Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Titania

Notki

Titania Wydarzenia ze świata Titania

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 13-05-2007, 14:39   #1941
Morii
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

Niech Ader dolaczy do Aow& Kazadum i wtedy jego deadsy zaczna sie do war stats liczyc =)

czy wy sie kiedys przestaniecie wymadrzac kto jest lepszy od kogo?
Morii jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-05-2007, 14:46   #1942
Jasssko
Użytkownik Forum

Jasssko's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Kraków

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 72
Domyślny

Ja mysle ze nie ; /

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jasssko jest offline  
stary 13-05-2007, 17:37   #1943
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa

Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
Domyślny

Wesha daj mi 60 knighta stanę na pohu i zacznę ci s*******ać a ty będziesz 103 sorcem ujebiesz mnie ? nie sądzę ja kiedyś uciekalem na 60 lv przed 10 członkami Wai Kru m.in. Dayre
To było dla mnie żałosne ze zrobili mi trapa w 10 osób, a ja z niego wyszedłem i uciekłem z poha do domku w Venore i na dodatek All byli na lv 95+ to nie zależy tylko od levelu to zależy jak ci się ułoży combo Galadorm bił bo zaznaczył a z tego co słyszałem złapał cie skrzat dopiero w Venore i przy drabince niemiał z byt dużych szans cie ubić :/

Ale ja się nie wtrącam nie widziałem trudno ja mam chora nogę i nie chce mi się siedzieć przy kompie i net działa jak by chciał a nie mógł
Bolter jest offline  
stary 13-05-2007, 17:52   #1944
*Wube*
Użytkownik Forum

*Wube*'s Avatar

Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: St.Lucia

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wesha Pokaż post
A skad wiesz ze nie umie nabic? to ze nie ma 100 lvla tylko 60 nie oznacza ze nie umie go nabic.. poprostu nie spedza tyle czasu ile wy.. coraz wiecej 100 lvli jest i 3/4 z tego nooby. a jak nie umieja 60 knighta ubic ktory ma 900+ hp to jest zalosne... nie chwalac sie ubilem swoim sorckiem 45 lvl z 71 lvl sorckiem 57 knighta padl jak szmata a wy niee umiecie 60 lvla ubic?
zalosne... pozdro :* xd
nie spedza tyle czasu co myy ;d hah bys zobaczyl jak sie chwali ile on wie o tym swiecie bo ile tu gra nie trzeba duzo grac zeby szybko expic; ) i super kto adera bil galadorm ? bo nie jestem w temacie bylem na dzialce jesli tak to co 122 pal moze zadan max obrazenie w kolejke 300 hp przy dobrym sd i blocie napewno ma szasne ubic 60 knighta ; ) i jak tego knighta ubilscie na afku albo trainie z 4 fe ? : ) przyznam super jestescie
stary 13-05-2007, 19:34   #1945
ader
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Domyślny

ad. 1) Bił mnie Galadorm i Sorcererr, zresztą z takim samym skutkiem jak wtedy na POHu, kiedy bił mnie Latuz, Boa i Garimo
ad. 2) Tak, jestem waszym nowym Bogiem. Nic na to nie poradzicie.
ad. 3) Skoro się śmiejesz kiedy padasz, to już trąca paranoją lekko?
ad. 4) "Dajcie mi 60 knighta i ubijcie mnie 103 sorcem" nie no, to się określa słowem "pathetic". Tacy dobrzy jesteście a nie umiecie 103 sorcem zabić 60 knighta? Podobno 3/4 ludu od was mnie na jeden ue ściąga!
ad. 5) Tak, gram tu od dawna, nie mam 100 levela, jak sądzisz czemu? Załóżcie może osobny temat o tym i podyskutujcie sobie Ja zawsze bardziej wolałem się zajmować innymi graczami, uczyć ICH gry, pomagać IM zdobywać level, uczyć technik i teorii. Jestem pasjonatem fabuły i grywalności, nie klikania 9 godzin dziennie w te same monsterki i mówienia jaki to jestem pro bo mam level 100+. Każdy kto mnie zna nieco dłużej wam to potwierdzi. To, że mam ten marny 60 level jakoś was do tej pory nie zrażało próbowania ubicia mnie, i co, udało się? Jesteście żałośni, bez bota i sd comba 90% waszego teamu nie umie trafić z sd. Przykład? Choćby dzisiejszy. Galadorm 100% trafień, aiming fantastyczny, widać że oldschoolowy gracz i pvp master, wpada Sorcererr (który jest doskonałym przykładem no-lifera który poza klikaniem w monsterki 24 godziny na dobę nie widzi w tej grze innych przyjemności, i zrobił level 100, tak, zrobił go!) i co? Robi skulla po czym nie robi we mnie ANI JEDNEGO hita. Litości, ja nawet utani hur nie wrzuciłem a wam uciekłem.
ad. 6) Wube, akcje które odstawia tutaj znajoma mi ekipa już od początku servera, to takie motywy których Twoja wyobraźnia nawet nie ogarnie. Nie wierzysz - Twoja sprawa.
=PODSUMOWUJĄC=
Mówcie sobie co chcecie, obrażajcie mnie, mnie to naprawdę jedzie.
Prawdę powiedziawszy strasznie mnie rajcuje jak tak tryskacie jadem, to pokazuje, że te cenne minuty na wymyślenie kolejnego posta nie były zmarnowane. Ja tymczasem będę kontynuował moją rolę tutaj, i nie powstrzyma mnie ani żaden EiV z prawdziwego zdarzenia, ani tym bardziej żaden Targówek. Chcecie spróbować? Zapraszam =]
Tylko żebyście przypadkiem się nie obsrali jak któregoś dnia będę czekał na was... z pięknym małym trapem. Litości nie będzie.
stary 13-05-2007, 19:50   #1946
Pixsik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 12 2005
Lokacja: Siedlce

