![]() |
#1901 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1902 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() Mam pytanko do mojej ukochanej Xyrieli
![]() Kiedy wbiesz ta 100 ![]() Na prawde cos ci dlugo idzie ![]() |
![]() |
![]() |
#1903 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 139
Poziom mag.: 71
|
![]() Co do pekowania noob charami chyba każdy to robi JA TEŻ!! a to że ktoś zabił takiego nooba jak fereron po 1 oznacza że fereron to rzeczwyście noob po 2 to nie koniecznie fraternity
![]() A jak wam nie pasuje to idźcie na non pvp bo jeżeli ktoś się składa od noob charów to naprawde nie powinien grac na pvp zwałszcza na 113 lvl ![]() Ok ja ide dalej pić powodzenia A co do tego kodoś kto pisał że ma na vp to mi nie dochodzą i niewiem czemu :/ Chciałbym się zalogować ale trudno... Voyant/Ethiellant. P.S. Pozdrawiam wszystkich wypije dzisiaj za forum... |
![]() |
![]() |
#1905 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() Cytuj:
![]() A co do Ethiellanta to podejzewam ze ty tez bys sie zlozyl ;] nietrudna sie zlozyc jak cie leje 10 noobow 20-58 lvla ...Wiec niegadaj ze on jest taki noob bo podejzewam ze jak by cie trapneli to 100% po czasie szedl bys po blessy i aola |
|
![]() |
![]() |
#1906 |
Guest
|
![]() looking for main character of ezh...
Msg lavande or post here |
![]() |
#1907 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() Looking for main character of Lavande ~
|
![]() |
![]() |
#1908 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Dla moich drogich fanow smutna wiadomosc. Udalo mi sie odrobic 100 ![]() Nie moja wina, ze Tibia mi kompa zamula, wygaszczacz ekranu doszedl do wladzy kiedy juz bylam w trakcie bicia hero, nerwowe ruszanie mycha nic nie dalo, a jak juz dalo to bylam ded :X Ale akurat mialam zarobione kaske wiec bylo na co wydac ![]() I po paru godzinach niestrudzonej pracy.. ![]() TADAAM Wiadomosci z Seleny sa nastepujace: - pk teamy przerastaja same siebie, zostalam poinformowana, ze istnieja 3 wiadace teamy, jednak mozliwe sa fuzje miedzy nimi i tak Pirreus (Cetas, Tael~ i reszta) + Shiekah (Zorro Dale itp) + Gurrkiwag and friends... Starach sie bac - Wojna pomiedzy Fraternity a Cruoris utknela na moment w martwym punkcie.. tzn nikt nic nie robi ani nie ma zadnym open battle ![]() - Jack Aligo-Aligator przechodzi sam siebie w zdobywaniu wymyslnych outfitow, full summoner i full warrior bylo za malo, teraz ma full wizarda, w ktorego zdobyciu osobiscie mu pomoglam ![]() (Ale nikt nie przebije u outfitach Alfonsa ofc..) - Saphir Thor wysolowal w ladnym stylu DHQ ostatniej soboty, zaluje, ze nie moglam uczestniczyc w tym quescie ![]() To by bylo na tyle, Pozdrawiam Xyriela
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox |
![]() |
![]() |
#1909 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wygaszacz aktywuje sie, kiedy nie poruszasz myszka, ani nie naciskasz nic na klawiaturze przez okreslony czas. Minimalnie jest to 1 minuta. Jak wiec to mozliwe, ze wygaszacz wlaczyl Ci sie podcza bicia hero? :>
#1910 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Bielsko-Biała _/
Imię: Maciek
Świat: Prawdziwy
Poziom: Co?
Skille: Wtf??
Poziom mag.: o0
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1911 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2005
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 139
Poziom mag.: 71
|
![]() Cytuj:
![]() Voyant/Ethiellant |
|
![]() |
![]() |
#1912 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1913 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() Moronq, nie wbil by, for sure.
