![]() |
#21 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jasmin Irlawa
Profesja: Elder Druid
Gildia: bez ^^
Świat: Azura
Poziom: 52
Poziom mag.: 53
|
![]() mmm Emilq tak weszłam na chwilke bo Julita mówiła ze jest coś ciekawego, no więc po pierwsze: Czekam na ten wpierdol na rl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A maturzystom życze zdanej matury ![]() ![]() Jasmin~ |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aya Mao
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 66
Skille: 84/55
Poziom mag.: 18
|
![]() Prawie jak giełda co nie? ![]() ![]() ![]() ![]() @Emil Co się z Tobą człowieu stało? Piszesz takie smuty że aż żal dupe ściska.Czekałam wtedy na te okna, ale coś widze się nie doczekałam ![]() ![]() ![]() ![]() @Jasmin co się tak moich okien uczepiłaś? Ty go podpuszczasz żeby je wybił! ![]() ![]()
#25 |
Guest
|
![]() Tej no na tym forum jest banda dzieci! " wybije ci okno na rl bo mi nie dalas 10gp ;/ " " masz wpier***l na rl bo mi guardy wybijasz..." lol zenada jakich malo to nawet yavimava tak nie narzeka jak wy :/
|
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Tosik Tepek(Emilek :))
Profesja: Knight
Gildia: Defenders Of Fangorn
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
|
![]() @Tegax
Ona mi lizały a nie ja im ![]() ![]() @Gruba aka Jasmin Po 1. Pamiętam jak się chwaliłaś kto twoim charem nie stał na hydrach Po 2. Ja gadałem o oknach ? Sama Julita mi to wkleiła :SS Po 3. Wczoraj byłem na Boninie grać w piłkę, ale tam jak zwykle cisza, a Norbert czekał aż znowu ktoś wpadnie ![]() Po 4. Mi starcza żeby sobie kupić firmowe ciuchy, buty, papierosy, picie, jedzenie a jak zostanie to sobie chara kupuję, problem ? PS. Dalader poszedł na allegro ![]()
<Rysiu> hehe.. Anglia nie zagra na ME! co to teraz bedzie? ![]() <Steph> teraz Anglie i Irlandie na tych mistrzostwach reprezentuje Polska Ostatnio edytowany przez Tosik Tepek - 23-04-2007 o 16:52. |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Imię: Aya Mao
Poziom: 66
Skille: 84/55
Poziom mag.: 18
|
![]() [quote=Gammbler;1384084]
Cytuj:
Btw. Jak Ci tam Dj'ka idzie? ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Poziom: 70
|
![]() Chyba jak na wieży +volume- przykręca
![]() ![]()
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Najlepsze ze ja ta cala ekipe Tosików Tepków pamietam jak w cafe pracowalem jak podbijali do mnie i Kana i per "panie Zordanie, panie Corsie- 1 komputer na godzine" i siedzieli w 4 przy kompie i euforia bo nowy monster - dwarf guard, potem sobie po 10 min przekazywali zeby itemy jakies przehandlowac.
a teraz kurcze świecenie kasa w rl, i 10000 sposobów jak to mozna mi / innym wpierdzielic. - ps. Tosik jak sie do mnie zwracasz na forum to trzymaj nadal forme "per pan Cors" jakos tak mi sie spodobala |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Niegrający
Imię: Old Kula Szef
Profesja: Elder Druid
|
![]() @Jasmin-To ja wole wbijać rok 50 lev i mieć frajde że zrobiłam coś sama, a nie jak Ty kupować postacie, tracić siano i nie mieć żadnej satysfakcji.. no może z wyjątkiem pozytywa na allegro
![]() Ps.No Grubasq ja to mialbym jeszcze jakąś satysfakcje z 50 jakbym ją wbił za swój cash,a nie żerował non-stop na Sirmaćku wydajac 100k na 1lvl up^^ btw. Sir~ mam jeszcze rozmowy na gg jak to Jas~ mi sie chwalila ze zajebala Ci z Kiti z domq k-seta i boh,pozniej jakies explo i cieszyly sie z tego jaki Ty to naiwny jestes-.-...Dziewczyny wiedza komu i jak dupe lizać.. |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2007
|
![]() Cytuj:
zawsze sie zaliles ze w cafe do kana bylo "panie zordanie" a do ciebie "ty, cors" zdecyduj sie wkoncu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() OWNED !!! HAHAHAHAHA
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fatespinner
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 47
Skille: 19/24
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() TOsiq porazka do mnie tez miales wleciec na piatkowo kiedys jak czekalem w domu to niby mowiles ze byles .. ;o a jakos nikogo nie spotkalem na dole w klatce -.-
P.s COrs ja moge do ciebie mowic jak chcesz ;] |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Gammbler
|
![]() ale mamcia mi ciagle przycisza
kullka "Ps.No Grubasq ja to mialbym jeszcze jakąś satysfakcje z 50 jakbym ją wbił za swój cash,a nie żerował non-stop na Sirmaćku wydajac 100k na 1lvl up^^" anorektyk sie odezwal ![]() Ostatnio edytowany przez Gammbler - 24-04-2007 o 01:10. |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
|
![]() OMG co to za temat wogole... boz... zamknijcie to bo az zal sciska jak cie czyta te wypociny gowniarzy ... ;p
Pozdro old Tegaxizinho ![]()