![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Lokacja: Myszków
Świat: Nebula
Poziom: 99+
![]() |
![]() na nebuli przynajmniej teraz grać się nie da. Na początku all cacy wojna z phy~ poźniej już PA rosło a teraz jest poprstu n/c nowi h lvl na nebuli to nooby bez pvp co się podniecają bo wojne wygrali celowaniem na battle. Przez nich i tylko przez niech nie grają ludzie którzy tak naprawdę pozwolili nazwać nebule polskim serverem. Rzecz jasna nie mówie o wszystkich. i zabójczym tekstem dla mnie pozostaje " macie all boty włączone?" a zabicie heiksa jedynie podkreśla czym stała się nebula - jednym wielkim PA
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Leśna
Imię: Kavson
Profesja: Knight
Gildia: Gladiators of Future
Świat: Secura
|
![]() @up
Kiedys to sie dalo grac (??) bo jeszcze wojna PL vs SWE, ale teraz to juz wszyscy ida PL vs PL vs SWE, PL vs BR (wojna noob charow) |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Lokacja: Myszków
Poziom: 99+
![]() |
![]() Cytuj:
Owszem jak było Pl vs. Swe rzadkokto z PL pomyślał o zabiciu srednio\wysoko poziomowego polaka nie tak jak teraz, bo jak sam powiedziałeś są wojny pl vs. pl. Dziwi mnie też to ze walczą ze sobą ludzie, którzy kiedyś sie kolegowali, albo walczyli o serwer. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() tert jaki z Ciebie h lvl? HAHAH i tak sie nie liczysz na tym servie
![]()
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
|
![]() Może w końcu da ktoś tego rehoscika >.<?
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2007
|
![]() Tert gra tutaj prawie od samego poczatku i tacy jak arthas czy inni to dla niego pałki . Jakby ciagle gral to byl by tym HAJ LEWELEM
Finix , Ty tez sie ine odzywaj , nastepny sharer ktory ch0j wie kiedy zaczal grac i sie kozaczy bo ma kolegow ktorzy i tak go kiedys wych0jaja hahaha Z RLA MAM KUMPLA KTORY MA 171 MSA I NIE SHARUJE !!!! -.- jego nick na nebuli to Pradziadek ormowski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ty tym bardziej kimkolwiek jestes ![]() Ostatnio edytowany przez TeRcIk - 28-04-2007 o 03:36. |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up
Jesli cie koledzy robia w h*ja to Ci wspolczuje. Sharingu nie bede komentowal bo oczywiscie ty jestestym jedynym "sprawiedliwym" a jesli Ci cos nie pasuje to daj adres wysle Ci sznur i przynajmniej z niego mysle zrobisz jakis uzytek ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() UAHAUAHAU nawet nie wiesz kim jestem ;s
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
|
![]() Wykłuciliście się? Jednym słowem na nebuli jest wolna amerykanka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Sir lumpi
Poziom: 45^
Skille: 68+\67
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() Heiks wyszedl z dh bo walil z ue wiec wiecie paru ich tam wpadlo wiem bo to kumpel z rl
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2007
|
![]() Co za barany , lizecie dupsko dla vury i myslicie ze jestescie zajebisci . Ja leje na was i na ta wasza gre , jedynie ostrzegam ludzi ktorzy chca isc na Nebule , zeby tam nie szli BO STANIE SIE TO SAMO. Chyba ze dobrze wylizecie dupsko komus z vu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Świat: Obsidia
Poziom: 145
|
![]() Kto mi poda 1 server PvP, na którym nie ma PA, dostanie w nagrodę cukierki smakowe Czesia
![]() Doowidzieeeniaaaaa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK
Imię: Calh Mand'ik
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Heiks w tym momencie rozmawial z Sowqu ktory siedzial na dole, gadali na tsie.
Sowqu mial powiedziec w ktorym momencie Heiks ma zejsc, lecz jednak vu wpadlo i zrobilo swoje przed zejsciem Heiksa na dol.
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
|
![]() olecko wyleci z tego serwa to nie będzie PA.
|
![]() |
![]() |