![]() |
#1861 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Gąbin
Imię: Sir Kominho
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: 50
|
![]() @Odis
Ale ladnie napisales tego posta ;o Pewnie siostra ci pisala, co? xD @Eth~ Czemu uwazasz, ze wiek robi duża roznice? Jezeli ktos ma 13 lat, a ktos 20, to tego 13-latka bedziesz traktowal z pogardą?
![]() |
#1862 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Świat: Selena 4ever
|
![]() Cytuj:
![]() I dajcie juz temu spokuj bo wogule co was to obchodzi ![]() A teraz coś specjalnie cos dla was !!!TAK KOCHANI WYDALO SIE NIESTETY =( PODLIZUJE SIE XYRIELI PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZE TAK ROBIE JEST MI Z TEGO POWODU BARDZO SMOTNO ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1863 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Djinnek is the best! Buzka! Xyriela
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox |
|
![]() |
![]() |
#1865 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
PS: Ja tez pomoglem nowym graczom na Selenie, ostatnio chyba dwukrotnie i wiesz co oni zrobili? Napisali tutaj po jednym poscie z podziekowaniami i na tym sie to skonczylo ![]() PS2: Ktos tam narzekal, ze ma problemy ze znalezieniem "selenowych" tematow. Otoz kazdy temat, w ktorym piszecie jest automatycnie przez Was subskrybowany, czyli po wejsciu na forum klikacie Panel Kontrolny Użytkownika i macie liste subskrybowanych tematow, w ktorych ostatnio ktos cos napisal ![]()
![]() |
#1866 |
Użytkownik Forum
|
![]() A Mnie interesuje to zeby djin de'moon poszedl wont z tego forum XD!
(Tak jak i xyriela) ![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 139
Poziom mag.: 71
|
![]() @Komin
Czy ja tak napisałem? Niestety osobie w wieku 20 lat ciężko znalesc tematy do rozmowy z osobą w wieku 13 lat. Nie mówie że to reguła bo poznałem osoby dużo młodsze które reprezentowały pewien poziom ale to wyjątki od reguły ;] Jak nie wiesz oc o mi chodzi idź pod najbliższe przedszkole czy podstawówke i spróbuj z kimś pogadać ![]() Nigdy nie starałem się robić na h-lvl i olewac innych ale nie raz olewałem znajomych na niższych lvl ponieważ pisałi do mnie od słów "ej a to" "ej pomóż mi z tym". I co w takiej sytuacji robić gdy dana osoba pisze do ciebie tylko gdy ma problem? Voyant/Ethiellant. |
![]() |
![]() |
#1868 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ale powiedzcie mi w czym wam wszystkim przeszkadza ze pod kazdym postem napisze "Xyriela jest Kochama xd" ![]() Choć tego nierobie za kazdym razem i zrobilem to ze 2 gora 3 razy. Moja sprawa jak podpisze posty ![]() Od tej pory bede sie juz pilnowal :* Pozdro, Djinn de'Moon xD |
|
![]() |
![]() |
#1869 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
@ 4drian kazdy twoj kolejny post jest coraz bardziej zalosny, moze zrob cos z tym.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? Ostatnio edytowany przez Marczio - 13-05-2007 o 12:38. |
|
![]() |
![]() |
#1870 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() @UP
Dzieki za pozdrowienia. Ja po Tobie nie jezdze, poprostu staram Ci sie cos uswiadomic. A i nie pisz ciagle "co was to obchodzi", bo to jest forum, jak nie chcesz zeby to nas obchodzilo to o tym nie pisz? Chyba wiesz o co chodzi. ~Wasz kochany mallelek ![]() |
![]() |
![]() |
#1872 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ale zaraz sie posypią punkciki za spam. jezeli piszecie cos w ogole nie zwiazanego z seleną najlepiej kvrwa nic nie piszcie!