Stan: Początkujący
Profesja: Druid
Poziom: 32
Skille: ?/?
Poziom mag.: 40
Pixsik ma numer GG 7268600
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morii Pokaż post
Niech Ader dolaczy do Aow& Kazadum i wtedy jego deadsy zaczna sie do war stats liczyc =)
Nie możecie nikogo zabić to chociaż 60 knighta? Żałośni jesteście. To jest chyba szczyt waszych możliwości.

Ostatnio edytowany przez Pixsik - 13-05-2007 o 19:52.
Pixsik jest offline  
stary 13-05-2007, 19:58   #1947
ader
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Domyślny

To by był szczyt możliwości gdyby go osiągneli, Piksiu ^^

Dobra, koniec drwin. Dziwną rozmowę z Sazzim miałem, co powiecie na to?

18:46 Sazzi is to the north-east.
18:46 Callastus [60]: exiva Sazzi
18:47 Callastus [60]: hiho
18:47 Callastus [60]: mr eiv
18:47 You see Sazzi (Level 91). She is an elder druid.
18:47 Sazzi [91]: Ello ?
18:47 Callastus [60]: me kill ya?
18:47 You see Sazzi (Level 91). She is an elder druid.
18:47 Sazzi [91]: ?
18:47 Callastus [60]: why not attacking me
18:47 Callastus [60]: you're an eiv
18:47 Callastus [60]: you guys hunt me
18:47 Sazzi [91]: No im not
18:47 Callastus [60]: you're not?
18:47 Sazzi [91]: Im new owner
18:47 Callastus [60]: oh
18:47 Sazzi [91]: And i hate pa
18:47 Callastus [60]: no shit, really?
18:47 Sazzi [91]: Utani gran hur
18:47 Callastus [60]: then
18:47 Callastus [60]: have fun
18:47 Sazzi [91]: But i got my friends there

Szkoda że to wszystko tak szybko biega.. Tyle zabawy mnie omija ^^ Jednak wysoki level by się przydał >=]
stary 13-05-2007, 20:28   #1948
*Wube*
Użytkownik Forum

