|
Notki |
Azura Wydarzenia ze świata Azura |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1861 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2007
Lokacja: K.L.I.N.
Stan: Niegrający
Imię: Miter Furax
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Row Gang
Świat: Azura
Poziom: 80
Poziom mag.: 62
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1862 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1863 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Gammbler
Profesja: Royal Paladin
|
![]() ps.
@to wyjasnij mi gammbler skoro zawsze wykazywales sie taka lojalnoscia - czemu finalnie nie jestes ani w dof ani w wanted? @yavi ty nie byles szpiegiem, ciebie sie po prostu sluchac nie dalo[/quote] prosze bardzo nie jestem w doffie poniewaz widzac gdy akcja sie ine powidola to zaganiliscie wine namnie ze to ja niby sypie a to bylo tylko wasze lamerstwo a po 2 nie jestemw wanted bo kurwa siedze w szkole z gosciem ktory jest w doffie pajacu i nie bede przeciwko niemu nawet w gierce . A to po ciebie mialem isc jak odszedlem a nie poszedlem lojtku. |
![]() |
![]() |
#1864 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() Cytuj:
Z tego co widzialem na tibia.com gdy Dof jak kogoś zabił Miter zazwyczaj mial zaszczyt sie komuś wpisać na dead liste, a Ciebie ani razu jakos nie widzialem. @ Dof Mieliście szanse żeby serw był wasz. Była sytuacja ze Wanted juz sie nie logował bo przegrywali. Ale Draz pojechał do Poznania kupil krate browara... i Wanted wróciło. Narobili lvli i wycmokali was w dupki. Jeszcze ducha nadzieji Dof'owi dał Ambellyn bo traktował chara jak by gral sobie na ots. Piękna akcja na Edron jak odcioł Wicana i jeszcze 1 membera z Wanted, dobiegł Dof i wycieli ich. Poźniej padł przez lamerstwo Dof bo stali w miejscu zamiast dalej ich cisnąć. ----- Gammbler padał i co z tego nie krył sie gdzieś na końcu swojego zespołu tylko lecial z przodu i walczył. Padał bywa ale Wanted wygrywało i wygrało. Respekt dla niego bo wiedzial dobrze, że jak bedzie przeciwko Wanted to ma pograne na serwie. Ale nie zostawił kumpla(kumpli) jak Xhue... Ludzie z Bełchatowa są serio spoko. Ostatnio edytowany przez Reloop - 09-05-2007 o 19:53. |
|
![]() |
![]() |
#1865 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Dawno nie czytalem w tym temacie sensownego postu ! Respekt dla Ciebie człowieku.Ujałes to sensownie oraz przejrzyście a co najwazniejsze prawidłowo, Gammbler jest jaki jest ale honor ma i wogole jest wporzadku boy a co do Xhue to nawet szkoda gadac ![]() |
|
![]() |
#1866 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Saxeboze Ar'Sol
Profesja: Paladin
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld 13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku |
|
![]() |
![]() |
#1867 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Down To nie znaczy, żeby ponad połowę wywalać. Ludzie poszli do DoFu bo szwedom się nudziło i robili PA, a mi pomysł dojścia do DoFu podsunął chyba Raul (nie jestem pewien)
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 10-05-2007 o 21:00. |
|
![]() |
![]() |
#1868 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2007
|
![]() Cytuj:
ty sam na wstepie powiedziales ze gdyby nie swe to bys w nim nie siedzial |
|
![]() |
![]() |
#1870 |
Użytkownik forum
|
![]() nie wszyscy mieli wrocic?
|
![]() |
![]() |
#1871 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() / Hurra, hurra - kończy się matura...
![]() Wielu z Was myli przezorność i inteligencję ze strachem i niepewnością co do własnych umiejętności. Ja, biorąc pod uwagę mój znikomy wkład w większość akcji, nie mogę się wypowiadać na ich temat, ale wszyscy dobrze wiemy jak zbiórki wszelkie wyglądają ;] Faktem jednak jest, że chociaż Kim traktuje grę na azurce jako niewiele znaczącego ots`a to pod jego dowództwem mobilizacja i pojedyncze akcje wyglądają całkiem sprawnie - co można było zauważyć przy ostatnim deadzie Patanou. Każdy z nas zna "swoją prawdę", więc przegadywanie kto, co i dlaczego nie ma chyba sensu ![]()
#1872 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Imię: Fea Umarth
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 111
Skille: 90/82
|
![]() hehehe to jest troche bardziej skomplikowane.
ja tez uwazam ze oddanie tylu ludzi wanted to byl blad i to on zadecydowal o tym ,ze dof dostal po dupie. dof od poczatku swojego istnienia mial bardzo restrykcyjne warunki przyjecia kogokolwiek nowego do gildi, zeby dostac sie do nas ktos z dofu musial napisac posta na dofoskim forum i czekac.wystarczylo aby ktos mial jakies ale i kandydat przepadal (gimli mial dopisek pan veto czy jakos tak). Pomysl byl taki ,zeby paczka lubiacych sie osob milo spadzala czas ale w koncu to azura. zaczela sie wojna w listopadzie '05 i po pewnym czasie dof i dof academy znacznie zwiekszyly swoje szeregi(czlowiek bal sie otworzyc lodowke bo jakis noobas zawsze z akademi mogl tam byc).Ciagle byly jakies problemy wiec bolo postanowil odjesc lub odtworzyc stary dof pod inna nazwa.wychodzilo wiec,ze wanted zmieni nazwe na dof . po krotkiej naradzie zastosowany zostal wariant brutalniejszy. |
![]() |
![]() |
#1873 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Poziom: 70
|
![]() Czerwcowe spotkanie w myśl piosenki "wypijmy za błędy, za błędy na górze..."
![]() "pan veto" - jak złowrogo ![]()
#1874 |
Użytkownik forum
|
![]() generalnie to bylo "Czlowiek Veto"
![]() |
![]() |
![]() |
#1876 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mam pod koniec maja i na początku czerwca zaliczenia, ale i tak pewnie nie będzie mi się chciało uczyć.
Problem mogę mieć z transportem z Opola do Sulechowa, muszę pewną osobę na GG złapać i spytać się czy jedzie, a jak tak to czy by wpadła po mnie do Wrocka ![]()
#1877 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1879 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Ta bo yavi to pierwszy wsrod dofowiczow
![]() |
![]() |
![]() |
#1880 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Tosik Tepek(Emilek :))
Gildia: Defenders Of Fangorn
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
|
![]() Hawek
May 15 2007, 20:45:49 CEST Killed at Level 115 by Asari and by Draveran Gz fraga panowie ![]()