|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Dzisiaj w nocy 198 master ze świata Antica zbanował konto, a co za tym idzie będzie delete, za 3 ban.
Name: Strinnity Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 198 World: Antica Residence: Edron Guild membership: Sleeping Dragon of the Black Dragons Last login: Apr 06 2007, 02:31:10 CEST Comment: I'm sorry, I tried. And yes, it was my own descision. P.S. I can't do anything but to shed a tear and say I miss the good times, I miss the good people. Tibia hasn't been anything else then a pain in my life for a long time and I just had to do it. If not for myself then for the people I hurt. Account Status: Premium Account Account Information Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing Jeżeli chcesz mu coś powiedzieć wejdź w poniższy link http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1605744, albo www.tibia.com -> World Boards -> Antica -> Goodbye Strinnity
Ostatnio edytowany przez Dregar - 06-04-2007 o 12:23. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehhh Antica zawsze mi sie kojarzyła z dwiema postaciami - Suprido i Strinnity
![]() Co by nie mowic, konczy w wielkim stylu ;] Ogólnie był lubiany na serwerze czy typowy hlvl, PA ?
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Boys
Świat: Arcania
Poziom: 140
|
![]() A mi antica zawsze kojarzyla sie z Bubble
![]() @topic R.I.P |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Szkoda chłopaka. Pamiętacie jak rok temu dostał bana, i zrobił delete postaci, ale anulował w ostatnim dniu? :> Igrał, igrał i się doigrał ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @wrogonastawiony
W ostatnich dniach swojej kariery, stal sie "dobrym wujkiem". Podjal walke z SaT. No ale... poddal sie. Trzeba kontynuowac jego dzielo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() @Grocix
Żal? Niby jesteś w Legio Libertatis , ale z tego co widzę gówno wiesz. Strinnity nie grał "dobrego wujka". Dla Mnie jest przykładem tego że ludzie potrafią się zmieniać.Pamiętam posta , którego zamieścił kilka miesięcy temu na forum Antici na Tibia Com. Napisał wtedy , że kończy z PA i że przeprasza ludzi którym uprzykrzył życie. Naprawdę z tym skończył - a UE jakie puścił w Carlin było oznaką głupoty jak i oddania sprawie - gdyż chciał ubić osobę , która jawnie stosowala Power Abusing.Zamiast jednej ubił kilka i ban - w jego przypadku Striniego delete. I się nie poddał - ludzie widzieli w Nim wybawiciela Antici. Może i słusznie.. Mam nadzieję , że ten delete uwolnił go od tej przeklętej gry. Szkoda tylko , że zamiast porządnych ludzi na Tibii zaczyna przybywać analfabetycznych kretynów . Ostatnio edytowany przez Glorfindel - 20-04-2007 o 01:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() @up jak nic nie wiesz to sie nie odzywaj ok? strinnity zostal zmuszony do puszczenia tego ue poniewaz pewna osoba mu grozila poczytaj artykuly na gery.pl to sie troche dowiesz-.-
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Playing in Memory for Strinnity...
Szkoda Go i to bardzo ![]() ![]() GooD Bye Friends ![]() R.I.P... Sgd... //S... |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2007
Imię: Santaks
Świat: Antica
Poziom: 150
Skille: 21/27
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() Chce mi sie zygac jak czytam posty typu "szkoda strinnitiego dobry czlowiek byl z niego"- hauauhauhahuahsuhauha
Piszecie glupoty o nim, a wiekszosc nawet nie ma o nim pojecia ten czlowiek okradl nie jednego, byl nawiekszym PA na serwerze, zabil 3/4 swoich naj lepszych pzyjaciol. A pozatym nie mam co sie rozpisywac... Strinnity na 100% gra nowym sorciem na Antice bo ma dostep do nie jednego 100lvl a nawet 150+ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Świat: Kyra
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Glorfindel
O to mi chodzilo ![]() @Pawlos II A Ty? Nie masz sie czego doczepic? Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Grocix - 21-04-2007 o 14:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
1. Przyjaciół nie "pzyjaciol" 2. Rzygać nie "zygac" 3. Najlepszych nie "naj lepszych" Peace & Love ![]() kthxbye ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ****u będę pisał jak mi się podoba nie chcesz nie czytaj moich postów h(o)j wiesz noobku o antice i wybierd*** z tąd naj lepiej, bo wszyscy którzy choc troche się znają na antice nigdy nie uwierzą w przemianę strinnitiego a jak dalej chcesz się klucic i wierzysz w cudowna pzemiane strinna to powiedz mi dlaczego nie oddal tych tysiecy k tym których okradł?? uwierzył bym w przemianę jak by oddal wszystko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
BUHAhAHAHAHAHAHHAHA jestes zajebisty textem "good bye friends" rozwaliles mnie!!!! ---- . ---- znales go chcociaz troche ze nazywasz siebie jego przyjacielem? Ostatnio edytowany przez Santaks - 21-04-2007 o 19:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Cytuj:
ty masz jakies kompleksy ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Horyniec Zdrój
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Szybki'lols
Profesja: Knight
Gildia: Death Ruthless
Świat: Unitera
Poziom: 44
Skille: 73/72
Poziom mag.: 5+
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Powinienes sie domyslic...
Widac inteligencja nie szalejesz... Mowisz ze nie jestem inteligentny...Dlatego ze nie jestem jak ty eloelo mada faka i nie bluzgam na prawo i lewo nie musze pisac ze slownikiem ?? Tak to wygląda... kthxbye |
![]() |