![]() |
#2222 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Expect nothing, be prepared for anything. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 22-04-2007 o 00:54. |
|
![]() |
![]() |
#2223 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2224 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Stare revolution to juz historia...teraz revo to zenada. I nie jaraj sie tak polakami, wroci sliccery to zobaczysz. On tez potrafi PG. Spojrz na postac Sunatika...zrobili z isopethem ten lvl w niecaly miesiac. Polacy expia nie bardzo szybko, ale caly czas, a tak jak mowisz hiszpanie expia bardzo szybko, ale urywkami. Tak to jest. I tak najbardziej licze na victerona
![]() |
![]() |
![]() |
#2225 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Exiva :P
Profesja: Sorcerer
Poziom: 34
Poziom mag.: 43
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2226 |
Zbanowany
|
![]() @up
Nie wiesz o co chodzi, wiec zamknij swoj szanowny pysk. To sa bracia na rl, isopeth klepal sunatika, a sliccery blokowal. Maja 2 kompy. |
![]() |
![]() |
#2227 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moze uspokoj sie troche? Napisaleś tak ... jakby sharowali , więc albo naucz się pisać albo s*******aj.
Ostatnio edytowany przez Spai - 22-04-2007 o 12:02. |
![]() |
![]() |
#2228 |
Zbanowany
|
![]() @up
Ok juz spie**alam szefie. Ej sory przepraszam... Btw. jestes forumowym pajacem, w kazdej wypowiedzi szukasz sensacji z kazdym masz kose, nikt ciebie nie lubi, ani nikt nie chce cie sluchac, wiec....wniosek nasuwa sie sam. |
![]() |
![]() |
#2229 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Wniosek... uzaleznione dziecko co placze jak ma hunta i musi lizać dupke... wiem prawda boli , nie bądz taki koX ... aaa btw. Nikt na tym forum nie musi mnie lubić , bo w przeciwienstwie do ciebie nie szukam kumpli w internecie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Spai - 22-04-2007 o 12:02. |
|
![]() |
![]() |
#2230 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2231 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Wypowiadacie sie na forum publicznym gdzie wiele osob czyta to co napiszecie. W zwiazku z tym, wypadaloby wypowiadac sie na jakims poziomie uzywajac jezyka polskiego a nie podworkowego. (W koncu to jak sie wypowiadamy swiadczy o nas ^^)
Tensz~ nie wypowiedziales sie jasno a gdy ktos Cie poprosil o sprostowanie Twojej wypowiedzi od razu go zjechales ... Czytaja to ludzie, ktorzy wiedza mniej i wiecej, wiec dla tych mniej wtajemniczonych nalezy wyjasniac wszystko jasniej. |
![]() |
![]() |
#2232 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#2233 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Poziom mag.: 7
|
![]() Kto powiedział, że cała Morgana jest zadowolona? 0o No i co z tego, że padła? Lol. Podejrzewam, że 3\4 osób czytających to forum ma na to szczerze wyjebane... Idiota.
|
![]() |
![]() |
#2235 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Cytuj:
![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
|
![]() |
![]() |
#2236 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@spai kiedy plakalem ? czy to ja zalozylem gildie hunted of morgana? co z tego ze mialem kose z nizahem? dlaczego jestem uzaleznionym dzieckiem ? komu lize dupe ? (z nizahem nie zamienilem slowa od tamtego czasu)...Vacek dobrze zacytowal. Mi sie calkiem dobrze zyje nie musze nikomu dupy lizac ( nie lubie jak ktos cos mowi o mnie na swoim przykladzie ) Podsumuwujac, powiedzial co wiedzial... Nic o mnie nie wiesz, ale i tak i tak probujesz pokazac swoja niesamowita moc w gebie na forum. @Lester~ To nie bylo fajne O.o... Czasem masz szczescie na anni, a czasem nie, zdarza sie. Nie widze powodu czego wszyscy maja byc szczesliwi O.o |
|
![]() |
![]() |
#2237 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Anni~ to loteria, masz szczescie i zrobisz lub go nie masz i padniesz. Roznica jest taka, ze anni sorcow trwa jakies 10-15 sec i nie zdazysz pomyslec i juz jestes w final roomie albo pojawiasz sie w temple. Dopiero pozniej mozesz analizowac co zrobiles zle a co dobrze.
Padlam bardziej z czyjejs winy niz ze swojej ale temat uwazam juz za zamkniety. |
![]() |
![]() |
#2238 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I nie mam zamiaru juz z tobą dyskutować. @Fureyka Z czyjej winy? Jezeli mozna wiedzieć . |
|
![]() |
![]() |
#2239 |
Guest
|
![]() z winy fire elementala albo braku run leczniczych w plecaku
|
![]() |
#2240 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006