|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dolcu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Witam wszystkich poczytałem troche u jakimś quescie u cipfrieda napisałem
Hi Quest on odpowiedzial 08:18 Cipfried: Monsters are a constant threat. Learn to fight by hunting rabbits, deers and sheeps. Then try to fight rats, bugs and perhaps spiders. zrobilem to postacia z najlepszym eq na rooku katana studdet legi itp poszłem postacia na tym samym lvlu bez eq i cipfried odpowiedzial Cipfried: First you should try to get some gold and buy better equipment. czy on chce jakieś eq o co tu chodzi ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Horyniec Zdrój
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Szybki'lols
Profesja: Knight
Gildia: Death Ruthless
Świat: Unitera
Poziom: 44
Skille: 73/72
Poziom mag.: 5+
|
![]() Moim zdaniem jak masz Pierwszy lvl to Ci każe iść kupić lepsze eq,a potem możesz zapolować na te wymienione potworki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Imię: Dolcu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Czytałem też coś o zbrojowni w bear roomie może trzeba mu eq dać jakieś sam nie wiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Horyniec Zdrój
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Szybki'lols
Profesja: Knight
Gildia: Death Ruthless
Świat: Unitera
Poziom: 44
Skille: 73/72
Poziom mag.: 5+
|
![]() Nie orientuje się bo nie grałem nigdy Rookstayerem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Podstawowy angielski ...
Cipfried jest tylko pomocą dla początkujących graczy... To, że on opowiada o eq nie oznacza, że jest to jakikolwiek quest do wykonania. Postaci bez eq proponuje aby nazbierała troche pieniędzy i poszła kupić jakieś eq. A kiedy postać posiada eq, proponuje by poszła expić. W tym celu wymienia najsłabsze potworki. Tak to jest, jak ktoś nie słucha pana/pani od angielskiego na lekcji ^^. Myśle, że temat można zamknąć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Cipfredek daje nam tylko wskazówkę co mamy zrobić, aby wybrać się na QUESTY. On nie zna żadnego z nich (znaczy może i zna, ale nie daje nam wskazówek, ani nie zleca nam wykonania innego, nowego questu).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() <delete this post>
Ostatnio edytowany przez Palkair - 17-03-2008 o 17:22. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Tylko troche zle dobrał nazwe tematu do tego co chciał przedstawic...jeżeli jest jak mówisz.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Bruksela/Białystok
Imię: Magoo Allmighty
Świat: Morgana
|
![]() Powiedziales do niego charem z eq quest on powiedzial zebys rozpoczal gre zabijajac kroliki i jelenie, a gdy powiedziales to z postacia bez eq to on powiedzial abys zafundowal sobie lepsze eq i ponownie do niego przyszedl. Wiec gdy masz dobre eq i troche kasy przy sobie to moze ci pomoc zaczac twoj zywot na wyspie, a gdy nie masz eq mowi zebys se dobre eq znalazl i wrocil do niego po dalsze wskazowki aby wykonywac questy.
Ostatnio edytowany przez Psychotata - 03-05-2007 o 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Poland, Bydgoszcz
Imię: Calandriun
Gildia: Heaven of Rookgaard
Świat: Iridia
Poziom: 51
Skille: 22/29
|
![]() Widzisz, mowi nam tylko, albo doradza zalezy jak to nazwiesz, zebysmy kupili lepsze eq i zacheca nas do walki
![]() Zwykle porady, nic wiecej. Ostatnio edytowany przez Andain - 06-05-2007 o 00:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Redaktor
|
![]() Ow NPC to cos w stylu INFORMACJI NA ROOKU. Co trza zrobic by moc isc zwiedzic i przy okazji zabic mocniejze potworki lub gdzie je znalez. To nie quest a moze i quest ale bez nagrody fizycznie, nagroda sa informacje dla nowych graczy, tzn porady. Wiec jesli patrzec na to tak to faktycznie ow Npc daje nam cos z questu
![]() Ps. Z Ilu palm na rooku(sa chyba tylko dwie)mozna wyciagac banany ?? I czy z kazdej tylko 1 raz ??
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() @Up,
Są dwie. Do jednej z nich nie można się dostać, do drugiej można... na jedną osobę przypada tylko jeden banan. To nie są banany czikita, więc po co się męczyć... Vial
![]() |
#13 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
Ale jak wziąłem banana z facc to już nie dostałem banana na pacc...... 1 banan na 1 osobę. A co do tej palmy to trochę dziwne nieprawdaż? Wydawałoby się że powinna być tylko jedna palma, a to dlatego, że kiedyś czytałem książkę o faunie i z niej wynikało iż banany rosną tylko na palmach wokół których jest pewien gatunek kwiatów. Czy coś takiego, muszę odnaleźć tą książkę ![]()
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#16 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
Chyba nie zrozumiałeś mnie, da się wziąć banana z tej na pacc ale wtedy ta z facc nie daje już banana, mimo że wokół tej na facc rosną te "potrzebne" kwiaty. ![]()
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |