|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki sposób na wyrównanie profesji? | |||
Ulepszenie Knightów i Palladynów (jestem knightem/pallem) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
694 | 59.22% |
i PalladynówUlepszenie Knightów (jestem sorcem/drutem) |
337 | 28.75% |
Pogorszenie Druidów I Sorcererów (jestem knightem/pallem) |
91 | 7.76% |
Pogorszenie Druidów I Sorcererów (jestem sorcem/drutem) |
50 | 4.27% |
Głosujących: 1172. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#501 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|
![]() Nie wiem czy juz to ktos napisal wczesniej ale:
Mogli by dodać Knightowi mocniejsze hity gdy wbijamy wyższy lvl
||
![]() |
|
![]() |
#503 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ktos tam mowił o biciu sumonów na non-pvp mogli by to zrobic tak zeby moglli je bic tylko czlonkowie party czy jakiejs innej opcji dpecjalnej do non-pvp na skillowanie
|
![]() |
![]() |
#504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Polska
Imię: Gidnurg the Second
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
|
![]() Jebac... wtf? po co ulepszac palle i knighty? -.- trzeba pogorszyc druda i sorca ale serio bo jak ja wbijam w 2 tyg 40 lvl sorcem to juz jest przesada -.-' a tak serio... no to teraz nie ma przyjemnosci z gry... nie ma juz huntow bo na wszystko sorki i druidzi sami chodza klimat gry zepsuty pfff... =/ juz wolalem tibia 7.4 z farmami drutow
![]()
#505 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#506 |
Użytkownik Forum
|
![]() cipsoft powinien zrobić jakiś czar dla facc na druta, żeby ci wszyscy uhmakerzy ruszyli się a nie tylko stanie pod depo i "adura vita"
dla knighta i palla hity zależne też od lv, ale w niewielkim stopniu, tak aby na wyższym lv było widać średnią różnice |
![]() |
![]() |
#507 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Jedzie pociąg z daleka
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
Hmm..Wątpie,żeby pallek "potem" (jak ty to wyraźiłeś) strzelał z boltów po 110~,przy 80 dyst'cie,ponieważ wątpie,żeby taki chociażby 70 pall miał równo 80 dysta.Pall jest 10000000000000000000000000000x silniejszy niż Knight.Knight w pvp to gówno,w PvM może być,a napewno pallek rozwali draga szybciej niż knight. |
|
![]() |
![]() |
#508 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
![]() Teraz warhammer i na roty
![]()
#511 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Łódź
Profesja: Elder Druid
Świat: Isara/Harmonia
|
![]() Cytuj:
LOL Sam sobie zaprzeczasz pisząc, że "knight był najpotężniejsza profesją" - (jeżeli uważasz, że cipsoft coś w tej sprawie zmieni to się mylisz)(widzisz kiedyś nikt nie dorównywał knightowi teraz nikt nie dorównuje sorkom (komuna też kiedyś rządziała w Polsce so what?[mam nadzieję, że nie wróci tak jak knight na pierwsze miejsce wśród profesji]) więc czego się burzysz lolq??) jak widzisz był ale czasy się zmieniły, być może kiedyś knight będzie najlepsza profesją tak jak za dawnych lat...(póki co sorcowie i druidzi rządzą).. a być może profesje zostaną zbalansowane...zobaczymy. Napisałeś: "każdy update cipsoft robi gorszą tibie." A może z każdym updatem stajesz się coraz głupszy?? A teraz się zastanów nad moim pytaniem : W jakiej grze najt ma na początku jakiekolwiek trudności z zabiciem sorca?? Ponadto knight poskiluje sobie z ~20h i może o skilach do powiedzmy pewnego lvl'a zapomnieć -.- Jaka profesja w tibii najszybciej zdobywa wszystko na początku?>knight. Jaka profesja ma w dalszym etapie gry przesrane?>knight i pamiętaj, że tego nikt nie zmieni. Mogą polepszyć jakoś knighta ale to nie znaczy, że taki dla przykładu 200ek ma zabić 200ms'a to byłaby maxymalna głupota bo najtem by isę wtedy za łatwo od samego początku grało. ![]()
![]() |
#512 |
Użytkownik Forum
|
![]() Można było by zrobić tak, że all wandy i rody miały by 1 sqm zasięgu, może trochę by to wyrównało profesje, przynajmniej na mniejszych lvlach. Nie było by już tak, ze sork na 8 lvlu solo dsa bierze itp. Bo np. na 8 lvlach to magic profy walą jak palki, a potem woi też 2 sqm i to wystarczy, żeby na guardach śmigać bez większych strat, a tak nie powinno być.
