![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Magsonn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 250
|
![]() Ciekawy jestem jak wy byście podzielili loota... btw. 0.005 sec później i bym ja miał młotek xD! (ale of course bym się podzielił z Radkiem : ) )
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Zychlin
Imię: Krekor Bogdan
Profesja: Elder Druid
Gildia: You Are Not Welcome
Poziom: 140
Poziom mag.: 73
|
![]() Ta Ty byś sie qwa podzielił ... idź stąd ... i fsy sellnij xD
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Imię: Ksen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Moonblades
Poziom: 159
|
![]() Randall mam w d.u.p.i.e twoje zdanie
![]() Nie gram bo osiagnolem juz wszystko... moja era juz minala ale osiagnolem juz wsytarczajaco duzo zeby sie zapisac w histori serva. Przedewszystkim bylem jednym z zalozycieli Moonow. 1 gracz z lvl 125 na refugi 1 i 2 zbloczylem Orsha (104) (109) 1 zbloczylem Morgaroth (146) 1 team Ani (103) 1 team hota (91-96) 1 team DH (105) 1 team Poi (145) 1 TH na servie nie mowie tez o innych rarkach czy miejszych osiagnieciach wiec jezeli osiagneles w tibi tyle co ja mozesz zwrocic mi uwage w innym przypadku stul .... Ahh... zapomialem dodac ze ty Randall tez chyba byles kiedys w moonblades ale wyleciales a potem z takich odrzutkow zrobiliscie sobie Naction ehh zal...
"Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that" Ostatnio edytowany przez Ksen - 16-05-2007 o 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Oleśnica
Imię: Azaen
|
![]() - brawo -
Wiedziałem że tak będzie xdd |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Hmm, powiem szczerze ze widzialem lepszy filmy z ownów morharotha.
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2007
Lokacja: Premia ROx :)
Imię: Divine Cactus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Premia 4ever
Świat: Premia
Poziom: 200
Skille: 113/85
Poziom mag.: 24
|
![]() Nie popisali sie m wallami
![]() ![]() Ostatnio coś sporo jest tych bossów , oby tak dalej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Imię: Dzitzy
Poziom: 197
Skille: 18/27
Poziom mag.: 76
|
![]() hehe. dzięki randall za pozytywny komentarz.
chciałem podziękować całej ekipie za zgranie. sprawa z mwallami nie jest naszą winą, jak zwykle mieliśmy nieproszonego gościa który starał się jak najbardziej utrudnić zabicie morga. dziękuję Hellpike, ChoCh i całej reszcie. podzięki dla Chullaka - spisałeś się na medal! co do th jeszcze nie wiemy co z nim zrobimy. btw. myślę, że obecnie polskie gildie na refugii żyją w dobrych stosunkach, jeśli nawet nie w sojuszu. signed, dzitzy
"To be yourself is all that you can do" Ostatnio edytowany przez Radzitz - 16-05-2007 o 21:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Wedlug mnie powinno byc losowanie a nie byc lasym na itema bo kazdy odegral jakas role (bloker-ty sioherzy shooterzy i ci co stawiali m walle xD) nawet na harmoni bylo losowanie czapki (choc sam wtedy uwazalem ze powinna pojsc do mdw wtedy by sie wyroznial lvlem i addonem) i dostala chyba jakas babka cos okolo ~117 sorc (moge sie z lvl troszke mylic ![]() @EDIT up nie wiedzialem ze to nie wasza wina z tymi m wallami tylko kogos innego wiec za to zwracam honor Ostatnio edytowany przez murarz89 - 16-05-2007 o 21:22. |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Imię: Nodions Zash
Profesja: Knight
Poziom: 108
Skille: 92/90
Poziom mag.: 7
|
![]() @ up.. człowieku a od czego jest to forum jak nie do tego..
Ostatnio edytowany przez Nodions Zash - 16-05-2007 o 21:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() To z tym chwaleniem pisalem tak jakby w formie zartu a nie zeby go obrazic czy cos dlatego wstawilem "xD" ale i tak moj post ogolnie opieral sie nad nie rozlosowaniem thunder hammera gdzie w wiekszosci swiatow/teamow by tak zrobili
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Bochnia
Stan: Zbanowany
Imię: Small Mike
Świat: Titania
Poziom: 32
Skille: 18/22
Poziom mag.: 41
|
![]() młoteczek ownuje
troche znoobili niektórzy ale co tam |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() oczywiscie kto moze sie czepiac?