|
![]() |
![]() |
#1914 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po prostu ekran sie wylacza tak czy owak na chwile i nic wtedy nie dziala, oczywiscie spamowalam vite, ale nie zadzialala -.- Trudno, wczesniej jak mi sie takie cos zdarzylo, nie padlam, ale tym razem tak. Omg jestem noobem i padam na hero ![]() Jakos sie specjalnie nie przejelam tylko wzielam do roboty odrabiac to. Wiecej nie popelnie tego samego bledu. Zreszta dzis uslyszalam, ze mam deda (tak najprawdziwszego DEDA) od noobcharow fraternity, a poinformowala mnie o tym Elder Laska (pozdro) nie szczedzac przy tym obrazliwych epitetow.. Dziekuje ze ostrzezenie, bede sie wiec jeszcze bardziej pilnowac ;o! Cya in game, Xyriela Hero are bed dong =(( ![]()
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox |
|
![]() |
![]() |
#1915 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Bed dong to nie Twoje haslo!:@
Juz widze jak ta Laska jest noobcharem Fraternity ![]() |
![]() |
![]() |
#1916 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Laska jest troche mloda, ale wczoraj sam Macavelli cos podobnego do mnie godoł =) 15:10 Xyriela [100]: wasze noobchary musza byc veri uber 15:11 Elder Laska [1]: alphor padl 15:11 Elder Laska [1]: ty tez padniesz 15:11 Xyriela [100]: =o! 15:11 Xyriela [100]: czemu zawsze jakies nooby do mnie pisza 15:12 Elder Laska [1]: nie zmieniaj tematu. ![]() dzien wcześniej: 03:31 Master Macavelli [105]: . 03:32 Xyriela [100]: noob 03:32 Master Macavelli [105]: "Zorro Daly = Alfis 100% So, Blanon, good luck with punishingggggg =/" 03:32 Master Macavelli [105]: offensive statement 03:32 Xyriela [100]: gdzie tam 03:32 Master Macavelli [105]: dla twojego bezpieczestwa 03:32 Master Macavelli [105]: edytuj tego posta 03:32 Xyriela [100]: zycze mu powodzenia w ukaraniu pk 03:32 Master Macavelli [105]: i nie pisz nic na forum zwiazanego z nami 03:32 Master Macavelli [105]: sprzedajac alfisa 03:32 Master Macavelli [105]: napisz, ze to mortech 03:33 Master Macavelli [105]: w kazdym razie... ostrzegalem 03:33 Master Macavelli [105]: i tym razem moze mi sie juz nie udac zeby ich powstrzymac 03:33 Xyriela [100]: ich? 03:33 Xyriela [100]: masz na mysli alfisa? 03:33 Master Macavelli [105]: bo juz ci z 15 razy dupe ratowalem (-->KLAMCA) 03:33 Master Macavelli [105]: nie 03:33 Xyriela [100]: olaboga 03:33 Master Macavelli [105]: ultimation No kill me, blz =/ Anyway uwaga na kicki, ja mialam ze 3 dzis. Tzn kicki z servera, bo odczulo je wiecej osob niz ja. Kupie explo, sdki. To by bylo na tyle, cya later Xyriela
|
![]() |
![]() |
#1917 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
![]() |
#1918 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() @Marczio
Nie cytuj takich dlugich postow ![]() @Xyriela Nadal nie rozumiem Twojego deada :/ Mowisz, ze zeszlas do Hero i w tym momencie wlaczyl sie wygaszacz.... albo cos sciemniasz, albo musisz zmienic laptopa ![]() BTW: Have a life, grac o 3 w nocy? ![]()
#1919 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Marczio Spalam gdzies od 4:30 do 10:00 ![]() Pozdro od nołlajfa, Xyriela
|
![]() |
![]() |
#1920 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Koti Conqueror
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
![]() Wszystko zalezy od kompa i oprogramowania. Ten komp co mam teraz nigdy mnie nie zawiodl jeszcze od ok 2 lat, ale wczesniejszy to byl koszmar. Albo komp larosa w Norwegii, jak do niego przyjechalem caly czas sie wieszal a raz sie zrestartowal sam lol i laros padl ^^ Kwestia wygaszacza. Wyobrazam sobie to tak: Xyriela stoi i czeka na hero, mija 2 minuty zalozmy, po tym czasie sie ma wlaczyc wygaszacz; rowno z tym xyriela zlazi na dol a wygaszacz sie wlacza. Komp dostaje zamuly i ona nie jest w stanie sie uratowac nawet jesli wygaszacz sie wylaczy po kilku sekundach. Uwierz mi mialem juz tak nawet na tym kompie chociaz nie grajac wtedy w tibie. To jest zasluga kochanego windowsa ![]() |
|
![]() |