![]() |
#1981 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#1982 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Corso of Darknes
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Nigdy mnie nikt nie wyrzucil z expa, a kh nigdy nie lizalem dupy, chyba ze przez lizanie dupy rozumiecie hunty z nimi i pomaganiem im wbiciu lvl, bo jedynie tak moglem im sie podlizac jesli o to wam chodzi. btw. wasze teksty mnie je*** wiec wyzywajcie mnie dalej. ps. zero respektu for u kauczuk. ![]() ![]()
![]() |
#1983 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
Za ostatnie zdanie SZACUN :> Mnie tez nie obchodzi co mowi kauczuk, Gralem na tym serwie ponad rok i caly ten czas poswiecilem na wyjebanie kh z servera. Myslisz ze bede sie przejmowal takim smieciem jak ty Kauczuk i cala twoja tibijska psychiczna rodzinka =] |
|
![]() |
![]() |
#1984 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Xirub Hacked? Ostatnio edytowany przez H.L - 22-04-2007 o 21:04. |
|
![]() |
![]() |
#1985 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Kauczuk na stos i kij mu w nos xD ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#1986 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1987 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1988 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Corsem gram od 1 lvla i mialem juz jakies 9 hackow na tym charze , ponizej 70 lvla,od 70+ nie mialem zadnego hacka.Bylo pare thiefowskich akcji w ciagu tych hackow za co przepraszam. Wiem ze nie zawsze zachowywalem sie dobrze i tak jak powinienem, tzn oszukiwalem itp. Ale zdecydowanie juz nie zamierzam tego powtarzac. Teraz sie liczy opinia. Nie lizalem nikomu z KH dupy ani nic w tym stylu, to wy stworzyliscie takie "plotki" , ale szczerze byc w KH to znakomite uczucie chlopaki, ale tez wiem jak to sie patrzy z drugiej strony (czyli ls).. Respekt mam do wielu z was chodz i tak wielu z was mnie nie respektuje i nie dziwie się i wątpie ze kiedykolwiek wroce na strone LS gdyz juz przyzeklem loyal Spartanom. Co do Berylii , niestety ciezko bedzie zazegnac PA na tym swiecie,byl jest i bedzie. Niestety takie sa "prawa dzungli" , teraz czekam na wyzywki z waszej strony, Powodzenia na innych servach, Hail Sparta ![]() PS: 14:45 Zimel Del'Veen [52]: jeszcze raz tak zrobisz to bedziesz mial hunta 14:49 Zimel Del'Veen [52]: szanuj sie noobie 14:50 Zimel Del'Veen [52]: nie wiesz co jest grane na tym swiecie (O to slowa Demon Kauczuka , gdy Nadroj De'Corse bronil pewnej osoby ktora byla po hacku) Oj Kauczuk... Zal.
![]() |
#1989 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
Lokacja: BAKOWNO!
Świat: Galana/Berylia
|
![]() Cytuj:
Dobra szkoda mi czasu na pisanie tutaj mozecie mnie jechac ile wlezie XDXD sram na to a kajn potem zjada ![]() RETARD!!! KAJN !!! P.S. wjebaliscie wara i juz nigdy nie wrucicie na server !!!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1990 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
![]() ![]() |
![]() Corso (forum.tibia.pl) zwany Kubim gral od 1 levela, dopiero pozniej na 60-70~ dolaczyl do niego Majdan. Oba ownery ssa i sa zlodziejami
![]() Powspominajmy: 21:54 Demon Kauczuk [117]: wyjazd 21:54 Ravuse Junior [6]: Kauczuk, co ty taki nie mily ? 21:54 Demon Kauczuk [117]: bo revico zabil mi tate |
![]() |
![]() |
#1991 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
200 Strona panowie XD Ostatnio edytowany przez H.L - 23-04-2007 o 17:00. |
|
![]() |
![]() |
#1992 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
przyjaciel mojego wroga to moj wrog, a to ze dal mi inva do jego chatki i ty jestes jego rl'em i dawales Sio na warze i pomagales LS'om , to niestety twoj i jego problem. @Kauczuk Kajn by tu zrobil wiecej jakby chcial swoim charem KAJNEM, sellnol go i zrobil Gornniego ktorego niestety wyhu.... Mam dla niego respekt, Jesli Cie to tak je*** kauczuk , to po co odpisujesz i za kazdym razem sie tlumaczysz? ![]() ![]() Do niedawna mnie obchodzilo co tu pisali, niestety pare dni temu to sie zmienilo ![]() NA MOJA KORZYSC ![]() Btw. Na Ich charach podczas fighta gralo kh, ale to poufna informacja. Ja NIGDY ale to NIGDY nie dawalem kh passow, a wy po 5 dniach znajomosci odrazu im daliscie. Ale i tak do Komanndoosa nic nie mam, Grzesiu jest wporzo ![]()
Berylia Pwn ![]() Ostatnio edytowany przez Corso - 23-04-2007 o 16:48. Powód: Dopisanie pewnej informacji |
|
![]() |
![]() |
#1993 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Kałczuk, cale szczescie odejdz z tad i nie wracaj, a RETARD? wiesz co to znaczy wogoel? ;D twoja rodzinka to moze sa retards ale nie ja. |
|
![]() |
![]() |
#1994 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
19:19 Egzekuttor [24]: demon co to znaczy pay |
|
![]() |
![]() |
#1995 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1996 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1997 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ja do Ciebie nic nie mam i myśle ze teraz wporzo gościu jestes ![]() Co do KH, mowisz ze w ich szeregach jest zajebiscie, ja sie nie dziwie, byc w najlepszej gildii na servie to cos zajebistego, a ze LS jezdzilo po tobie to tez im sie nie dziwie, poniewaz wiadomo jaka byla sytuacja na berylii, LS potrzebowalo ludzi, a ty polak poszedles do KH, ale juz nie w tym sęK ![]() Co do Koomandoosa, nie znam go zbytnio ale jak na ~~dziestolatka dobrze sobie radzi ![]() pzdr... I nastała światłość na Berylii... (...)(Marzenie)(...) |
|
![]() |
#1998 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1999 |
Zbanowany