randall ![]() gratz ksen zblokowania ![]() dziekuje calemu hellpike (a raczej 4 nabom z najwiekszym nabem chullakiem na czele ![]() ![]() ![]() a co do th ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Imię: M&M :)
Poziom: 181
Poziom mag.: 78
|
![]() Cytuj:
# to zero GZ dla moon ( dzitz oraz ksen) - ksen mial farta ( dobre sio dzeki Hellpike , a dzitz solo to se mogl . - walnac 3 SD Z moon byly tak na prawde 2-4 osoby a reszta to Helpike i CoCh - moon tylko zgarneala lota - i sugeruje ze too moon ubilo ( guzik prawda ) - moon ro tylko legenada i przywlaszczanie z polskich gildi na serio licza sie na refugi Helpike i CHoCH. Skoro pisze na forumto publicznie prosze o " zwrot wspolnej wlasnosci " wiecej ni ide na akcje z moon i z kaninenem kto chce to prosze bardzo - piszcie zazalenia PLIX PVP
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() @up
no i masz racje ze powinno byc losowanie ale z 2 storny majac taki rar mozna ich zrozumiec, ja sie tam loota nie upominam bo bylem tam po to zeby obejrzec/pomoc jesli bylaby potrzeba (ale potrzeby nie bylo ![]() ale wcale nie bylbym nieszczesliwy gdyby zrobili losowanie sposrod osob ktore tam byly tzn : Ksen (Moonblade) Dzitzy (Moonblade) Daniello Prime (Moonblade) Hannah Dratanian (Moonblade) Canqu (ChoCh) Ra'hirr (ChoCh) Magic Madchen (ChoCh) Setris (ChoCh) Lord Arhorn (ChoCh) Grzesiek Magus (ChoCh) Xalarma (ChoCh) Zdzihu Wielki (Hellpike) Dark leech (Hellpike) Keltor Piro (Hellpike) Lord Dragon Slayer (Hellpike) Chullak (Hellpike) Magsonn (Nightmare Souls) Rezo the Druid (Underground Warriors) Fresh Master (Fraternal of Faith) Szu Do'urden (Mayaheine) Phoenix Haro (Phoenix Legion) to byla ekipa ktora byla tamtego dnia na goromie (orginalnie napisane przez Lord Arhorn na forum tibia.com) ale co zrobi z tym ditz (bo ksen z tego co widze narazie ma malo do powiedzenia w sprawie tego th) to jego sprawa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Phoenix haro to souland ( kaninen i spula ), wiec tego smiecia nie licz ( tak na marginesie - on przyszedl przeszkadac i zabrac loota z dedow
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Imię: Ksen
Poziom: 159
|
![]() @ Magic Madchen
po 1 co zrobiles w tym kierunku zeby morg padl ? strzeliles z sd 2x ? i to wszystko po 2 najwiecej zrobil Dzitzy w tym kierunku : zebral team... caly... zlurowal morga... podbiegl jak najszybciej zeby souland nie zakosil loota.... po 3 bardzo duza odwaga sie okazal chullak ktory stal do konca zeby mnie siochac po 4 powiem wam jedno najlepiej jak by tego th nie bylo jak by nic nie polecialo wtedy kur*a nie bylo by klutni ani nic kazdy by zyl w zgodzie taka prawda .... kazdy leci na loota jak widac... no nie kazdy ale wiekszosc... Pozdrawiam
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Imię: Dzitzy
Poziom: 197
Skille: 18/27
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
Ty dzwoniłeś po ludziach żeby przyszli? - nie Ty lootowales? - nie Ty lurowales - nie Ty ustalałeś taktykę? - nie Ty blokowales - nie więc o co Ci chodzi? czy ja powiedziałem coś złego o ChoCh czy Hellpike? - nie. Wiadomo, jesteś najlepszy mens, - jesteś! naprawdę!!! wszyscy o tym wiemy ale zachowaj to dla siebie. i siedz sobie dalej po 300h online na miech, naprawdę mnie to nie obchodzi!!! tak samo jak Twoje zdanie w tej chwili. przed zabiciem morga jakoś nic nie mówiłeś. jeszcze skomentuje wypowiedź randalla o tym, że gram od czasu do czasu. - gram tyle ile moge, to ze moj internet, ew. sprawy w życiu prywatnym mi na to nie pozwalają to już chyba moja sprawa?
"To be yourself is all that you can do" Ostatnio edytowany przez Radzitz - 17-05-2007 o 10:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() Zacznijcie wojne na servie i po sprawie. Kto wygra bierze loota ...
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Naction
|
![]() @ksen
w dupie mam to co osiagnales w tych pixelach jesli to dla ciebe wielkie osiagniecie to gratuluje! w moon nigdy nie bylem i nigdy nie chcialem byc takze nie pierdol ze wylecialem ![]() @dzitzy mi nie chodzi o to ze nie jestes 999999999h online, tylko o to ze pojawiacie sie przy waznych sytuacjach i chcecie wszystko dla siebie >.> bylbys fair ? podzielibys lub zrobil loterie. dlaczego nie zrobisz ? bo ku*wa jak patrzysz na ten TH to slinotoku dostajesz a jakbys go stracil to bys z tydzien glowa w sciane napi*rdalal. ine jest tak ? zrob loterie ![]() @rooo pewnie ze m wallami sie nie popisali -.- uzywanie m walli wchodzi chyba w zakres skilla pvp ^^ jak widac marnie marnie Ostatnio edytowany przez Sebcio :) - 17-05-2007 o 11:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() To co sie stalo , to ze sie udalo..... to wszystko dzieki wspolnemu wysilkowi.
wyglaszanie tez w stylu " to moon ubilo" to nic innego jak nieuczciwa propaganda - TAK nie bylo . Morgo padl bo kazdy kto tam byl probowal go wykoleic. O co mi chodzi ? - o to ze mam wrazenie ze tu "ktos" cos sobie przywlaszcza Dzitzy - ty mnie nie "zwerbowales" do tej akcji , nigdy by ci sie to nie udalo , poszedlem bo mi kolega z gildi przemowil do rozumu. Kiedy na GC nastapilo "ogolne poruszenie " ja napisalem " Canqu na cholere sie pchasz -po wszystkim nikt ci nawet nie podziekuje nawet za to ze przyniosles manasy " i za to dostalem zjebke od canqu. Kiedy domnie napisales bylem w trakcie zakupow - odpisalem ze probuje gdzies kupic manasy bo NPC w carlin zablokowany przez noob chary - na pytanie " czyli idziesz ? " nic nie odpisalem - nadal czekalem na rozwoj sytuacji - patrzalem na to co sie dzieje w gildi. poszedlem tam bo gildia szla - i niestety ale moje przeczucia sie potwierdzily " kopali wszyscy ale chwale przypisuje sobie ten w najladniejszym dresie "