|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() 1. Na 35 lvl i skillach 68/68 juz możesz sprobować, tylko weź manaski do leczenia exurka i uhy.
2. Gs nie wali combo 3. Od 50 z paccem możesz spróbować, tylko wykup czar berserk i weź manaski i z 1,5 bp uhów Ostatnio edytowany przez Milu Arhangel - 03-05-2007 o 13:44. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ 2 Up: Mylisz się .. wali combo z poisona i melee, a maksymalne obrażenie które może zadać podczas jednej tury to 310 hp.
Ostatnio edytowany przez Kimo - 03-05-2007 o 13:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Noto Praktycznie od 20 Levela Można już Chodzić
1,5 bp Uhów ? Nie za dużo . Na dobrą Sprawę to i 20 level z 4 mlevelem mógł by go zabic z Bohami i Utani Hur i kilkoma Bp Hmm . Ostatnio edytowany przez Kwasinho - 03-05-2007 o 13:55. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2007
Profesja: Sorcerer
|
![]() ahahhaha ty chcesz najtem expic na gs ?? ahhahaha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Ty jesteś lepszy
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Tutaj sugerowałem się tym ile mój kuzyn zurzył uhów na jednego gs na 50 lvl. Zeszło mu ok 18, a wg mnie warto wziąść więcej na zapas. A co do Twojego myślenia na którym lvl można zabić gs, to powodzenia życzę... Co jeden, dwa hity musiałby się uhać, więc waste. Chyba że mu to wisi to może i tak ;]
Ostatnio edytowany przez Milu Arhangel - 03-05-2007 o 14:22. |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() temat calkiem odbiegl od pytania naszego kolegi
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() No wisi .Większość Osób Chodzi Na Gs Dla Szpanu Bo Jaki Loot Może być z Gs K Set ( Bardzo Rzadko) . Na 10 Gs 1 K armor no to nie opłaca się więcej na Runki sie kasy wyda niż będzie Lootu :/
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Jaro
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lolex Family
Świat: Guardia
Poziom: 211
Skille: 97/87
Poziom mag.: 11
|
![]() 1. 35-40lvl żeby sie spokojnie leczyc, jakby 2 razy po 200+ dostało sie od gsa tura za turą.
2. Hit 300+ to nigdy nie widziałem, nawet jak na postac magiczna sie gs przerzucał, wtedy max ~260 3. Solo, dwa sposoby ... desfense i walisz z hmm ... na 70 lvl starczyło full many na exury i uh nie poszedł. Można tez jak prawdziwy knight ubic ręcznie, ale do tego żeby nie szło tyle uh jak wyżej pisano przyda sie jakiś sov, sca czy avenger. Z avengerem i siokerem gs padł po 6 sio, więcej prób nie podejmowałem <78lvl>. Stan postaci jak widac <<<<< |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2007
Profesja: Sorcerer
|
![]() aha to chyba że tak sorka, wiesz knightem sie nie opłaca solowac gsa chyba że na filmik !!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() Co do obrażeń....
Hity będą sie wahać, raz dostaniesz za 50, raz za 250. I jedna rada, ubijaj pająki, nie wiem jak jest teraz, ale z pare lat temu jak gralem knightem i poszedlem na blokera (30 lvl) na gs hunta to gs po przywolaniu 2 pająków (ah schoterzy..) jechał mi po 400+ ![]() Ostatnio edytowany przez Nieugiety - 03-05-2007 o 15:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Imię: woah berry jerry
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 31
Skille: 62/41
Poziom mag.: 10
|
![]() powinienes uzyc do bloczenia demonki lub vampirki a nie gsa :/
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Imię: woah berry jerry
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 31
Skille: 62/41
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() GSa mozna solowac knightem na 35 lvlu z dobrymi skillami i 1-2 bp mfow uzywajac exori.
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja zablokowałem moim 31 lvl knight ze skillem 65/63
okolo 8 uh mi zeszło. Blokowałem 27 palkowi ze skillem 60 dista. ofcorse full def ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Zamość
Stan: Niegrający
Gildia: C H A O T I C
Świat: Astera
|
![]() Ehh ja juz blokalem gsy na 20 lvl ze skilami po 70. Normalnie mozna juz blokac na 35+ ze skilami 75+ Najlepiej ze sio . Combo to wala dragi dle demce i inne scierwa jezeli chodzi o to ile najmocniej potrafi walnac to ja dostalem max 240
![]() ![]()