*Wube*'s Avatar

Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: St.Lucia

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ader Pokaż post
ad. 1) Bił mnie Galadorm i Sorcererr, zresztą z takim samym skutkiem jak wtedy na POHu, kiedy bił mnie Latuz, Boa i Garimo
ad. 2) Tak, jestem waszym nowym Bogiem. Nic na to nie poradzicie.
ad. 3) Skoro się śmiejesz kiedy padasz, to już trąca paranoją lekko?
ad. 4) "Dajcie mi 60 knighta i ubijcie mnie 103 sorcem" nie no, to się określa słowem "pathetic". Tacy dobrzy jesteście a nie umiecie 103 sorcem zabić 60 knighta? Podobno 3/4 ludu od was mnie na jeden ue ściąga!
ad. 5) Tak, gram tu od dawna, nie mam 100 levela, jak sądzisz czemu? Załóżcie może osobny temat o tym i podyskutujcie sobie Ja zawsze bardziej wolałem się zajmować innymi graczami, uczyć ICH gry, pomagać IM zdobywać level, uczyć technik i teorii. Jestem pasjonatem fabuły i grywalności, nie klikania 9 godzin dziennie w te same monsterki i mówienia jaki to jestem pro bo mam level 100+. Każdy kto mnie zna nieco dłużej wam to potwierdzi. To, że mam ten marny 60 level jakoś was do tej pory nie zrażało próbowania ubicia mnie, i co, udało się? Jesteście żałośni, bez bota i sd comba 90% waszego teamu nie umie trafić z sd. Przykład? Choćby dzisiejszy. Galadorm 100% trafień, aiming fantastyczny, widać że oldschoolowy gracz i pvp master, wpada Sorcererr (który jest doskonałym przykładem no-lifera który poza klikaniem w monsterki 24 godziny na dobę nie widzi w tej grze innych przyjemności, i zrobił level 100, tak, zrobił go!) i co? Robi skulla po czym nie robi we mnie ANI JEDNEGO hita. Litości, ja nawet utani hur nie wrzuciłem a wam uciekłem.
ad. 6) Wube, akcje które odstawia tutaj znajoma mi ekipa już od początku servera, to takie motywy których Twoja wyobraźnia nawet nie ogarnie. Nie wierzysz - Twoja sprawa.
=PODSUMOWUJĄC=
Mówcie sobie co chcecie, obrażajcie mnie, mnie to naprawdę jedzie.
Prawdę powiedziawszy strasznie mnie rajcuje jak tak tryskacie jadem, to pokazuje, że te cenne minuty na wymyślenie kolejnego posta nie były zmarnowane. Ja tymczasem będę kontynuował moją rolę tutaj, i nie powstrzyma mnie ani żaden EiV z prawdziwego zdarzenia, ani tym bardziej żaden Targówek. Chcecie spróbować? Zapraszam =]
Tylko żebyście przypadkiem się nie obsrali jak któregoś dnia będę czekał na was... z pięknym małym trapem. Litości nie będzie.
O jeszcze sorcererr Cie bil, tak to super hity w takim momencie moga byc tak do 500 na kolejke teraz to juz Cie podziwiam, racja niesamowita ucieczka
Jesli jestes naszym Bogiem wybacz ale nie bede Cie czcil ; ) A. Sorcer nie jest taki zeby plakac po straconym expie jak wiekszosc tibijczykow. Co do 103 msa prosze bardzo mozesz sprobowac zabic 60 knighta solo Jeszcze dziekowal bym Bogu za Ciebie ze jestes taki pomocny normalnie dumny az jestem ale nie moge podziekowac bo sam jestes Bogiem jak juz wczesniej o tym mowa byla; ) Pvp tak trzeba miec do przyciskania hotkeja na sd chociaz cos mi sie wydaje ze nie wiesz ze cos takiego istnieje : O Wybacz ze jestem az tak zacofany i tego nie pojme, rozumiem ze jestes za inna strona niz ja i poprostu odpowiadam na Twoje posty tym bardziej nie mam checi ani zwyczaju Cie w nich wyzywac i obrazac bo nie o to chodzi na forum p.s Luzik jak zawsze wszyscy czekaja na wasze trapy
stary 13-05-2007, 21:52   #1949
Kolos from rodos
Użytkownik Forum

Kolos from rodos's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Chełm

Imię: Mustak
Profesja: Elite Knight
Gildia: Partyzanci
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
Domyślny

@Up

Dobre, dobre szkoda że twoja ironia nie wypaliła ...;/btw, jeśli dla ciebie PvP to tylko klikanie w hotkeye to żal? Ale co tam uciec 2x 100 lvl+ , ba, pytanie na dziś brzmi czemu Ader ich nie ownowałeś? :>, no kur.. bez jaj nie chciało ci sie czy nie miałeś czasu na PZta? Przecież każdy ownuje 60 knightem 103 sorca, nie?

