|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Nikt ważny
|
![]() UP:
w miejscu jedynki jest jużbanner od... bardzo dawna... od początku chyba. co do reklamy na forum, mnie tam ona naprawdę nie przeszkadza to po raz a po dwa, to ona wyświetla siętylko raz na każdej stronie tematu, gdyż wyświetla się ona "jako drugi" post na stronie. Może i dobrze byłoby przesunąć ją na top, ale to już pozostawiam "gurze" ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() @up
Ale reklama pod każdą notką, to troche już przesada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Nikt ważny
|
![]() UP:
tego to nie wiedzialem.. ale jak dla mnie, to moze tam byc i 5 reklam miedzy notkami, dorzucane reklamy do notek i wyskakujace pop-upy bo i tak nie zagladam do nich ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hm, no tak, ale do przyjemności nie należy, zamykanie pop-up 'ów, co chwilke.
Troszke męczące, jest to - oraz unieprzyjemnia prace na forum. #down Nie, używam dziurawej przeglądarki. Ostatnio edytowany przez JustPlay - 24-04-2007 o 13:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() I znowu ten sam temat poruszany...
Rozumiem reklamy google, są dobre i pomagają utrzymywać serwis. Ale nie przesadzajmy z tą ich długością! ![]() Dotąd ta reklama miała połowę obecnego rozmiaru. Teraz, żeby w ogóle zobaczyć pierwszy nagłówek z newsem trzeba albo zjeżdżać, albo tą reklamę zX'ować... Nie jest to z pewnością dużo roboty, co nie zmienia faktu, że rozpoznanie czy są nowe 'nowiny' zajmuje jeden rzut okiem na ok 12 cm, czyli bardzo mało czasu. Tak więc 'przygotowanie' newsów do 'sprawdzenia', choć szybkie trwa więcej niż samo ich sprawdzanie. Upierdliwy jestem ale nie lubie takich sytuacji... Stąd moja prośba aby władze postarały się o jakiś limit wielkości tego bannera u góry stronki, są bowiem i mniejsze bannery googli, a ich rozmiar da się chyba z nimi ustalić.
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2007
|
![]() mam nadzieje że znajdziecie sponosora godnego tego serwisu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|
![]() Albo wyrzućcie osobę, która te reklamy wstawiała albo nie próbujcie zarabiac na adsense. To, co robicie z tymi reklamami żeby przyciągnąć ludzi jest żałosne. I radze wam odfiltrowac reklamy allegro, bo 1 klik w tą reklamę to hmm nawet nie jeden cent...
|
![]() |
![]() |