|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mexim of druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Pacera
Poziom: 44
Poziom mag.: 51
|
![]() Haha lolki... wy se wygrywajcie PS3, ja wygram te 20 PACC
![]()
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
wchodze na tibia.pl->widze temat->widze komentarze->naciskam x w przeglądarce a teraz zrozum to: wchodze na tibia.pl->widze temat->nie widze komentarzy->sięgam po komórke i wysyłam sms'a.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]() Dobra, wygrałem PACC. Coś muszę robić poza spersonalizowaniem konta żeby go otrzymać? I kiedy dojdzie?
Proszę o szybką odpowiedź. Ostatnio edytowany przez Baczer - 19-04-2007 o 08:05. |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2005
Lokacja: w Gliwicach, taka dziura na śląsku
Imię: Chainsaw Knight
Profesja: Knight
Gildia: Nie mam gildii
Świat: Secura
Poziom: 12
Skille: 49/48
Poziom mag.: 2
|
![]() Ja tylko chcialem zglosic ze moj postek Shadow Aligator wygral pacca na 90 dni.Minelo juz okolo 10 dni od mojego zwyciestwa a ja pacca nie dostalem... w momencie zwyciestwa nie mialem spersonalizowanego konta i byc moze to wszystko przez to. Zalezy mi na paccu wiez prosze was uprzejmie albo sprobowac jeszcze raz albo wreszcie go wyslac bo juz chce expic na edron
![]() ![]() EDIT: No cóż mijaja kolejne dni a pacca jak nie bylo tak nie ma ale czekam......dlaczego go nie wyslaliscie co on idzie 2 tygodnie czy co? Jesli tak mamy wygrywac te PS 3 to dzieki........ Ostatnio edytowany przez Git Drut - 29-04-2007 o 13:02. Powód: brak odpowiedzi |
![]() |
![]() |
#66 |
Nikt ważny
|
![]() Nikt, kto nie ma spersonalizowanego konta, nie otrzyma od nas PACC-a, gdyż nie będzie nawet możliwe dokonanie transakcji zakupu. Mało który posiadacz FACC ma spersonalizowane konto i to prawdopodobnie jest przyczyną problemów.
Jeśli ktoś wysyła sms-y w konkursie nie mając spersonalizowanego konta, to sam jest sobie winny za późniejsze opóźnienia w otrzymaniu nagrody. Tiba.pl to nie mamusia, w prawdzie wskazujemy kierunki, ale nikogo za rączkę trzymać nie będziemy. Jeśli dopiero po wygranej spersonalizowałeś(aś) konto, czyli po tym, jak osoba dokonująca zakupu, to się nie dziw, że PACC nie wpłynął kilka dni po personalizacji. Osoba ta nie ma aż tyle czasu, aby zaległe pacce próbować wręczać codziennie. Trzeba przecież mieć czas aby wyskoczyć do toalety.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 30-04-2007 o 21:30. |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]() musze wygrac
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik forum
|
![]() W takim razie przepraszam was bardzo moze bylem nie uprzejmy no ale pytam sie grzecznie kiedy dojdzie bo juz sie doczekac nie moge.
Jeszcze raz sorry ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]() Hmm. A co jak powiem, że miałem spersonalizowane konto od zawsze?
Data wygrania PACCa to 19 IV. A który dziś mamy? 2 maj? Jeżeli ktoś ma od zawsze spersonalizowane konto, nie powinno być takich opóźnień. Mam rację? |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() ![]() To dla zwiększenia wiarygodności ![]() Widać date...15 kwietnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zamiast wysyłac tym co wygrali przed chwilą wysyłajcie tym co wygrali ponad 2 tygodnie temu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Git Drut - 03-05-2007 o 16:29. |
![]() |
![]() |
#71 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() post wyzej, na koncie masz postac pisana przez Q, w systemie wpisales przez G... niby jak chcesz dostac PACC, na dwa rozne konta?
Co do reszty PACCe juz dawno powinny dojsc, mieslismy problemy z systemem, bo CipSoft zmienil sobie parametry oczywiscie nie informujac nas o tym. |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Valistel Zazy
Gildia: Amicitia
Świat: Guardia
Poziom: 95
Skille: 8x/8x
Poziom mag.: 7
|
![]() no no play 3 by mozna bylo wygrac zaraz sie za telefon zabieram
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Prudnik
Imię: Bozydar Baklazan
Profesja: Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 23
Poziom mag.: 22
|
![]() Ja wysłałem 7 xD , ale w pupie mam PS 3 bo mnie to nie kręci wole pacca , a jakbym miał wygrać PS 3 to odrazu sprzedaje
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik forum
|
![]() up 3 @
nie nie przez Q tylko ta czerrwona ramka przeszkodziła...przepraszam za błąd ![]() |
![]() |