![]() |
#21 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() > na 20 lvl mozna dostać spike sworda od mnicha ze świątyni
a sandaly przyspieszaja chodzenie i jest specjalny tunel z maina na rook i jak wrzucisz sworda do wody i uzyjesz wedki to powstanie water sword a poison dagger tworzy sie rzucajac dagger na poison field BUJDA
![]() Ostatnio edytowany przez MayGyver - 04-10-2004 o 12:36. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() Ss ze stuffem (niecałym) Sunrise - jak widać -> Brass Armor i jeszcze jedna ciekawa rzecz ->> kolorowy backpack (żółty) -jak wiadomo nie można go dostać na rooku
![]() ![]() Sorki za *.BMP ale nie chciało mi się już tego kompresować. @Tryt Bujna wyobraźnie to ty masz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Gdańsk, Orunia
![]() |
![]() @Maciekpkk
Podaj mi jego imie bo ci nie wierze (myśle że poróbka) ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up moglbys przeczytac poprzednie wiadomosci??? to jest Sunrise... najwyzszy lvl na rooku...
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: z eteru
Stan: Na Emeryturze
Imię: zapomniałem
Gildia: rodzina
Świat: earth
Skille: 666
|
![]() A ja też mam
![]() MUAHAHAHA ![]()
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() prosze okazuje sie, ze nawet Tibia ma wlasne legendy... ( i przepraszam za offtopic)
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza; Ab'Dendriel
![]() |
![]() Gyver sprzedaj mi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Glucio
Nie trzeba mi twojej kasy, na Rooku wystarczy mi moja kasa,w kilka godzin zarabiam okolo 15 platynek.A pozatym takie itemy są nie na sell ![]()
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() na jakim serwerze gra Sunrise
|
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Wątpie żeby ss był prawdziwy. Zobaczcie na skill dista.. Duży lvl ale żeby takie skille??!!
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() Jak masz takiego sprzeta na prawde to czego nie powiesz nam jak go zdobyc a jak nie chcesz mowic na forum to powiedz umnie na gg : 2101493
Dla ciebie ktoś jest całym światem , dla innych jest tylko zwykłym człowiekiem Ostatnio edytowany przez Karher - 08-10-2004 o 21:19. |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() @up
To nie jego sprzęt lecz (niby) Sunrise. Na 100% nie wiadomo czy to prawda chociaż ja wątpie |
![]() |
![]() |
#36 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @Emil1: 2 sprawy:
1) "(niby) Sunrise." - Wejdz na tibia.com, tam go znajdziesz 2) Jełsi chodzi o jego hatke to jest poste, poprostu jakiś rl qmpel mu płaci. Jak ?? wysyła czynsz parcelem do jego depo i już ![]() Ktoś tam gdzieś wzpominał, że ktoś na rooku ma FSa -.- czy to prawda ?? @gy_ver: DLaczego ukryłeś nick ?? Obawiasz się, że ktoć cie będzie huntował na rooku po spike sworda ![]() ![]() W spikesworda u Sunrise wierze, ale u ciebie to mi się jakieś podejrzane wydaje ![]()
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Wieszok
No i dobrze ci sie zdaje ![]() W tym moim SS'ie są wstawione spike,brass i backpack ![]() A imie tej postaci jest ukryte z innego powodu. Daje więc to dużo do namysłu i rozważań ( przyglądnij się w opisie poniżej jego obrazka,napisał ze jest to "bmp".Czyli mógł niedawno w paincie edytować i nie chciało mu się już na "jpg" zamieniać ) @down,down Thomas , nie ma czegoś takiego jak "niby minos" jes minotaur ![]()
http://www.gyverq.prv.pl Ostatnio edytowany przez gy_ver - 09-10-2004 o 21:37. |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() jezeli ktos z was chce dojsc do minos maga musicie zrobic sobie minimum 18 fist fighting'a a nastepnie trenic do okolo 25 na trolach albo najlepiej oorkach ale juz z dwoma cooper shield'ami. jak zrobicie cos kolo tego kupcie se u hyacynta poza miastem na prawo backpack life fluidow i wezcie se chain armora , dwa copery shieldy , studded legsy , butki , noi bym zapomnial o helmie legiona , a nastepnie idzcie se na prawa strone wyspy kolo wiezy orkow na prawo na minosa ktory jest na skarpie potrzebujecie minimum 6 ,,boxow'' mam na mysli skrzynki ktore mozna dac pod siebie a nie ,,chest'' 'y.
jak wam sie uda go pokonac z piesci wypadnie z minosa zwyklego klucz ale musicie go pokonac z piesci czyli fistaale to tylko teoria ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zycze powodzenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up... ty chyba cos krecisz... skad to niby wiesz???
@gy_ver a poison dagger ci z (niby) minosa wypadl???
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: ---
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
W ogóle zastanawiam się dlaczego wy debatujecie o czymś co nie jest na 100 % udowodnione, na 4 strony ? To się powinno zamknąc zaraz po otwarciu. Może i Sunrice ma tego brass armora i spike sworda. To teraz sie zastanów poco ci on jeżeli i tak większośc z was idzie na miana gdzie to jest gó**** warte ? Ci co zostają moze dostaną od gm'ów i kaput a nie gadać o pierdołach. I to jeszcze cały czas gadacie to samo :/ Czyli Fake i Fake! To Musi być fake... Co do brass Armora, to dawniej można go było zdobyć zabijając minomaga. Niestety ( A może na szczęście ) ten quest został wywalony, i niema się oco rozwodzić. Sunrice gra przypuszczalnie w tibie od półtora roku do 2 lat. Wtedy ten quest jescze był...