/67
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1695 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
![]() Aha i powiem szczerze jak mialem stac w pz nic nie robiac to lepiej byc chyba w tej wojnie chociarz sam jestem zdumiony ze eiv walczy zadko.
![]() |
#1696 |
Guest
|
![]() zadko ale taki Druid sie przyda , sam napie.r.d.a.la SDkami, i exura gran mas res... co na twoim lvlu full hp na 150 knighta chyba nie ?xD takze akuracik jak na open battle xD
|
![]() |
#1697 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Ancient Bolter
Gildia: Correctional Facility
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
Skoncz. Xirodan ty niegadales na gg zemna ani tom ale gadal ktos z kim gadal tom o czyms, zreszta o tobie niemusze mowic bo ty i tak juz jestes hunted od kazadum z tego co wiem. Kiedy kolej na Toma :< On tez chcial wejsc do nas i jak on to napisal ze jak on to i ty :< biedna historia poczuliscie sie skrzywdzeni gdy znow ktos was z Power abusowal bylo znow w 20 zucic sie na 1 :< Sory chlopaki serio niewiem kto robi te debilne konta na tym forum najlepiej opuscic te forum i tyle bo to bez sensu nawet jesli jakis debil odemnie robi te konta to zal na to patrzec Jak wypisuja jakies glupoty. Pozatym jak chcecie sie wyzywac to nara Madreth mam nadzieje ze dowiem sie kim jestes i pogadamy inaczej. Zebys Kiedys nieskonczyl zle od tzw SMIECIA jak ja :< |
|
![]() |
![]() |
#1698 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dajcie se ludzie wkońcu spokój -.- To jest wojna na fragi a nie na mordy -.- Liczą się fragi a w fragach kazadum z AoW i Unitem dostaje od nas wpierdol i to sie liczy. W dupie mam wasze żale, że mamy większe levele albo wy macie lepsze pvp. Jak macie za małe levele to sie wypłąćcie i nie walczcie tyle. Przegracie i tak. Dosyć mam waszych pojazdów na TGK. Każdy z tgk jest inny i nie mówcie że każdy z tgk to idiota. Najlepiej umyjcie zęby i idźcie spać dzieci :S
![]() Ostatnio edytowany przez Szczuru.pl - 17-04-2007 o 23:39. |
![]() |
![]() |
#1699 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Imię: Mystic Carisha
Świat: Celesta
Poziom: 100
Poziom mag.: 65
|
![]() Cytuj:
Bolter jaki ty sie zrobiłeś żałosny przez ten temat... piłujesz tą morde, tak o byle gówno .. popieram Widakeya .. troche dystansu człowieku ..
![]() |
#1700 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Chełm
Imię: Mustak
Profesja: Elite Knight
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
|
![]() hehe zawsze sie ten SD za 400+ przyda .. no zobaczymy jak będzie,róbcie coś bo przepychanki słowne są już nudne :s