![]() |
#61 |
Kapłan Preclanski
|
![]() @Aress
To nie graj. Kup se gre na Xboxa czy PS 3, a nie pakka. Kto Ci każe? Będziesz kolejnym oświeconym. Utrzymanie 74 serverów+wypłacenie kasy programistom kosztuje trochę kasy. A Cipsoft musi skądś ją brać. Poza tym, 90 naszych złotych to około 30$. To naprawdę mało. Zobacz sobie w internecie.
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() I dalej narzekają, że dla pacc. Cholera na jakim wy żyjecie świecie? Kto płaci ten dostaje. Nie ma nic za darmo. Life is brutal jak to się mówi.
|
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Chorzów - Gdzieś przy kompie.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A ja was zagne bo pewnie będzie też konkurs SMS i spróbuje go wygrać xD i po co będe wydawać 250zł na 9 miechów jak moge sprawdzić w tydzień
#65 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
następnie dzieci się drą Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() a do tematu nawet fajnie się zapowiada ^^ myślę że pacca będę miał bo na wakacje kupuję, a wtedy z 45 lvl na facc wbije i coś pozwiedzam ![]() A w zapowiedzi myślałem że dadzą jakieś konkrety a nie opis miasta ![]() oby dodali nowe: questy, potworki, addony i przedmioty ![]() ![]() |
|||
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() Po to dają to dla pacc żebyś go kupił ,a oni mogli na tym zarabiać. Co im to da że dodadzą jakieś miasto dla facc ?
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() mistrzowskie city trzeba sie tam wybrac
![]()
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Rzeszów
Imię: Dudinx
Profesja: Knight
Świat: Candia
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
|
![]() No, ciekawie się zapowiada. =]
Te wilczki są niezłe. W ogóle ta nowa grafa wymiata xD
http://s165.photobucket.com/albums/u78/dudinx/ 15:19 Dudinx [129]: guwno 15:19 Dudinx [129]: guffno* 15:19 Krisi Paladynek [137]: pisze sie gówno 15:19 Krisi Paladynek [137]: masz 10 lat ;] |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak zwykle powiem mądrze ,jak nie chcesz ładować pieniędzy w grę i mieć wszystkie opcje dostępne to: 1)Żyjesz chyba w innym świecie 2)Nie ma nic za darmo 3)Współczesna medycyna czyni cuda. 4)Nikt ci nie karze grać 5)Jeżeli już narzekasz to nie graj jak ci się nie podoba. Dla przykładu ja trenuje postać do 40 levela na facc a potem kupie pacc żeby lepiej się bawić
![]() ![]()
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() wreszcie jak będe chciał sobie zabić jakiegoś szwedka, będe wiedział gdzie szukać(; Svargrond..tam szwedki bedą się czuły jak w domu; )
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja tam mrozu nie lubie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik forum
|
![]() Jupiiii, po prostu genialny pomysł z tym miastem, bo mamy przecież tyle "gorących" miast ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Bardziej niz miasto interesuje mnie poprawka Knighta, bo czasami te obrazenia to poprostu zal.pl
|
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Mi się nawet miasteczko podoba ,ale myślałem ,że otrzymamy jakieś lepsze wiadomośći.Chodzi mi o takie cenniejsze np. wyrównanie profesji.
Wszyscy trąbią o wyrównaniu Knighta ,a zapomnieliście także o Palku. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2007
Lokacja: Toruń
Wpisy bloga: 7
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
![]() |
![]() A może domki bez pacca i więcej questow byście dali
Nie każdy kupi pacca A mi sie skączył sie juz ![]() I ponawiam pomysl o przenoszeniu sie statkiem do miast carlin i venore
Ostatnio edytowany przez Mallice - 19-05-2007 o 09:16. Powód: Dodatkowy Pomysł |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: MMz
Stan: Niegrający
Imię: Julo the Restless Soul
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sinestesia
Świat: Astera
Poziom: 176
Skille: 106/93
|
![]() Pogłebia się przepaść między FACCem a PACCem ;s
|
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Vegoego
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 40
Skille: 18/24
Poziom mag.: 38
|
![]() Hoho zapowiada się fajnie ;]
Ciekawe ile Questow dojdzie ![]() Niedlugo kraje dla FACC będą tylko malutką wyspą,a PACC nie będą mogli się wyrobić z odwiedzeniem każdego miasta itp. ![]() Musze sobie PACC kupic ;] |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Up: Kolejny niezadowolony, bo nie ma nic dla facc.
|
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Lomza
Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() Juz mnie denerwuja tacy ludzie, ja kupuje sobie na te wakacje pacca (pierwszego
![]() Otworzcie oczy, w kazdej bezplatnej grze jest tak samo, tworcy robia jakies bonusy dla tych ktorzy placa zeby ci ktorym "szkoda kasy" mogli grac.... Chybaze zrobili by platna tibie dla wszystkich, tylko nie w cenie pacca a powiedzmy 10 zl za miesiac (wtedy bylaby kasa na utrzymanie serwerow i kazdy by mial "rowne szanse") ciekawe co wtedy byscie powiedzieli -.-. @Galeon Moze nie w tym updeate... ale napewno cos dodadza bo nikt nie kupuje pacca jak tylko zaczyna grac ![]() ![]()
![]() Enza Morin, ex top sword & shield of Unitera Love Hinata =* Ostatnio edytowany przez EnzaMorix - 19-05-2007 o 10:18. |
![]() |