![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
|
![]() a i jeeszcze co do cen paccow .. Jak dla kogos 90 zeta to za duzo zeby wydawac na zwykla gre to przecierz zawsze jest mozliwosc kupowania od PEWNYCH ludzi za kase w tibi albo po prostu pojeb*c pacc i sobie grac spokojnie knightem albo palkiem na faccu .. Przecierz Palkowi praktycznie pacc jest tylko na h lvlach potrzebny bo tak mamy expowiska , rzadnych czarow takich przydatnych na pacc nie dostajemy , i w dodatku palki sa dobre w pvp .. Tak wiec jaki problem ?
|
![]() |
|
![]() |
#182 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
za drogo - ale niedokładnie w tym rzecz jak bym miał stałe źródło kasy to oczywiście, że bym kupował (kupie pacca a potem by mi się nie chciało bez niego grać) nie dostaję kieszonkowych, ciężko się kombinuje żeby kase mieć (oszczędzam na wszystkim, podczas gdy bracia już nic nie mają) |
|
![]() |
![]() |
#183 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#184 |
Guest
|
![]() Facc urozmaica rozgrywke, jak by nie patrzec 2x potezniejsi gracze pacc kochaja pojawiac sie na terenach facc by moc szpanowac i dominowac. Dlatego uwazam ze obszar facc jest najlepsza rozrywka dla graczy pacc i jezeli bedzie dalej zaniedbywany zniknie, przez co gra dla pacc bedzie mniej atrakcyjna
|
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() 2 up. popieram w calosci
90 zl to nic !! a co do tych euro ja mieszkam w Belgi i dla mnie 20 euro to jest naprawde nic bo zamiast isc do szkoly to se pojde na jakas budowa 2-3 h i mam pacc co do tych nalogow papierosow nie warto palic puki sie rosnie ale wodeczka to jest spox polecam absolwenta ![]() co do tematu nowe zeczy tylko dla pacc !!! dla facc powini robic takie ulepszenie grafik jak bylo ostatnio w ab zeby to jakos lepiej wygladalo a nie same puste sciany itp. zaraz powiecie ze mowie zeby dawali dla pacc bo sam ma pacc lepiej jak dodaja na pacc ! bo na pacc jest bardzo malo noobow to jest na takiej zasadzie zrobisz prace domowa prosi cie zeby spisac 2 kumpli a mozesz wybrac jednego bo zaraz lekcia kogo wybiezesz super kumpla ktury jest w pazadku pomoze w potzebie czy jakiegos kozojada ktury tylko cie prosi o wszystko |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ragnar the vith rell
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 91
Poziom mag.: 7
|
![]() WNOSZĘ PROŚBĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU ORAZ O ZMIANE REGULAMINU TAK ŻEBY OSOBY PSIOCZĄCZE I NIE POJMUJĄCE ZWYKłYCH REGUł MARKETINGOWYCH CIP SOFTU DOSTAłA BANA CZY JAKIEGOś WARNA... TO PRZECIEż JEST CHORE W CO DRUGIM POśCIE PISAć żE 'CIPY Są BłE I CHCą NASZEJ KASY' -_-'
Pozdrawiam, a faccowe-dzieci niech idą grać w ogame czy inne full dArmowe gry.
![]() |
#187 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2007
Imię: Róóżnie
Gildia: Aktualnie brak
Świat: Harmonia
Poziom: 56
Skille: nvmnd
Poziom mag.: 63
|
![]() Ja, mimo, że jestem facc to nie narzekam tylko piszę: róbcie tereny dla PACC
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 101
Skille: 93/60
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Czujesz sie lepszy tylko dlatego ze masz PACCA? Kazdy moze grac w tibie, sam idz grac w ogame. Uprzedzam odpowiedz i pisze, ze tez mam pacc |
|
![]() |
![]() |
#189 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
I ludzi, naprawdę dajcie sobie na wstrzymanie. Jeżeli chcecie narzekać, że nie ma nic dla faccy, to róbcie to na tibia.com. Tam przynajmniej macie szanse coś zmienić. A tu to tylko czcze gadanie.
