![]() |
#2081 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Corso of Darknes
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @Wezu
Co tam Wezik blezik ? Wezik wez napisz do mnie na gg , 8093400. Btw. Jestem Retired ![]() Powiedzialem zegnaj berylio , witaj nowy serverze. Ale w tibie znow zaczne pogrywac gdzies za 2-3 miesiacy , lekko po wakacjach. To tak dla waszej informacji Ludzie ;] Powod retira jest napewno znany przez wiekszosc z was, ale jesli macie jakies pytania to powiem jedno,all moje items nie leza juz u mnie w dp ![]() ![]() Pozdro dla tych ktorzy sie ciesza moim hackiem ;] 3mka ludzie !! PLANUJECIE COS NA WAKACJE? na koniec: to forum robi sie coraz nudniejsze. ![]() ![]() Signed, // Corso, Kuba , Corsito , Corsolo
![]() |
#2082 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
no Majdan, Majdan ... nie ma to jak pomoc w hackowaniu samego siebie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2083 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2006
Lokacja: Slużevv
Stan: Na Emeryturze
Imię: Saia Thero
Profesja: Elder Druid
Gildia: Pink Dreamers
Świat: Nerana
Poziom: 60
Skille: duży
Poziom mag.: 52
|
![]() Corso to jak nie grasz na berylii to jak ty znajdujesz czas by wykopac kogos z serwa za free albo popekowac bo ci sie nudzilo?
a moze powiesz nam jaki byl reason? ja slyszalem ze za to ze niechcial isc z toba na anni bo mu braci ujebales ![]() ![]() ps. siemqa wszystki pierwszy moj post , yeah |
![]() |
![]() |
#2084 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() Widac ze masz 13 lat dzieciuchu obrazajac jego mame , lepiej wracaj ogladac Cartoon Network a nie udzielaj sie na forum. Tym 80 ms-em mozesz mu zrobic loda co najwiecej
|
![]() |
![]() |
#2085 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Jak cos to MSG do mnie w Tibii...Pozniej podam nick na priv, szukam rowniez nowego servera, poniewaz pieknie to ująłeś... BERYLIA SSIE xD Znamy Sie dobrze jezeli to ty ![]() |
|
![]() |
#2086 |
Guest
|
![]() Jakbyś lodziarzu nie wiedzial ile on ma lat, to wejdz na wydarzenia z harmoni, i sobie poczytaj jak umiesz, sa nawet zdjecia...SSiesz...
|
![]() |
#2087 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() Cytuj:
![]() @Cichy Mac Spadaj robic to co umiesz robic najlepiej, zwiedzaj se mapke |
|
![]() |
![]() |
#2088 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Teraz próbuje na Azurze, jak ktos chce pisac ![]() |
|
![]() |
#2089 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2090 |
Użytkownik Forum
|
![]() Naruto jak co to pisz na gg 796029
inni tez moga pisac jesli chca ![]() kazdy friend mile widziany ![]() |
![]() |
![]() |
#2091 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Imię: Trod
Świat: Candia
Poziom: 68
|
![]() Wezu, to ty Wezuns z Titanii? Pamiętasz Revesa?
Graliśmy razem jakieś 2,5 roku temu tam ![]()
You see yourself. You are an elder druid. ![]() Retired: 12 maja 2007 15:05 GM Borceforth Candia [2]: Trod your name seems fine to me |
![]() |
![]() |
#2093 |
Użytkownik Forum
|
![]() Black Spectrum której liderem jest Corso of Darknes wypowiedziało wojne Bukowno Family!
Już padła pierwsza osoba z Bukowno Family Marmax May 13 2007, 19:08:43 CEST Killed at Level 81 by Medicanka Edit: Deklaracja wojny: http://forum.tibia.com/forum/?action...1#post14217341 Ostatnio edytowany przez Vatariel - 13-05-2007 o 23:58. |
![]() |
![]() |
#2094 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Łódź
|
![]() Cytuj:
dzisija corso pisal do mnie i do moich rl czy lubimy demon kauczuka? co to go do chuja obchodzi, gdybym wiedzial ze jestes po hacku za chuja bym dsm nie odal.. Nie mam nic ani do corsa ani do demona... |
|
![]() |
![]() |
#2095 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
Kto kogo haknal? teraz wiesz jak to jest :> |
|
![]() |
![]() |
#2096 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
![]() ![]() |
![]() Netan i Aeris Morgul to fragstealtherzy
![]() May 13 2007, 21:35:20 CEST Killed at Level 155 by Memy Chemics and by Keran Dalethon May 13 2007, 22:13:03 CEST Killed at Level 86 by Memy Chemics and by Shandah Ostatnio edytowany przez Ravuse - 14-05-2007 o 23:38. |
![]() |
![]() |
#2097 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2006
Stan: Usunięty
|
![]() Ja tez z mila checia sie przerzuce na jakis inny serwer typu thoria, od 23 maja mam sporo wolnego czasu ;p tylko jak by ktos mogł pomoc w postaci malego pro lub cos w tym stylu to bylo by super ;p
btw to ja niewiele wiecej pogralem do 36 lvl palem na berylia i potem hunted ;p a tak w ogole moze ktos obeznany zrobi rozpiske gdzie teraz graja ludzie z berylia co sa hunted mam na mysli np. rev'ico >> elysia ;p i moze ktos napisze jaka atmosferka na jakis servach jest xD zreszta i tak pewnie olejecie tego posta wiec cya. walic Ajo, demonka(dupo lizusa), fran ta gra rujnuje zycie kiedys sie o tym przekonacie i wtedy bedzie juz zapozna ale coz takie jest zycie... pozdo dla alicius??(ale noobie tera), jez ocw(spoko ziom tylko jak kazdego trzeba poznac) ziomow z black spectrum(i tak all bedziecie kiedys hunted ;/ taka jest prawda nie ma sie co szczypac) i dla ludzi walczacych o lepsza berylia... z botem nawet GM nie wygraja signed archi... CYA Ostatnio edytowany przez Lamorack - 14-05-2007 o 22:46. |
![]() |
![]() |
#2098 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() kiedy wojna sie skonczyla to na servie nie dochodzi do 400 osób a 1/2 to pekerzy xd
|
![]() |
![]() |
#2099 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja z braciakami i kilkoma osobami gramy na Neranie (yeah non-pvp rulz ale przynajmniej ejst spokoj)
kilka osob gra na obsidii. wiekszosc szwedow i gipowcy na elysii na thorii osoby z dawnego nemesis se wiecej nie wiem ![]() anyway wpadac na Nerane ![]() |
![]() |
![]() |
#2100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Łódź
|
![]() Ja tam zaczalem nowa przygode na Thoria ;p Nawet sporo osob gra z berylii ;d Jak cos to piszcie pw jezeli ktos jeszcze gra mozemy sie zgadac
![]() |
![]() |