Ostatnio edytowany przez Kolos from rodos - 13-05-2007 o 21:57.
Kolos from rodos jest offline  
stary 13-05-2007, 22:00   #1950
Komisarzyk
Zbanowany

Data dołączenia: 12 01 2007

Imię: Eter Rael
Gildia: Avis
Świat: Morgana
Poziom: 196
Domyślny

Nie wiem czy wiecie ale Partyzanci powrocili na Titanie.
Radze wiec uwazac. Przez te pare dni w tej gildi wybawilem sie na maksa.
Granie na medium levelach i niszczenie zlych ludzi to esencja tej gry
Komisarzyk jest offline  
stary 13-05-2007, 22:40   #1951
Gala'dorm
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 04 2007

Imię: Galadorm
Poziom: 122
Skille: 100/67
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kolos from rodos Pokaż post
@Up

Dobre, dobre szkoda że twoja ironia nie wypaliła ...;/btw, jeśli dla ciebie PvP to tylko klikanie w hotkeye to żal? Ale co tam uciec 2x 100 lvl+ , ba, pytanie na dziś brzmi czemu Ader ich nie ownowałeś? :>, no kur.. bez jaj nie chciało ci sie czy nie miałeś czasu na PZta? Przecież każdy ownuje 60 knightem 103 sorca, nie?
A wiec, zaatakowalem Adera 1 kratke od schodow przy wschodnim wyjsciu dp w Venore (dostal bolta + sd | uh | bolt + sd | dp |). Jednak tak dalekiej drogi do ucieczki nie mial, to takie ciezkie przejsc 3 sqm w lewo? A co do AS, nie zdazyl dobiec ;-).
Gala'dorm jest offline  
stary 13-05-2007, 22:58   #1952
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa

Poziom: 121
Skille: Dist 96
Domyślny

Bez obrazy Ader ale skoro sam nie nabiłeś tego 100 jak możesz radzić innym jak maja grac by go zdobyć to jest trochę marzycielskie niemowie ze jesteś noobem i nie twierdze ze ja wiem lepiej nie miałem okazji pokazać co umiem chyba ze na openie gdy Arn napisał że rzucam mwalle za pomocą Ng bota ale no cóż wychodzi na to ze strzelił mi komplement :* mam nadzieje ze naprawie net i w końcu będę miał szanse pokazać co umiem

a i jak ktos ubije mnie 103 ms jak bede na 60 knightcie 1 vs 1 to powodzenia niesadze zeby bylo to wykonalne walac ue max 450 z tego co sie niemyle gdy mam 900 hp jest to niewykonalne chyab ze osoba na knightcie ma kick lub ostrego laga i sie nieuhnie >.<

Ostatnio edytowany przez Bolter - 13-05-2007 o 23:04.
Bolter jest offline  
stary 13-05-2007, 23:26   #1953
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Zief, zamiast sie tak wymadrzac i walic ludzi tylko i wylacznie przed SS chociaz wyjdzcie na jakis grubsza imprezke Oo
Madreth jest offline  
stary 13-05-2007, 23:54   #1954
Kolos from rodos
Użytkownik Forum

Kolos from rodos's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Chełm

Imię: Mustak
Profesja: Elite Knight
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gala'dorm Pokaż post
A wiec, zaatakowalem Adera 1 kratke od schodow przy wschodnim wyjsciu dp w Venore (dostal bolta + sd | uh | bolt + sd | dp |). Jednak tak dalekiej drogi do ucieczki nie mial, to takie ciezkie przejsc 3 sqm w lewo? A co do AS, nie zdazyl dobiec ;-).
być może, ja tego nie widziałem mówie tylko to co wnioskuje z postów wyżej.
stary 14-05-2007, 05:27   #1955
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Warszawa

Imię: Widakey
Gildia: Evernight
Poziom: 125
Skille: 97 Dist
Szczuru.pl ma numer GG 2228428
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Madreth Pokaż post
Zief, zamiast sie tak wymadrzac i walic ludzi tylko i wylacznie przed SS chociaz wyjdzcie na jakis grubsza imprezke Oo
Ty się nie wymądrzaj tylko idź dalej ubijać 10 levele w thais maurhexem To twoje ambicje w tej grze A ty Pixsik co się odzywasz wogóle? Przeproś i wyjdź =(
stary 14-05-2007, 14:02   #1956
ader
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gala'dorm Pokaż post
Żal mi was bo szedłem do Ciebie, nie miałem Sorcererra w vipach i nawet nie miałem pojęcia że jest online, gdybyś zaczekał te 10 sekund więcej to bym Cię bić zaczął (pz block, dead). Możesz wierzyć lub nie, chciałem sobie dla sportu poćwiczyć walkę, już po Ciebie szedłem, ale jak wpadłeś na niewidce to uznałem że coś jest nie tak i zwyczajnie odpuściłem hitanie Cię. A co do Sorcererra, nie gadaj że nie zdążył dobiec bo był tam, nawet przy drugim wejściu do depo stał i czekał na mnie ale było za dużo ludu i odpuścił bicie widać nie chciał warna na noobkach (nie mówię tu o nim źle), ale miał skulla zrobionego na mnie więc pieprzenie że go tam nie było i że nie dobiegł to po prostu przeinaczanie faktów. Do tego pragnę zauważyć że nie poszedłem w dół i 3 kratki w lewo, tak jak to chcieliście (tak, widziałem tego mwalla tam na dole), poszedłem w górę i naokoło, wchodząc do depo totalnie z drugiej strony. Myślę że combo ue + bolt + sd, plus ewentualny ewave potem i byłbym skasowany. Zwyczajnie spieprzyliście i płakanie tutaj że za szybko zwiałem do depo jest zwyczajnie nie na miejscu. Mimo to, wielki respekt za próbę ^^ Przynajmniej wy tutaj macie JAJA.

