|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Skawina
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Bajka nie dość że głupia to odgapiona ot super bajki South Park
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Tak, to prawda. A można przeczytać w opisie, że bohaterowie są w 2 klasie.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Czarna_Mamba - 12-01-2007 o 18:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Knight
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() Włatcy móch jest śmieszne. Najlepszy Czesio i Anusiak alias Odbyciak. Tez mi się podoba wyjaśnienie słowa podpierdolić i wy*******aj. Mniej wiecej coś takiego bylo wyjaśnieniem tych słów (dla tych co nie oglądali):
-... kartę trzeba pod*****! - A co to znaczy pod*****? - to znaczy, że coś ukradniesz, a ten drugi nie może ci nic zrobić. - A skąd znasz takie słowo? - Bo mój tata mówi, że ZUS pod***** mu pół pensji, a on nie może z tym nic zrobić. - ... Czesio wyp*****!!! - A co to znaczy wyp*****? - Nie wiem, ale mój tata powiedział to jakiejś babce i se poszła. A co do SP to jest zupełnie coś innego. Tam zieją ciągle i się wyzywają (i zabijają Kenny-iego oczywiscie), a Wm pokazuje trochę w nawet dosc niewulgarny zryta psychikę 8 latków i jak próbuja dązyć do panowania nad światem (albo śpiewania gorzkich żali). Mnie osobiście podoba się nieco bardziej Wm niż SP. A tak btw. to dlaczego dorosli mają się śmiać z SP,a dzieci z Wm. Moja rodzina patrzy na SP z zażenowaniem. Zresztą większość dorosłych (nie mówie o 18-~30) uważa, że to jest żałosne i mało smieszne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Teraz czekam na polski Cyrk Monty'ego Pythona. Pewnie będzie podwodny...
![]() |
![]() |
#46 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Mimo, że sam założyłem ten temat, to teraz stwierdzam, że są żałośni. Jak może śmieszyć takie chamstwo i prostactwo... Chyba najwyraźniej dojrzałem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: 127.0.0.1/localhost
Profesja: Elite Knight
|
![]() - Czemu nie lubisz nowej kolezanki czesio ?
- Bo ona nie ma wacka !! - Coooooo ??? - No ... pysiora ... - Kryjle elejson' - A pani ma ?? <smiech czesia> |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() SP to genialna karykatura Ameryki doprawiona prostactwem. WM to dla mnie samo prostactwo i pare metrow mulu.
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() A mi się tam podoba. SP oczywiście nie dorównają,ale oglądałem wszystkie odcinki,i nie uznam tego za zmarnowany czas.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2006
|
![]() Film jest naprawdę niesamowity
![]() "Anusiak: Sorry Andżelika za ten zepsuty sok. Mamy dla ciebie kwiaaataa. Andżelika: Naprawdę? Anusiak: Czesiu wal!"
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() ww.milanos.pl
Tam macie wszystki odcinki |
![]() |
![]() |
#53 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: 127.0.0.1/localhost
Profesja: Elite Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() A moze powiecie ze pisek leszek, albo czlowiek biegunka ma inteligentniejsze teksty albo lepsza grafike ? ; d
Czesio i Pani Frał sa fajni ; ]
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Taa , i co z tego? Znam osoby , które mają i 10 lat , i 16 , i to oglądają. Pozatym to ty jesteś raczej noobem, bo nie potrafisz znaleść na stronie przycisku "pobierz".
@Chesterkaa Zamiast człowieka biegunki , wolę Generałe Italię ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() kreskowka.pl tam znajdziecie wszystkie odcinki
![]() co do wlatcow są spoko ![]() 'Patyczki płomyczki patyczki plomyczki'
![]() |
#57 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Marna próba zrobienia polskiego south park'a. Moim zdaniem "Włatcy móch" są słabi i nieśmieszni.
Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 02-05-2007 o 11:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zbanowany
|
![]() Z tych wszystkich debilnych, nowych kreskówek w stylu Włatców Móch to tylko oni jeszcze są w stanie mnie rozbawić. Miś Push-Upek to takie ścierwo, że nawet szkoda 10 sek. na oglądanie jego nieśmiesznych tekstów. Pies Leszek też jest burakiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Włatcy Móch to kaszanka, kompletne dno, nie warto marnować czasu na jego oglądanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() no... jak sie zyje tylko na Hellsingu... : D
pzatym moim zdaniem wlatcuw moch nie ma co porownywac do SP ... z tego co czytalam to ta "bajka" miala na celu osmieszenie ministra edukacji, szkoly i jego pomyslow.
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |