|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Znajac CIPsoft, to pewnie tylko mowia, ze to hakerzy, a w rzeczywistosci to srednio zaawansowany hax0r
![]() |
|
![]() |
#122 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() Wezcie skoczcie z mostow na glowke
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zbanowany
|
![]() Czy to jacyś zasrane hakerzy czy jakieś crackerzy to faktu nie zmienia, że 1/5 ludzi z servera straciła swój majątek.... Cipsoft po pierwsze powinien wyłączyć server, ale oni muszą go mieć włączonego ponieważ stracą część tego pieprzonego zarobku... Wydaje mi się, że Cipsoft stracił dużą liczbę graczy(w tym mnie) i to tylko dlatego, że boją się tylko o swój tyłek...
Pzdr! Ostatnio edytowany przez Wemxiu - 07-05-2007 o 20:36. |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Los Angeles
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Giigii
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Chosen Ones
Świat: Aldora
Poziom: 162
Skille: 99/85
Poziom mag.: 24
|
![]() juz mam dosc tych mass kickow !!
kick !! loguje sie padam od dragona ![]() ja pierdole |
![]() |
![]() |
#125 |
Guest
|
![]() pytacie dlaczego hakerzy to robia, a ja pytam dlaczego gracie w tibie to tak samo bo jest fajnie niektorzy graja bo maqja manie expa i bycia lepszym od innych, mi to wisi bo ja i tak gram tylko zeby pograc i dlatego nic nie osiagnolem wiekszego jak dedne to tylko tyle ze cos strace i sobie gram najwyzej 2,5h dziennie ale tak bardziej 1,5h
![]() |
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Lokacja: Brzeg
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 130
|
![]() Cytuj:
Weź się opamiętaj to tylko gra i ty się przejmujesz że straciłeś ten swój wirtualny majątek? Pomyśli ile czasu straciłeś na graniu w tą grę, nad tym mógłbyś ubolewać co najwyżej. Cipsoft może i stracił część graczy ale w krótkim czasie zdobędzie nowych machina się kręci i nic ich to nie obchodzi. Atak hakerów/crackerów pokazał jak są servery zabezpieczone, dzięki temu w przyszłości będzie można uniknąć takich incydentów jeśli wyciągną z tego wnioski. |
|
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Son Malv
Profesja: Knight
Gildia: Elite Banana
Świat: Nebula
Poziom: 24
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() ja gram na Nebula'i
i mam czasami kicki jak skillam według mnie w news'ie jest źle napisane, że to HAKERZY włamali się ![]() Haker to osoba która wchodzi na czyjeś konto ale nic nie zabiera z niego tylko sprawdza czy dany użytkownik nie używa botów...(jeśli chodzi o Tibie - GM) ![]() Natomiast crasher to osoba która wchodzi ![]() ![]() ![]() ![]() A i chciałbym coś od siebie Popytałem kilka kumpli czy też mają kicki ale dokładniej czy mają neostrade ![]() wychodzi na to, że ci co maja Neostrade i inne tanie łącza nie moge się zalogować lub po dłuższym czasie... ja natomiast mam łącze ,,Multimedia,, i odrazu wbijam... no chyba, że już taki los I nie moge się połączyć Najlepiej poradzam: - Pograć sobie w karty przez 5 min - Pouczyć się 5 min ![]() - Poprostu można też posiedzieć wygodnie fotelu 5 min ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() O kurwa, współczuję wam. Teraz będziecie musieli sobie znaleźć życie.
(to do wszystkich narzekających na kicki i nieczynne serwery, oczywiście) |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Faint'Slayer
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 60+
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 6
|
![]() straci, czy nie straci... jedno jest pewne, że ludzie wastują swoje pieniądze wyłożone na te pixele, czyli pacc. jestem przekonany, że cipki to jednak "wynagrodzą". i nie rozumiem czemu upieracie się expić (np. chwedus), by wbić te cholerne kilkanaście/kilkadziesiąt %, stracić drugie tyle, a później mówić jaki to CipSoft jest zły i wogóle. uprzedzali, by pozostać w bezpiecznym miejscu, ale co poniektórzy swoje.
|
![]() |
![]() |
#130 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 11 2006
Lokacja: Zdzieszowice
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 51
Poziom mag.: 52
![]() |
![]() Kurcze no dość poważna sprawa, ale jak napisano można przeznaczyć ten cel na dobre uczynki czyli pouczyć się.
|
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 03 2007
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Patrze na posty co niektorych i chce mi sie smiac.
Get a life. |
![]() |
![]() |
#132 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() O rly? A sam ubolewales jak to straciles crown armor...
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]() Hahaha, nawet jak nie będziecie grać to i tak nie zdacie , wyjdzie granie w tibie
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Guest
|
![]() ktoś wie na jakich to jest światach??? Już mam tego dosyć!!!!!!!
![]() |
![]() |
#135 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Faint'Slayer
Świat: Menera
Poziom: 60+
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
tak jak ktoś up, radzę poświęcić ten czas na powtórzenie lekcji (bo nie wierzę, że każdy ma same 5-tki), spotkanie z przyjaciółmi i rekreacyjnie sport. @2x up zapraszam na oficjalną stronę. @up żal.br Ostatnio edytowany przez .Ghandar - 07-05-2007 o 21:30. |
|
![]() |
![]() |
#136 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Człowieku, opanuj się.
|
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
|
![]() DEKALOG
HAKERA Pierwsze. kazde zabezpieczenie mozna złamac. Drugie. włam sie tam, gdzie jeszcze nikt sie nie włamał. Trzecie. informacja chce byc wolna. Czwarte. wina jest zawsze po stronie admina. Piate. w sieci wszyscy sa równi. Szóste. jesli nie mozesz złamac hasła po prostu o nie zapytaj Siódme. badz nieprzewidywalny Ósme. haker nie potrzebuje spac Dziewate. hakera moze złapac tylko inny haker Dziesiate. kto ma władze nad komputerem ten ma władze nad ludzmi Haker Włamuje sie dla Fanu Nie po to aby kraść
#138 |
Guest
|
![]() Teraz jest fajnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() Ja gram na Mytherze, tego serweru nie wylaczyli ale ciagle sa kicki wiec wolalbym zeby wylaczyli i wlaczyli dopiero kiedy te wszystkie lagi i kicki sie skoncza
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja tam nie narzekam ale szkoda że są kicki w spokoju nie mogę skilować ale za to sie pouczę muszę zadbać o oceny żeby znowu mieć czerwony pasek.
|
![]() |