Raz mi kolega mówi, że powinni dać nową różczkę dla sorca i wand dla druta, bo kina na 200 lvlu wali z "aksa" po 150+ a sork to z wanda ma tylko 65, a ja odpowiedziałem że sork ma jeszcze sd za 700+ i UE za 1000+ a knight tylko żałosne exori, a o palku to już nawet nie wspominam. kthxbye ps. temat był założony w lutym chyba, ale sie rozpisałem, to nie będę kasował : p
Ave Ostatnio edytowany przez C@ryn - 30-04-2007 o 15:18. |
![]() |
![]() |
#513 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Imię: Soldiermic
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Fire
Świat: Titania
Poziom: 79
|
![]() Powinni ulepszyc knighta i palla...
Knight i te marne exori a pall to juz 0 czarów atakujacych tylko na bolty i arrows kase traci bo z expa sie nie zwraca <cap malo, lota za duzo nie wezmie>. Knight lota wezmie do bp bo cap duzo ale za to niektórych potworków nie ubije sam. Ale takze chcialem zauwazyc <hehe> ze druid na 33 lvlu ma ruzdzke która bije z 1 sqm i zeby dsa walic to musi do niego podejsc i wtedy waste w nic... Socerer to najlepsza profesja dlatego powinni inne polepszyc <33 lvl i jedzie na guardach potem ue itp....> P.S: To jest moja skromna opinia <Jestem knightem ;] > |
![]() |
![]() |
#514 | |||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Zdziwilbys sie. Do 40 levela moze i tak. Cytuj:
Knight NIE MA CZAROW OBSZAROWYCH, ma atak polmagiczny ktory ma wiecej wspolnego z tak popularnym w rpg whirlwindem ( zadajacym fizyczne obrazenia na pewnym obszarze ) niz z gfb. Cytuj:
![]() |
#515 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Profesja: Paladin
Świat: Isara
Poziom: 40
Skille: 77+/62+
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Według mnie trzeba pogorszyć magów i druidów bo paladyni i knightci niemają szans , a jak coś sie jeszcze polepszy to w ogóle w tą gre będą grać same 10 latki -.-
#516 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#517 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Lokacja: Włocławek
Imię: Sir kropeczek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 173
Skille: 101/73
Poziom mag.: 24
|
![]() Dokladnie jak up ktos napisal
jedynie zeby zrobili ze knight walac z exori by tracil 50 many a nie lvl*4
#518 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Świat: Candia
|
![]() Ja myśle, że powinni nie pogaraszać druidów i sorców, bo to bezsensu. Powinni zrobić coś takiego żeby co lvl rosła siła ciosu knighta i pallka.
#519 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: Police
Imię: Elvegor Pyromancer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flip Mode Crew
Świat: Danera
Poziom: 68
Skille: -/26
Poziom mag.: 56
|
![]() Lepiej knightowi i pali ulepszyć żebym ja nie miał gorzej.
![]()
#520 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak widze, większość (80%) pisze "ulepszyć knighta!!!!111oneone" ale nie podaje przykładu ^^
druta na facc powinni wyrównać z sorcem, u knighta większą różnice w armie (30% większy niż by nosił sorc taki sam eq) a dla palla jakiś łuk nowy (większe hity itd.) @2up gdyby nietrzeba było tyle trenić knightem to bym grał właśnie nim, bo do walenia hiper mega combo z sd to ja się nie nadaje... palem nienawidze grać więc mi drut zostaje (słabszy od sorca o kilka czarów ofensywnych, ale w razie kupna pacca będe wymiatać) przynajmnej kasy mi nigdy nie zabraknie (oj się troche uzbierało) Ostatnio edytowany przez rezydent - 04-05-2007 o 18:58. |
![]() |