|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Polska
|
![]() Chciałem porószyć ten temat ponieważ ostatnio chcialem poćwiczyć distance. Kupiłem z 10 spearów poszłem na trole i już na pierwszym 4 speary mi znikneły. Dosłownie jakby po jednym udarzeniu rozpłyneły sie. Od razu mówie że nie stałem koło wody czy bagna.Od czergo to zależy. Z góry dziękuje za odpowiedzi.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: wygodna
Imię: Paladyn on rook
Gildia: Ironbeards Clan
Świat: Aldora
Poziom: 50
|
![]() Od czego zależy? Od szczęścia...
![]() Średnio 1 spear wystarcza na 30 rzutów, czyli szansa, że ci się rozpadnie wynosi ~3 % Widocznie miałeś pecha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Polecam Słownik
![]() ![]() @Topic: Sam ćwicze dista od wczoraj mam już 15 i nie opłaca się kupować spear'ów tylko zbierać je poprostu z naszych ukochanych Troll'encji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Lokacja: Murowana Goslina
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xekiev
Profesja: Sorcerer
Gildia: Mortal Warriors
Świat: Honera
Poziom: 27+
Skille: 45 fish
Poziom mag.: 27
|
![]() do tego trzeba miec tarta. ja kupilem spira i mi wystarczyl do wbicia 13skilli z 30 dysta na 43 dysta
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() Cytuj:
nie ma okreslonego czasu po ktorym speary znikaja... po prostu totolotek ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Imię: Pielgrzyn
Świat: Azura
Poziom: 31
Skille: 22/28
|
![]() Szansa znikniecia speara zalezy od ilosci ktora w danej chwili uzywasz. Niestety programisci zawalili tu na calej lini i nie ma czegos takiego jak wytrzymalosc 1go speara tylko szansa znikniecia w zaleznosci od ilosci rzutow. Inaczej mowiac jesli urzywasz 3 spearow to kazdym mozesz rzucic nawet i po 20 razy (ilosc moze byc inna, nie sprawdzalem tego), a jesli zapakujesz na plecy 100 spearow to po wyrzuceniu wszystkich okaze sie ze na ziemi pozostalo np. 90-95 czyli 5-10 zniklo po 1 razie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() @UP - o rly? To czemu na moim noob pall'u starczył mi spear na przynajmniej 15 nietrafionych rzutów? -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
|
![]() To co napisałeś to jest po prostu poniżej wszelkiej krytyki... Może z łaski byś spojrzał na datę ostatniego postu w tym temacie... I tym "debilem, kretynem" to chyba jesteś ty...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: Warszawa takie thias Polski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Madasaki Zelazny-shinobi
Profesja: Druid
Gildia: BRAK
Świat: Jakis tam
Poziom: 18
Skille: 19/20
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Anitaaa nie ma co trzeba go zablokować bo on myśli że jest fajny a tak nie jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Dragon-Fly Ten temat ma 7 miesięcy! STOP Archeologom!
@topic Lepiej mieć tak, i dawać po 1 spirze, jak się nam skończy: ![]() niż tak: ![]() Sprawdzone prze ze mnie, tak wystarcza na dłużej.
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |