![]() |
#1882 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: 100lica
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wolan of selena
Profesja: Knight
Gildia: Corent
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: zjebane
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
"Jeśli wyraziłeś swoją opinię - zamknij się; Jeśli nie udało Ci się wyrazić opinii - zamknij się; Jeśli nie masz opinii do wyrażenia - nawet nie zaczynaj". Ostatnio edytowany przez Wolan - 13-05-2007 o 21:38. |
|
![]() |
![]() |
#1883 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Gąbin
Imię: Sir Kominho
Profesja: Paladin
Poziom: 50
|
![]() @Xyriela
Sciagalem dzisiaj kilka filmikow z tibicam i o to, co zobaczylem ![]() Na szczescie nie padłaś, ale pikawa pewnie była, co? :s Ile wtedy mialas hp? 30?
#1884 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() Najnowsze nowosci z seleny iomer to ****
a frat~jak zwykle walczy dla lepszej seleny... ciekawe tylko lepszej dla kogo bo chyba tylko dla nich. Nawet jak nie moga wyjsc z dp swoimi mainami to pkuja noob charami. Mam nadzieje ze wojna szybko sie zkonczy i wyjebia ich z serva. Pozdro Pafel~ |
![]() |
![]() |
#1885 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2007
|
![]() Ja moge oglądać filmików bo mi debug wyskakuje :/
|
![]() |
![]() |
#1886 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: Gorzow
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sellemon
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 110
|
![]() Cytuj:
szybko to dostrzegacie ..zwrodzcie uwage kiedy ja to napisalem...wtedy nikt mi nie wierzyl zostalem zbluzgany ze sie boje i wyplacilem z wojny ...Niestety ja wiedzialem to juz dawno...moze mnie teraz zrozumia co niektorzy bo napewno nie wszyscy...inni nigdy tego nie dostrzega... |
|
![]() |
![]() |
#1887 |
Użytkownik forum
|
![]() @ selle~
Kiedys az tyle nie pkowali albo ja nic o tym niewiem ale tera to juz ciezko jest niezauwazyc ;p Btw. Cetas to macavelli?? Ostatnio edytowany przez Pafel - 13-05-2007 o 22:33. |
![]() |
![]() |
#1888 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() @Pafel, sellemon;
Lol, jak zwykle każdy pisze dla swojej korzyści. Jak jemu lepiej. A Cruo~ może swoimi noobami nie pkuje/pkowalo :|? Na dodatek podawali się za członków Fraternity omg. Nikt nie walczy dla CZYJEŚ lepszej Seleny, tylko dla własnego dobra -.- Nie rozumiecie tego omg ? EDIT; Btw. Pafel: 'Najnowsze nowości' A jakie to stare nowości ? To chyba już nie są NOWOŚCI no nie ? Czy tylko mi się tak zdaje o.o? Ostatnio edytowany przez KubaGuzikkk - 13-05-2007 o 22:36. |
![]() |
![]() |
#1889 |
Użytkownik Forum
|
![]() to co robilo cru~ a to co robi frat...to wydaje mi sie jednak roznica...FRAT robi to na taka skale ze szok
May 13 2007, 21:18:45 CEST Killed at Level 117 by Pikal'Nah Tal and by Hyli Kuryn prosze bardzo swiezy frag ...Fereron trap venore....powiedzcie ja za czasow cru nie spotkalem sie z takim czyms ...jeszcze jak gralem tu piko'shadarem ...pay boh bylo lepsze bo zawsze spierdoliles...a teraz wpada Ci w 10 i c*** lecisz...co najlepsze nikt nie kiwnie palcem...wtedy oni mieli wladze i poza 10 osobami moze nikt nie robil PA a teraz wolna amerykanka 12210212 ludzi leci leje nie wazne kogo ...ten swiat umiera ![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Użytkownik forum
|
![]() @KubaGuzikkk
nie wiem o co mi chodzi :| @iomer i reszta fra~ wiecie ze juz przegraliscie wojne i temu pkujecie, czy temu ze nie macie juz hajsu na blessy i aole?? w sumie po tylu dedach to ciezko miec hajs :< |
![]() |
![]() |
#1891 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Poziom: 102
![]() |
![]() A niech se pekują, kto im broni!
#1892 |
Użytkownik forum
|
![]() @behi
nikt i w tym problem :| Edit swiezy frag Alphor May 13 2007, 21:59:22 CEST Killed at Level 105 by a fire elemental of Pirreus Ostatnio edytowany przez Pafel - 13-05-2007 o 23:06. |
![]() |
![]() |
#1893 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() @Sellemon;
No więc jestem Twoim przyjacielem czy nie ? o.o Bo z tego co wiem to raczej bede miec przypal od Cruo~ jak wygrają ale sram na to bo i tak nie gram ^^ A co do dobra innych lubie Fererona i duzo innych ofiar Frat~. Tu mnie Jomer kinda w*****l, ale jak juz ktoś inny napisal JAK NIE CHCECIE ŻEBY WAS ZABIJALI TO IDŹCIE NA NON-PVP. Pk to część tej gry chyba no nie :|? Tyle mam do powiedzenia na ten temat. @Pafel HAH PSIE JUŻ WIEM KTO TY XD! |
![]() |
![]() |
#1894 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ps ..doszly mnie sluchy ze bronie xyrieli i djinn de'moon na forum ...nie nie robie tego jestem poprostu obiektywny ^^ |
|
![]() |
![]() |
#1895 | |
Użytkownik Forum
Świat: Selena 4ever
|
![]() Cytuj:
1. Koncowka de'Moon od mojej strony niepochodzila od Alucarda, ja zaczynajac gre wogule niewiedzialem o co kaman. 1 Chara zrobil mi kolega, ktory znal Alucarda i niewiem dlaczego dal mi rtaka koncowke jak mnie sie pytal jak chce miec to moja propozycja byla samo Djinn ![]() 2.Co do wieku to mam 17 lat rocznik 90 ![]() 3. Co do tego to juz wczesniej pisalem, ze niechce ani sie niepodlizuje poprostu polubiala mnie i po co mialbym to robic ![]() I widzisz sama jestes przykladem wyrazania uczuc na tym forum tylko ze ja bylem ZA a Ty jestes PRZECIW ![]() Ja juz wyluzowalem Pozdro, Djinn de'Moon |
|
![]() |
![]() |
#1896 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() Ow, i'r bed dong terrorist pekey :| ?
|
![]() |
![]() |
#1897 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |