![]() |
#2841 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Rydułtowy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tsunamin
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
|
![]() Jak dla mnie to mozecie zrobic sobie statystyki w ktorych bedzie 30:0 dla Avis. Dla nas liczy sie to, zeby zabic jak najwiecej frajerow i sprzedawczykow, ktorzy sa w Avis lub wam pomagaja .
|
![]() |
|
![]() |
#2842 |
Guest
|
![]() Wiem że to co pisze nie powinno znaleśc się w tym temacie...ale nie wiem gdzie się z tym zwrócić...więc u mnie nie pokazuje się za ile uderzyły mnie potwory czy ludzie...i nie widać nazw rzeczy które klikam (to wszytko nie pokazuje się na pasku ,,DEFAULT" , to jest obok TRADE) coś naklikałem i nie wiem jak to rozwiązać...Będe bardzo wdzięczny jeśli zechcecie mi pomóc
![]() |
![]() |
#2843 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Kolejny raz potwierdziles ze jestes idiota btw. Keri ma juz czysta dupcie //Amigo |
|
![]() |
![]() |
#2844 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Co-mbo - 13-05-2007 o 21:25. |
|
![]() |
#2845 | ||
Guest
|
![]() @Fureyka, Setanus, Avis.
Dobra już dajcie sobie spokój z tym wynikiem bo widze ze sie boicie i walczycie o kazdego fraga. Niech wam będzie VOLLTIO JEST FRAGIEM. Zadowoleni ![]() PS wynik 3:1, Ivellios mial hacka to raz, dwa to to ze nie jest w RN wiec nie licza sie fragi nawet z tego wzgeldu. @Vacek (Setanus, Lord Caleth) Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS Setanus wes lepiej juz nic nie pisz pls ! |
||
![]() |
#2847 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() @Pogrubione Tacy patrioci, a tak kaleczycie ojczysty język? ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#2848 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Wiesz przecież to jest oczywiste ze Ivellios nie miał hacka poszedł w tango i strzelił partyzantkę razem z Gebhardem poszli postrzelać z ue pod dp. A co... Cytuj:
![]() ![]() ![]() Kochaniutki nie wiesz co już powiedzieć ![]() Ostatnio edytowany przez Co-mbo - 13-05-2007 o 22:05. |
||
![]() |
#2849 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() JakTsunamin napisal wczesniej, statystyki nie sa istotne jednak warto aby prowadzila je jakas neutralna osoba, widac jakies efekty wojny.
@Co~ Masz zlą teorie. Succ~ nie istnieje ale to nie znaczy, ze zaczela sie nowa wojna. Liczenie fragow ludzi hacknietych to glupota. Halunke oczywiscie byl hacked tak samo Gebhard, ktory chyba nie jest taki glupi, zeby pasc 5x w ciagu 15 min~. Ostatnio edytowany przez Fureyka - 13-05-2007 o 23:24. |
![]() |
![]() |
#2850 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() btw. Moje statystyki są złe ? Raczej wszyscy są zadowoleni i nie ma tu żadnych kłamstw Słoneczko ![]() |
|
![]() |
#2851 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nudziło mi sie troszki a widzialem ze duzo ludzi chce filmik z wczorajszej akcji na Jessie no to prosze
![]() http://rapidshare.com/files/31175134/jessie2*****.html zamiast "****" wstawcie "<Kropka>wmv<Kropka>" @Down Wolalem zrobic wmvke niz grac w kosci z minusia xd Ostatnio edytowany przez Zabster - 14-05-2007 o 12:20. |
![]() |
![]() |
#2852 |
Guest
|
![]() @up nie wiem jak Ci sie mogło o 4 w nocy nudzić ;p
|
![]() |
#2853 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2855 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
|
![]() @ Wuj Juzio
on nie lize Fureyce dupy, na moje poprostu stara sie byc mily...w koncu to dziewczyna...dla Ciebie to dziwne? a co do kolezanek zwracasz sie per "suko" oraz "dziwko" dlatego ze zna goscia ktorego nie lubisz?...
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
#2856 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Lokacja: Mexico City
|
![]() Jakbyś zgadł xDD wiesz, on już sprawe za takie teksty miał xD ale inna rzecz, że ta klientka co mu ją zrobila faktycznie suką była, jest i będzie. :/
|
![]() |
![]() |
#2857 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Dajcie rehosta tego wmv plz bo na rapidzie mam limity okropne :|
Ostatnio edytowany przez Xerotto - 14-05-2007 o 16:19. |
![]() |
![]() |
#2858 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Puławy
Imię: Azurro
|
![]() Ladna szybka akcja, nawet nie zdazyl chyba zauwazyc ze atakujecie
![]() Skad wiedzieliscie gdzie sie zaloguje? Czyzby jakis szpieg w szeregach Avis? @Statystyki Co-mba Moim zdaniem sa bardzo dobrze zrobione, bez faworyzowania zadnej ze stron. Tutaj rehost: http://www.***********.com/236473211.html EDIT:zapomnialem o gwiazdkach w linku ![]() Pozdro Az
***FORZA JUVE*** Internet Explorer to wspaniała przeglądarka umożliwiająca przeglądanie zawartości internetu z Twojego komputera i na odwrót. Superoptymista to czlowiek, ktory zamiast krzyzy na cmentarzu widzi same plusy Ostatnio edytowany przez Barnabhinio - 14-05-2007 o 17:07. |
![]() |
![]() |
#2859 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2007
Stan: Niegrający
|
![]() co tam wpisac ********?
|
![]() |
![]() |
#2860 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Puławy
Imię: Azurro
|
![]() Nie wiedzialem jak dokladnie jest z tymi linkami :/ i zamienilo mi s p e e d y s h a r e na *********
![]()
***FORZA JUVE*** Internet Explorer to wspaniała przeglądarka umożliwiająca przeglądanie zawartości internetu z Twojego komputera i na odwrót. Superoptymista to czlowiek, ktory zamiast krzyzy na cmentarzu widzi same plusy |
![]() |