![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1.Dednoles? Co to za slowo? uzywa sie pojecia "zostałeś zabitym" 2.Tak zginelem kilka razy od fire devila na 30 lvlu.. mam troche wieksze doswiadczenie w tej grze od ciebie.. 3.Wkrotce dedne? Kiedy i gdzie , to wbije ten marny 30 lvl 4.Co to są "Psosty" ? 5.Niestety czyta , panem morgany nie jesteś , panem forum nie zostaniesz. 6.To co ciekawe dla ciebie to ma być nie na twoj temat? 7.Używaj znaków interpunkcyjnych bo piszesz strasznie chaotycznie,denerwujesz sie ze cos o tobie pisze ? @topic juz sie nie moge doczekac ... nowa morgana ahhh Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowany przez Hestoran - 03-05-2007 o 03:31. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() Logniesz sie na testserver z swoim pk teamem? Oczywiscie jak bedzie
![]() Odpowiedz na moje pytania, a moze lepiej idź już spać? Ahh co ta tibia robi z 6 klasistami :| Przegladam twoj profil i pisze sie "twoja" a nie "tfoja".Wiec ogolnie jak juz napisalem slownik w lape i żegnamy ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() ee a mozna isc na test serva jak bana sie ma i kiedy new serv?
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Za niedlugi czas dolacze do "wojny" ![]() Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
nie bedzie juz cie nikt huncil ja lece zaraz bo pomysla jeszcze ze se specjalnie posty w temacie nabijam a to neiprawda 3maj sie |
|
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
Te ogniowe zabóje potworki to Fire Elementale, które dla mnie nic nie znaczą. Zdaj sobie w końcu sprawe, że NIC nie zdziałaś z swoim dream team. Nie zabijesz dizta. Dizt to nie pa tylko ludzi na macro ubija...A to, że mjyślisz, że macro jest dozwolne to oznacza, że musisz spowrotem wrócić na tibia.org.pl... Życzę Ci powodzenia na new servie bo na Morganie NIC nie zdziałas.. ~Ira~ ps. Pomyślałem jednak, że coś zdziałasz...dla nas troche kasy i rs...ale co tam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
a no tak ale to chyba fire elementy tak moi friendy mowia co do team to sie przekonasz jeszcze dizt pada bede gral chyba na MC na new i na morganie na 2 kontach tylko nie weim na jakie pacc kupic |
|
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Profesja: Rookstayer
Świat: Morgana
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Cytuj:
Większość osób nie obchodzą Ty, i Twoje wielkie plany. Zrozum, że nic nie zdołasz tym swoim 25lvl. I radze Ci przestać tu spamować, bo ludzie się w końcu zdenerwują, i będzie Cię czekał marny los. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() O Jezu. No to szkoda mi twoich pieniędzy xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() Jak ktos chce byc kims na servie to trzeba sie poswiecac
Roibie to dla przyjacil ktorzy zostali zabici przez dizta i tylko oni mi sie licza a nie wasze zdanie mozecie sie smiac itp ale i tak zrobie to co chce Ostatnio edytowany przez Uriza - 04-05-2007 o 19:43. |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Profesja: Rookstayer
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Cytuj:
Gratuluję. Pochwal się! A NIE! ZOSTAŁAŚ ZBANOWANA! Co za szkoda. ;/ @Down Nie no. >.< Kumpel ma brata, 10 latka, co lepiej pisze. Bez takich komplementów dla Urizy, proszę! Ostatnio edytowany przez Crealnex - 05-05-2007 o 15:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: Toruń
|
![]() Przeciez ty nawet nie wiesz jak sie pisze "hunted", lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Profesja: Elder Druid
Uriza Dlaczego wpisales/las ze masz Promo, skoro twoj Acc status jest Free ? LOL Tak douoncz do wara i zdeduj dzita i wszystkih z secury i wogule jestes zia i wiesz Naprawde rozbawilo mnie jak przejales sie mozliwosciami jakie niesie ze soba posiadanie platnego konta przez 65 MS (chodzi mi tu o UE) mowisz ze Dzit to PA i PK ale powiedz mi, czy to nie ty zabiles tego knighta na afku? czy to nie ty zabiles tego paladyna ktory wracal z hunta bez uhow ? hmm wiec to Ciebie powinnismy teraz zgnoic i zabic ZABUJCZYMI BESTIAMI OGNIA Z PIEKLA OD DEMONUF !!1one omg zal mi cie Zabojczy druidzie.... zal mi sie ciebie robi z kazdym postem ktory piszesz pozdrawiam i zegnam ;]
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() Do - Onionhawk
Zbytnio nie zwracam uwagi na gramatyke ale u Ciebie to jest koszmar. Albo ty jesteś jeszcze dzieckiem albo masz dyslekcje ... paru słów nie mogłem zrozumieć...więc pisz dokładniej ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#60 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
![]() Cytuj:
Uriza ty pogromco Morgany, pochwal sie swoimi fragami i akcjami ![]() btw. i co zrobisz jak cię odbanuja zabijesz ludzi na desercie? z@l mi cię PS Przerażasz mnie ![]() |
|
![]() |
![]() |