|
![]() |
![]() |
#1873 |
Zbanowany
|
![]() @Szary chyba zapomniałeś ale ostatnio gadaliśmy , może z 2 tygodnie temu a jak pisałem ja nie mam możliwości wbicia się na etha bo nie mam hasła a rk mi nie działa chyba źle zapisałem i lipa
![]() @4drian Heh jak chcesz się wypowiadać tak aby cię szanowali to nie pisz ciagle na ten sam temat tylko staraj się zabierać głos w sprawach które kogoś obchodzą bo (nie obraź się) ale chuj mnie obchodzi że znika Ci rs , mi też znika albo już znikł i się nie chwale. A co do pisania na temat Xyrieli od tego masz priv. Nie traktuj tego że chce Ci pojechać bo Cię nie znam ale to tylko dobre rady. A i nie rób z siebie takiej siorotki "Staram sie ale Wy tego niedoceniacie i tylko po mnie jezdzicie" bo naprawde nikt tutaj nie lubi nikogo gnębić dla przyjemności ![]() @Do reszty Też możecie mu odpuścić dac nową szanse niech się chłopak wykarze , może to jego poczatki z jakim kolwiek forum ![]() Pozdrawiam wszystkich. Voyant/Ethiellant. |
![]() |
![]() |
#1874 |
Guest
|
![]() Mozesz odzyskac acces przez maila tez O.o
|
![]() |
#1875 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Z roznymi forami mialem juz doczynienia ![]() ![]() Mysle ze ten temat6 mozemy zakonczyc wszystkim to wyjdzie na dobre i niedenerwujcie sie tak bierzcie to na spokojnie mysle ze niemacie po 10 lat ![]() Czekam na wasze wiadomosci z seleny i chetnie wlacze sie w rozmowe ![]() Pozdrawiam, Djinn de'Moon (a z tym rsem naprawde sie ciesze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1876 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
No w tym problem że mam e-mail na vp (domena onet.pl) a tam maile od tibi nie dochodzą (tak patrzyłem też w spamie) a jak dochodza to po kilku dniach i już wysłany klucz jest nie aktywny ![]() @4drian Jak dla mnie temat skończony gz co do rs. Voyant/Ethiellant. |
|
![]() |
![]() |
#1877 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Co do domeny onet.pl to moge Ci powiedziec ze taez mam maila vp i klucz przyszedl mi w niedlugim czasie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1878 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMFG...
Djin porozmawiajmy tak szczeze bo chce zaczac cie lubic ![]() 1.Dlaczego wogole zrobiles koncowke "De'moon" wiesz bo to jest 1 oznaka noobstwa ![]() 2.Ile ty masz wogole lat 13? 3.Czemu probojesz sie tak bardzo podlizac Naszej nie ukochanej Xyrieli myslisz ze to poprawi twoje znajomosci na selenie? Pozdrawiam Prawie Wszystkich Oprocz xyrieli ![]() |
![]() |
![]() |
#1879 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: Gorzow
Imię: Sellemon
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 110
|
![]() Cytuj:
![]() 1. Co ty masz do koncowki De'moon ... myslisz ze tylko 1 wilki Alucard ma taka koncowke popatrz sobie , sprawdz i sie wypowiedz...wydaje mi ze nick jest dowolny ? chyba mam racje wiedz przestan sadzic ludzi po nicku ^^ 2. Nawed jesli ma 13 lat ...to jest jakis zakaz wypowiadania sie na forum.. I nawed jesli ma 13 lat to sorry powinines to uszanowac. Ty tez kiedys byles dzieckiem. 3. Podlizywanie sie a okazywanie sympatii to sa 2 rozny sprawy wiesz ? ...jesli ktos pisze ze kogos lubi a ta 2 osoba ma wyzszy lvl ...to odrazu oznacza ze lize jej dupe...napewno inaczej bys odebral to gdyby napisane bylo przez np 130 lvl do dajmy np 20 . Wiem wiem ze to nie jest miejsce na tego typu sprawy mimo wszystko , lecz mozecie to napisac spokojnie , czyz nie ? A pisanie oficjalnie ze nie lubisz xyrieli jest niczym innym jak tym co robil djinn de'moon tylko w odwrotniej formie ...Chciales blysnac ale Ci nie wyszlo. KthxBYE |
|
![]() |
![]() |
#1880 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45