|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
|
hehe to jest polska wlasnie: powiedzial !k ze gildia vampire jest super i ze zawsze mozna na nich liczyc
no to wszyscy sie rzucili zeby znalezc jakas czarna owce czy naprawde nie mopze byc gildii calkowicie dobrej? skoro zakladali gildie zeby pomagac innym to raczej pk i thiefow tam nie przyjmowali no nie?a apropo ludzi dobrej woli na trimerze:szustek jeszcze kiedy oboje bylismy newbie wyciagal mnie ropem od pajakow i tym podobnych![]() Alderaan - wyciagal moje cialo od soldierow i w calosci mi je oddal ![]() Umbral - pokazal thiefowi ktory ukradl mi loot baga gdzie jest swiatynia i oddal mi moijego lootbaga |
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
ja znam paru goscia ale zapamietalem tylko paru:
Lord nitz - na danubi nie ma zbyt wysokiego levelu ale zawsze si ewstawi i on to czlowiek sprawiedliwosc na danubi mozna tak powiedziec duzo polakow dzieki niemu przezylo ataki pk na calmerze znam sczyzyka czy jakos tak sorra nie pametam pomogl mi jak potrzebowalem - armora i dal mi za free i mi pomagal co gdzie jaki tp.
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2003
|
znam kilku fajny loodziof na nova:
derlik ariqa stygmat arekit arekop panterka fetix lord fapoxi wersol to polacy tera inni lord of paladin to z nova tera libera polacy: abdul-murzyn sarowin magic knight of libera tini solider zagraniczni: sir palladinum jest jeszcze wielu fajnych loodziof |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
Yo Yo
Ja spotkałem eszcze na rooku pewnego niezwykle pomocnego jedenastoletniego Amerykanina z Virgini gdy mnie zaabil jad wzial moje rzeczy i mi je oddał ![]() P.S Skubany ![]() |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2003
|
Polecam na Ruberze
Lord Reinoth (lub jakos tak) - knight Kilka razy dobilismy niezlego handlu. Raz mial okazje mnie oszukac, zabrac towar i kase ale honorowo wrocil i przypomnial mi, ze trzeba miec capa zapas ![]() Drunken Mage - sorcerer Mlody bylem. Ciemno bylo, wpadlem do dziury przypadkiem, oddalem kase jakiemus ... co obiecal mnie wyciagnac a potem wysmial. Gdyby nie Drunken Mage to musialbym w poison fieldzie stanac. Wielu innych milych ludzi, ktorych nickow teraz nie pomne, ale czesc mam na VIPliscie. W ogolnosci czesciej spotykam milych ludzi niz zlodziei, oszustow i mordercow. Moze poza rookiem, ale tam zawsze pelno paskudow sie kreci. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik Forum
|
The best ludzie na isarze to:
Altharin (on jest po prostu za**bisty koleś) Hyrr( niby szwed ale wiele dla mnie zrobil)
|
|
|
#29 | |
|
CS Tibia.pl Team
|
haha. Ja spotkałem kilkuset ludzi którzy mnie uratowali i pomogli np. orc fortres jak się naparzałem z orc wariorem miałem już brązowe życie gdy typu tak o podszedł bez niczego i mnie UHnął (pół sekundy później zarwałem od orka za 14 więc zawdzięczam mu życie) i poza tym dał mi 2 UH. Tylu ludzi znam dużo. Niektórzy ropną inni pomogą w pootrzebie.. Trzewba mieć podejście. Raz zaprzyjaźniłem się z Pk który mnie kilnąć próbował
i teraz mi czasami pomoże.... Wszystko to na liberze....
|
|
|