|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Lokacja: Szkocja
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gratrius Almix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: High Heavens
Świat: Menera
Poziom: 60
Poziom mag.: 56
|
![]() Sorcerer.. A drut to dla uhuw ale poexpic tez mozna
to tylko moje zdanie
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() włąśnie sie zatanawiam knight albo druid.... wolałby mdruid ale podobno ma byc ten update dla knightow =P mam knighta i druida na 20+lvl ^^
|
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() masz skromne szanse ze ktos ci pozwoli wytrenowac przyzwoite skille, proponuje dowolna klase magiczna.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() czemu ? skille trenuje sobie spokojnie nikt nie przeszkadza bo nooby o tym miejscu nie widza ^^ (folda) tam co trza pickiem wykopac ^^
(kurde no nie iwme ciagle kim grac) xD niech jakis mistrz mi tu napisze + i - knighta a druida na non pvp plx ? =P jak sie komus chce oczywiscie ^^ |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: 100lica
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wolan of selena
Profesja: Knight
Gildia: Corent
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: zjebane
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Co prawda nie wiem jak sie gra na non-pvp ale knightem jak będziesz chodzil na hunty z shooterami to przy odrobinie szczęścia do loota zgarniasz lwią cześć albo i więcej ;] a oni nawet o tym nie wiedzą a jak juz sie dowiedzą to i tak ci nic nie zrobią xD
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Radom
Imię: Yoko Tar
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
|
![]() Jak masz pacc to i ze skillami nie ma problemu. Ja proponuję mimo wszystko knighta (sporo expowisk, a nie jak sorc na przemian tomby, guardy, dragi ew. hydry, później piraci.) Dobry exp to elfy, dworci, żółwie, scaraby. Na pewno znajdziesz coś dla siebie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
|
![]() Gram knightem na Neranie i wcale nie ma tak dużo noobów jak się wie gdzie chodzić skillować. Polecam Knighta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Darashia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kings of Apocalypse
Świat: Celesta
Poziom: 27+
Skille: 15/22
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() masz pac rob MSA, facc druta
PZDR
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() Mam ek na non pvp _/ Kasa leci b. szybko jak bym chcial to bym mógl zarabiać 50k~ dziennie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Nie Paladyna xD!
Polecam rycka, ponieważ na facc ma kilka expowisk między innymi: EF, DC czy PoH. Rycka łatwo wyskillowac do 80~~ skilla na którym już może iść na Mintalwin, robić lootbagi 10k oz w jakieś 1-2h i łapać w ten sposób kase ![]() Druidem expisz praktycznie na facc tylko na guardach, więc ci się szybko znudzą, poza tym za mf zwracać ci się bedzie tylko, gdy bedziesz robić lootbagi.
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Knight to profesja dla NO-liferów, polecam sorca, druta lub paladyna. (na facc ten ostatni jest najlepszy) |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
-Hi -No kill Please -plx itenz -no have no kill please <twoje monsterki do traina właśnie zostały zobite przez 8 lvl sorca z wandem> odkąd na Tibie zleciały się 10-13 latki i dzieci Neo to zrobienie 70/70 bez brania czegoś na uspokojenie to duży wyczyn. (na not pvp) @topic weź palka zrobisz 40-50 dista znacznie szybciej niż 70/60 knightem i już możesz w miare szybko expić.
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Mechanika tibii jest totalnie zjechana, glupszej gry pod tym wzgledem nie widzialem. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Wez paladyna, zrobisz szybko 40-45 distance i juz mozesz fajnie expic na ghostland lub kazz (roty) a skill sam elci w gore z duza szybkoscia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Knight na facc ma do dyspozycji tylko expowiska oblegane przez mase noobów z wandami, ja jak gram palem to sobie pójde na ghostland poziom -3 z dsami i ghoulami w pierwszej jaskini i biegam po calej wybijajac dsy: zero noobow bo jaki noob z wandem przyjdzie na zbiorowisko ds? I zaloze sie ze robie tam wiecej expa (mój exp to około 20k/h) niz knight ktory expi razem z 5 innymi ludzmi w ef/dc/poh lub tez czeka na expowisko i robi 0k/h. (ja nie musze czekac bo na ds sie codziennie wbijam i nikogo nie ma) Nie musze chyba wspominać ze sie z samej kasy i viking helmetów zwraca bo inaczej bym tam nie chodzil. Pokazcie mi expowisko na facc gdzie knightem zawsze mozna sie wbic i jechac przez 24k/h??? A ja na ds tak moge, bo nikt nie przychodzi na ten poziom chociaz oczywiscie tyle nie gram ale moglbym.
Jesli chodzi o sorca/druta to sytuacja ma sie podobne jak u knighta + mogą ewentualnie pojsc na mniej oblegane expowiska z summonami (np. dragi gdzieś tam na draconii lub innych miejscach gleboko pod ziemia) i robić tam śmieszny exp pokroju 7k/h narazajac do tego swoje zycie. Takie jest moje zdanie a wy mozecie miec inne tyle ze ja to wiem z wlasnego doswiadczenia. I tak jak juz wczesniej ludzie wspomnieli palem wystarczy wbic 40 dista co trwa mniej niz 5 godzin czyli praktycznie w granicach bledu statystycznego (porownujac do calego czasu grania postacia) wiec mozna spokojnie powiedziec ze pal expi bez treningu. Ja osobiscie wbilem 33 dista i poszedlem expic na trollach z arrows i mi sie zwracalo bo jeszcze strzały dorabiałem w trakcie expa a 13 lvl do robienia strzal wbilem serpenciokiem na tych samych trollach. (hehe oczywiscie to nie jest prawidlowy rozwoj paladyna i bron boze tak robić ale mi się nie chciało podnosić spearów nawet do tego 40 ![]() Na facc jedyną licząca się profesją jest paladyn a na pacc dochodzą jeszcze sorc i drut. Ostatnio edytowany przez soanord - 06-05-2007 o 10:53. |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
Dragi na wysokim lvlu napewno znajdzie się jakiś wolny resp Mintwallin zajęte często ale jak już expisz to przekracza 24k/h Nie jest "aż tak" źle jak mówisz> (jest jeszcze gorzej)
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
OF zajete jest przez 50+ knightow 24/7, dragi to samo przez knightow i paladynów 70+, mintwallin prawie zawsze ktos tam jest bo juz od 30 mozna expic a exp knightem wcale nie lepszy niz paladynem i wieksze koszta (nawet nie wiecie jak te mino guardy ciągną hp knightowi, prawie jak dwarf guardy >.>, palem omijasz to gówno na odległość) I na dodatek we wszystkich tych miejscach musisz robic knightem lootbagi zeby sie zwrocilo >.> Ja expie palem bez tego gownianego worka i mam wolna miejscowke 24/7 a strzaly kupuje sie 10 sqm dalej... Po prostu żyć nie umierać dopóki ktoś nie popadnie w rytunę i nie będzie zmuszony do zmiany miejsca ze wzgledu na nudy. Ja popadlem w rutyne expiac od 20 do 35 lvl na guardach wiec zmienilem guardy na ds i gitara gra. ![]() Ostatnio edytowany przez soanord - 06-05-2007 o 11:08. |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 05 2007
Profesja: Knight
Świat: Askara
![]() |
![]() Graj PALADYNEM nie musisz skillować za dużo, (wystarczy do 45 a potem samo leci) a kase też nieźle można palkiem zarabiać. I jest dużo miejsc na facc gdzie możesz expic (kopalnie, ghostland, potem POH)
|
![]() |
![]() |