![]() |
![]() |
#190 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
#191 |
Użytkownik forum
Lokacja: Polska
Imię: Bartek wojowniczy guard
Profesja: Knight
Gildia: Big TEam
Świat: Guardia
Poziom: 60
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Pewnie dodadzą pare wysepek lodowych z mamutami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ja też w sumie nigdy nie miałem kasy na PACCa, ale zacząłem robić (tak jak ktoś tu już wspomniał) tak, że codziennie wrzucam do skarbonki po złotówce i po 3 miesiącach jest tych 9 dyszek ![]() |
|
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Imię: Ragnar the vith rell
Świat: Secura
Poziom: 91
Poziom mag.: 7
|
![]() haha ... tak czuję sie lepszy bo nie płacze na forum że nie mam czegoś bo nikt mi nie da kasy albo że mam kasę ale nie zapłące tyle ;]
żrecie czipsy? żrecie lody? żrecie w ogóle to co jest do jedzenia? żrecie ale jakoś nie drzecie się w sklepie że nie kupicie coli bo to aż ~1,2PLN za puszkę ;] zastanowił sie ktoś? sam byłem faccem i nie płakałem że nie miałem exori i innych super dupereli dla pacca. a tutaj co update ktoś zaczyna słodkie pierdzenie o tym że nie ma nic dla facc. żenada. dobra. olać. jedźcie mnie dalej ale tylko się wygłupiacie z tymi waszymi fochami na CIPsoft ;] @horyniec2 twoja osoba to chyba jakiś żart Boga ;] ps. Ragnar, a nie to coś tam nabazgrolił. @kelt po co mam iść grać w coś innego skoro mam Tibię ża którą zapłaciłem? hmm. @Dwimenor aj.. no tak zły przykład. przesadziłem z tym ogame. no ale logiczne że jak coś ci nie pasuje to tego nie robisz, a wy kurde gracie i na siłę chcecie pokazać jak to nic nie macie. ech. ważne że chociaż ty się zgadzasz z tym żeby sobie poszli gdzie indziej. @down uważaj bo jeszcze cie zjada że jesteś idiota i kupiłeś sobie pacca bo oni mają kasę ale nie wydadza na gównianą grę w którą non-stop grają ;]
Ostatnio edytowany przez Ragnar666 - 15-05-2007 o 03:50. |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Imię: Atheling
Świat: isara
Poziom: 55
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Czytac was nie moge, nie dosc ze CIP daje wam mozliwosc grania za free gdzie 60% garczy jak nie wiecej to free to jeszce mialczycie jak cipki wiecie ile oni dorzucaja kasy za ruch internetowy zebyscie mogli wogule grac???
A zamknac sie w cholere i expic gdzie wougule mozecie nie dosc ze nie placicie to jeszcze chcecie. to tak jakby zebrak was prosil o bulke i narzekal ze szynki wytrawnej na niej nie ma...... |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Stan: Niegrający
Świat: Lunara
![]() |
![]() Mi się coś obiło, że knight będzie mógł walić dwoma mieczami naraz :> Hmmmm
#196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Ludzie spokojnie.Przestańcie narzekać na tego facca.CIPSOFT zawsze w jakimś UPTADE DAJE COŚ DLA PASOŻYTÓW(czyli nas facców) ,więc w czym problem?Po drugie mamy tyle samo terenu co PACC tylko ,że nasz jest trochę bardziej przeludniony.Sam nie mam aktualnie PACCa ,ale zamierzam kupić.Spójrzcie w prawdzie w oczy.Nawet 10 latek może kupić sobie PACCa.Wystarczy ,że odłoży kasę od babci na tego PACCa.Nawet jak ktoś nie dostaje kasy to niech idzie do jakiejś firmy i zgłosi się ,że chce roznosić ulotyki.Pare dych wpadnie akurat na PACCa ,a dużo noszenia to też nie ma.Kilka dni i masz już kase.Najlepiej tylko narzekać i siedzieć z dupą na krześle...
"Jeszcze taki się nie narodził co by wszystkim dogodził" |
![]() |
![]() |
#197 |
Guest
|
![]() mom dobra moge roznosic ulotki ale powiedzcie mi gdzie w rzeszowie mozna zglosic 14 latka zeby roznosic ulotki??
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Poszukaj na tej stronie
Aby nie robić offtopa: Ruszczie dupy ,zróbcie coś i będziecie mieli na PACCa EDIT: Niestety nie mogę podawać linków ,bo mam zało postów ,wiec macie skrówcony company.yellowpages.pl/Polska/lubuskie/Gorzow_Wielkopolski/60359/index.html .Możesz także posprzedawać niepotrzebne rzeczy na Allegro.Każdy ma ich tysiące. Tu poszukajcie Ostatnio edytowany przez Kup.Se.Musk - 15-05-2007 o 09:56. |
![]() |
![]() |
#199 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
to podaj mi gdzie moze 14 letni chlopak znalesc prace w rzeszowie?oco kupie pacca jak ja nie moge juz 11 dni sie zalogowac na serwer ? pisze timeout timeout timeout... ![]() |
|
![]() |
#200 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Thais
Imię: Elfo del Bien
Gildia: High Cavaliers
Świat: Valoria
|
![]() KUWA ale mi was zal glupie dzieci ;/ To oczywiste ze kto placi ten ma wiec, nie placzcie a sie cieszcze glupie newby ze macie w ogole jakies tereny na ktorych gracie za darmo a nie uzalac sie tutaj bo mi sie zygac chce jak to slysze, nikt kurwa nie bedzie pracowac za darmo, i przestancie sie podniecac, ze tylko dla pacc, wiadomo ze jak sie placi to sie ma.
![]() A teraz czekam, na niewyzyte bachory, TAK TERAZ JEST TEN MOMENT W KTORYM MOZECIE SIE NA MNIE WYZYC TYLKO DLATEGO ZE NIE MACIE PACCA, ALBO WAM SIE COS NIE UKLADA. Z gory to przewidzialem, i jak chcecie to dalej, mam to w dupie co mysla o mnie jakies pierdolniete niewyzyte bachory. Ostatnio edytowany przez elfo.del.bien - 15-05-2007 o 15:08. |
![]() |