![]() |
#1921 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox |
|
![]() |
|
![]() |
#1922 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() Up and 2xup;P
Po 1 niemowie ze bronie xyriele ale tez tak kiedys mialem. Wlaczyl sie jej stan oszczednosci energi nieumiem wytlumaczyc dlaczego ale tak sie zrobilo ;] Ale tak czy tak xyriela cie nielubie i zycze more takich dedow XD |
![]() |
![]() |
#1923 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Xyriela, Koti & Ezh
Dobra juz dobra, tak sie poprostu czepialem ![]() BTW: Xyrciu w tym czepianiu nie chodzilo mi o pokazanie, ze jestes nab i giniesz od Hero (szczegolnie, ze ja osobiscie w zyciu Hero nawet nie widzialem, nie liczac filmikow), ale raczej delikatnie sugerowalem uzywanie jakiegos bota przez Ciebie ![]() Tak czy siak to Twoja sprawa i juz nie wnikam, no offence ![]()
#1924 |
Użytkownik Forum
Świat: Selena 4ever
|
![]() Wiecie co wymysliłem
![]() Moze ktoś by napisał pare słów o tym jak niezostać shakowanym bo oststnio spodkałem sie w wielkiej ilości z tym przypadkiem. Siedzac w depo slysze non stop ja jestem po hacku i takie tam... Zeby niebyło to moge zacząść.. 1.Nalezy zarejestrowac konto na tibia.com 2.Niewchodzic na zadne linki 3.I słyszałem cos tez ze key loggery niewidza żółtego koloru wiec nalezy wpisac pasy do worda na żółto i bezposrednio wklejac w tibie Niesety sa to jedyne sposoby jakie znam ale nikiedy i one niepomagają ... Pozdrawiam Djinn de'Moon ![]() |
![]() |
![]() |
#1925 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
<3 @reszta Nie uzywam bota, postaram sie padac jak najczesciej, pozdro Xyriela
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox |
|
![]() |
![]() |
#1926 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
A tak na serio na to jest rada najprostsza - mysl! Wtedy nikt Cie nie hacknie ![]()
![]() |
#1927 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Bielsko-Biała _/
Imię: Maciek
Świat: Prawdziwy
Poziom: Co?
Skille: Wtf??
Poziom mag.: o0
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1928 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TYLKO JA I ZALFIK ZNAMY JEDYNY SPOSOB ZEBY SIE NIE DAC HAXXNAC JA GO PODAM BO ZALFIK NIE CHCIAL GO ZDRADZAC: NALEZY POSTAWIC KOMPA JAK NAJWYZEJ (NAJLEPIEJ POD SUFITEM) ZEBY BAJTY OD EWENTUALNEGO HAXXERA NIE UMIALY WEJSC PO KABLU DO KOMPA TYLKO SPADALY. JEST TO SPRAWDZONA METODA JA TRZYMAM KOMPA NA DACHU I JESZCZE MNIE NIGDY NIE HAXXNELI Jak dodasz do tego "o przyszlosci" to okaze się, ze nigdy juz nie wlaczysz tibii - moje wlasne przemyslenia :S
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? Ostatnio edytowany przez Marczio - 15-05-2007 o 22:18. |
|
![]() |
![]() |
#1929 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mysle mysle tylko wlasnie mój kolega mial hacka i wlasnie niewiem jak bo niewbijal sie na jakies linki czy cos ![]() Może przez IP ![]() ![]() @Xyriela <3 -<-<-@ |
|
![]() |
![]() |
#1931 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() xD! Buziaki 4 Djinn, Xyriela
|
![]() |
![]() |
#1932 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1933 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Gąbin
Imię: Sir Kominho
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: 50
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Marczio A jak Haxxer bedzie mial dobrego key'a, wyposazonego w drabine, to i tak bedzie hack :/ @Xyriela Gz lvl'a ![]()
![]() |
#1934 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
|
![]() djinn de moon: lick lick, lick lick chlap chlap
xyriela: <3 |
![]() |
![]() |
#1935 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
------------------------------------------------------------------------- Kompa juz przywiazalem pod sufitem a mam wysokie sciany ![]() Dzięki za informacje ![]() ![]() A z seleny o mnie: -byłem 1 raz od tygodnia na pohu oO -mialem ze 4 razy kiki -i jestem w gildii ![]() To tyle e ramce "o mnie" ![]() <33 .... xd Pozdro Djinn de'Moon |
|
![]() |
![]() |
#1936 |
Guest
|
![]() Fuck U All Noobs Give Me The Fucking Main Character Name Of Ezh...
Prosta Sprawa Musze Pokarac Zyda !! Ogarnac Sie I Dac Mi Name !! Or Hunted AND BTW Djinn de'Moon ROX? XYRIELA 100 ROX? LAVANDE ROX? Ostatnio edytowany przez lavande - 16-05-2007 o 02:30. |
![]() |
#1937 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Bielsko-Biała _/
Imię: Maciek
Świat: Prawdziwy
Poziom: Co?
Skille: Wtf??
Poziom mag.: o0
|
![]() Teraz Cos O Mnie!
Wbilem Wczoraj 100 Expa! Zjadlem Sniadanie I Bylem W Ubikacji! Jestem W Gildi! Zabilem Mojego Pierwszego Cyklopa! To Tyle Thx! Pzdr kofaniatcu :***** @Up; Niee, orius rox! CHE CHE CHE! |
![]() |
![]() |
#1938 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Xyriela
Chyba musi tak byc, skoro Cie nie hackli ![]() BTW: Pamietasz jak sie poznalismy w Tibii? :> @Wydarzenia z Seleny A ja to wczoraj swoim 25 lvl noobcharem zabilem innego 25 lvl jak kupowal runki. Muahahaha, ale jestem z siebie dumny.... ale potem lagi mnie zlapaly i dalem xloga ^_^
#1939 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Gąbin
Imię: Sir Kominho
Profesja: Paladin
Poziom: 50
|
![]() @up
Jaki loot? Mi ostatnio spadly sznurowki od boh'ow tylko :/
#1940 |
Guest
|
![]() lol, dziwny jestes chcesz mnie huncic za to ze kena shara (ktora znam tylko z rozmow w dp) zajebala loota jakiekmus Twojemu kumplowi, na tej zasadzie to powinienes cale dp ank huncic bo jak to w dp kazdy ze soba rozmawia...
jesli liczysz na loot ze mnie to jedyne co spadnie to moze brass legi ale jesli Cie to zadowoli... ;/ |