Serio, żeby nie to że po mnie wpadłeś to bym już miał level mniej =D
stary 14-05-2007, 15:46   #1957
Gala'dorm
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 04 2007

Imię: Galadorm
Poziom: 122
Skille: 100/67
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ader Pokaż post
Żal mi was bo szedłem do Ciebie, nie miałem Sorcererra w vipach i nawet nie miałem pojęcia że jest online, gdybyś zaczekał te 10 sekund więcej to bym Cię bić zaczął (pz block, dead). Możesz wierzyć lub nie, chciałem sobie dla sportu poćwiczyć walkę, już po Ciebie szedłem, ale jak wpadłeś na niewidce to uznałem że coś jest nie tak i zwyczajnie odpuściłem hitanie Cię. A co do Sorcererra, nie gadaj że nie zdążył dobiec bo był tam, nawet przy drugim wejściu do depo stał i czekał na mnie ale było za dużo ludu i odpuścił bicie widać nie chciał warna na noobkach (nie mówię tu o nim źle), ale miał skulla zrobionego na mnie więc pieprzenie że go tam nie było i że nie dobiegł to po prostu przeinaczanie faktów. Do tego pragnę zauważyć że nie poszedłem w dół i 3 kratki w lewo, tak jak to chcieliście (tak, widziałem tego mwalla tam na dole), poszedłem w górę i naokoło, wchodząc do depo totalnie z drugiej strony. Myślę że combo ue + bolt + sd, plus ewentualny ewave potem i byłbym skasowany. Zwyczajnie spieprzyliście i płakanie tutaj że za szybko zwiałem do depo jest zwyczajnie nie na miejscu. Mimo to, wielki respekt za próbę ^^ Przynajmniej wy tutaj macie JAJA.

Serio, żeby nie to że po mnie wpadłeś to bym już miał level mniej =D

A nie bylo tak, ze sam Cie zaczelem bic, uciekles do dp i dopiero po tym jak napisales, ze "jestes niezniszczalny" czy cos w tym stylu pobiegles gora, a ja Cie nawet nie gonilem? ;> Wtedy AS zaczal Cie atakowac.
Gala'dorm jest offline  
stary 14-05-2007, 16:47   #1958
Pixsik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 12 2005
Lokacja: Siedlce

Stan: Początkujący
Profesja: Druid
Poziom: 32
Skille: ?/?
Poziom mag.: 40
Pixsik ma numer GG 7268600
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl Pokaż post
Ty się nie wymądrzaj tylko idź dalej ubijać 10 levele w thais maurhexem To twoje ambicje w tej grze A ty Pixsik co się odzywasz wogóle? Przeproś i wyjdź =(

Ja tylko podsumowałem wypowiedz Mority , który sam sobie i EiV pojechał. A za to, że tak powiedział to już nie obwiniajcie mnie.

Pozdrawiam.
Pixsik jest offline  
stary 14-05-2007, 17:41   #1959
Skrzator
Guest

Domyślny

Ader ma racje miałem cię na ekranie przez dłużysz czas, ale raczej była by większa grzana jak bym z ue nie trafił w ciebie bo byłeś 1-2 sqm od jego zasięgu? (Skończmy ten temat.)

stary 14-05-2007, 22:41   #1960
Martinesz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: EASTSIDERS

Stan: Zbanowany
Imię: Zbigniew~
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sorrow
Świat: Pandoria
Poziom: 140
Poziom mag.: 72
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl Pokaż post
powtarzasz się ;P licencja na NGbota sie skonczyla i boicie sie wyjsc - taka prawda. zreszta do tej pory mam filmik jak na POI bot Ci sie popsuł kiko też niezły cheater pamietam jak w epic legion na 85 lv mial bana za macro. ( prawda boli

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania