|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
|
![]() Witam dzisiaj dostalem ~(ok 1 w nocy) bana za uzywania makro w tym sensie "zobaczyl gm'a i sie wylogowal"
A to jest nie prawda wrocilem do domu troche % i mialem problemy z koncentracja wczesniej zostalem zabity za friko i tym razem tez myslalem ze to pk i sie wylogowalem ;/ a okazl sie to Gm ktoryl dal mi bana ... da sie jakos odwolac od tego? oplaca sie? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Jak znasz dobrze angielski, możesz spróbować napisać odwołanie. Ale chyba umiesz wytrzymać to kilka dni bez Tibii?
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie nie da się. Taka dla Ciebie Tibia ważna, że nawet po pijaku musisz grać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiadomo ze da, (przerwe zrobic) sie ale na Edronie mam wszystkei iteamki i kase a dni pacc zostalo 23 ;/
I DLA TIBI NIE KUPIE PACC !! wiec tak mi zalezy zeby odwolac tego bana Ostatnio edytowany przez Valest - 18-04-2007 o 15:21. Powód: Brak przecinka :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda ze to nie byla historyjka ...;/ ale co tam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Witcher
|
![]() Powiedz szczerze .. czy sam byś uwierzył w coś takiego ? Nie twierdzę, że to nie jest prawdą, ale gdyby takie tłumaczenie przechodziło to prawie nikt by bana nie dostawał. Postaraj się wymyślić coś lepszego ..
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Profesja: Knight
Świat: Secura
![]() |
![]() Sam wspomniałeś coś o makro... Jeżeli używałeś jakiegokolwiek makro to się nie dziw że dostałeś bana. Btw. Widać że to pisałeś po % bo na początku nie rozumiałem o co Ci chodzi.
P.S. Poprawcie mnie jeżeli nadal coś źle zrozumiałem |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wedlug mnie wylogowanie sie zaraz po pojawieniu sie GM'a/gracza jest bezsensownym reasonem do bana. Bo co, wylogowywac mi sie zabronia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The Witcher
|
![]() Samo wylogowanie się nie jest tutaj głównym czynnikiem, za którego dostał bana. Tak jak napisał ban jest za macro. Było podejrzenie, ktoś pewnie napisał raporta .. a on swoim zachowaniem te podejrzenia potwierdził. Jak jesteś podejrzany o używanie bota/macro to po wlogowaniu GMa masz właśnie szansę aby się wytłumaczyć. Dając loga bez słowa, w pewnym sensie, rezygnujesz z tej szansy.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Redaktor
|
![]() Jak to w tibi-Bany zawsze za za nic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Cytuj:
2. To przeczytaj sobie(bo najwidoczniej jeszcze tego nie zrobiles) http://www.tibia.com/support/?subtopic=legaldocuments sam zgodziles sie z tym, inaczej nie moglbys grac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
|
![]() Nie boj sie z stracisz itemki i kase z dp w edron bo jak sie konczy pacc to cie przenosi to jakiegos faccowego miasta(nie wiem od czego to zalerzy) i w tamtym dp na facc beda itemki z edron.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |