![]() |
#2121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Magsonn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 250
|
![]() O boże udowodnij udowodnij, myślisz, że będe kapował moich i twoich kumpli ? ;-) Wole, żebyś żył w takim nieładzie psychicznym! Nawet jakbym wkleił ich nicki to byś się wszystkiego wyparł...
A udowodnić ciężko iż all graja na jednym pc >.< @Jakis-chuj: Won to możesz do matki kurwo, będe pisał gdzie mi się tylko podoba i masz chuja do tego moronie |
![]() |
|
![]() |
#2123 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie uchwyciłem jakże ważnego momentu uzyskania promocji na lvl 35 lecz udałem się na Questa premiowanego osiągnięciem tego poziomu. Podczas drogi to pokoju z nagrodami czekały na mnie tak diaboliczne stworzenia jak skeletony, ghule i Cyklopy (z tymi to było hardcore
![]() ![]() ![]() ![]() A propo... Szukam teamu na crus helmet quest. Będzie do pokonania kilka GS'ów więc potrzebuje blokera i shootera. Jeżeli zgłosi się więcej osób to nie mam nic przeciwko. Pisać w grze do Kotre xD
New serwer, my new soul! Kotre dark stone of Rottens! Ostatnio edytowany przez ElPrzemeQ - 18-05-2007 o 21:35. |
![]() |
![]() |
#2124 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Cytuj:
Jedna pozytywna wiadomość: Moon Ark będzie powoli odbijał się po hacku, aktualnie prowadzi meelaaaanż z kolegami, ale od jutra startuje powolutku. Zaznacza też że idzie na new pvp ![]() Gz Wszystkim. Pozdrawiam
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
|
![]() |
![]() |
#2125 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
![]() Cytuj:
Tak btw. to ironia, czy rly jesteś taki żalowy? ![]()
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
|
![]() |
![]() |
#2126 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Kielce
Imię: Stare dobre czasy
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
@Magson Jeśli masz trudne dzieciństwo to nie moja wina;/ Szkoda mi tylko Ciebie.. ja sie nikogo rodziny nie czepiam, nie mam powodu. Nie karmić trolla .Kolejne twoje idiotyczne posty ignoruje.. i nie myśl sobie że swoimi kretyńskimi tekstami robisz mi krzywdę, bo przyzwyczaiłem się do dzieci z ciężkim niedorozwojem. Temat służy do wklejania zdjęć i ich komentowania... |
|
![]() |
![]() |
#2127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: Legnica
Imię: Lord Esclude
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almost
Poziom: 160
Skille: 100
Poziom mag.: 24
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ethanamoz Lothardan
Gildia: ~Hail Naction~
Świat: Nerania
Poziom: 300
Skille: 17/31
Poziom mag.: 92
|
![]() @topic
GRATULUJE WSZYSTKICH ADVOW. @off mowicie ze to czy ZamZiro sharuje to jego prywatna sprawa, wg mnie wcale nie, nie rozumiem dlaczego on ma wyzszy lvl niz ja. Dlatego ze on ma 2 braci grajacych w Tibie natomiast ja mam jedna siostre ktora Tibia zbytnio niepociaga :/ ? Wiec moj lvl to wina moich rodzicow ? Trzeba sie postarac o braciszka ? Sharowanie to oszukiwanie nie jest to prywatna sprawa jego tylko niesprawiedliwosc wobec kazdego kto gra sam. @ZamZiro piszesz zebym udowodnil bo wiesz ze nie jestem wstanie oO ... moge ci powiedziec kontekst calej rozmowy ale niestety niepomyslalem o filmie lub ssku a teraz juz jest za pozno. Ktos rozpoczal rozmowe na gch "Your Destiny" nt kto w ilu gra, wtedy wlasnie przyznales sie ze grasz z bracmi (zreszta nie ty jedyny), dalsze wypieranie sie nie ma sensu naprawde tylko sie blaznisz. ______edit_______ @ludzie nie broncie ZamZira nie wyganiajcie Magsonna - jestem przekonany ze nie znacie ZamZira tak dobrze jak ja czy Magsonn nie byliscie ani nie jestescie z nim w glidii nie slyszeliscie tego co ja slyszalem nie liczcie na to ze ZamZiro odwdzieczy sie w grze za to ze tutaj go obronicie, jak juz sie wypowiadacie to prosze o bezstronnosc. Ostatnio edytowany przez Knight Wowa - 19-05-2007 o 00:21. |
![]() |
![]() |
#2130 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2007
Lokacja: Poland :>
Imię: Sicinass Knight
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 19
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
|
![]() Gratki...Gratkiii :>
|
![]() |
![]() |
#2131 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Lublin
|
![]() Cytuj:
Żałosny jesteś, pisząc tego posta. ponieważ mówisz, że inni oszukują grę, a pamiętam, jak dałeś ss'a, jak skillowałeś na slimach, kiedy matka miała zmieniony name przy pomocy bota xD Więc nie zaczynaj oceniać innych, kiedy sam nie jesteś święty. Poza tym znam dzika z Candii i wiem jakie pg potrafii odjebać. I nie dziw się, że druid ma większy lvl, niż ty, kiedy druid/sorc w chuj szybciej expi od knighta/palla. Dla przypomnienia first 40 lvl on Nerana: ![]() Cya on new pvp or Candia, jeśli mi się zachce grać ![]() EDIT: Najlepszą obroną jest atak. Widziałem Wowę w tym temacie po napisaniu tego posta, ale widocznie go zgasiłem, bo zamiast coś odpisać, po prostu wyszedł... Prawda zwycięży ![]() Ostatnio edytowany przez Tzuful - 19-05-2007 o 04:34. |
|
![]() |
![]() |
#2132 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2134 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2007
Imię: Avorek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Vision Division
Poziom: 90+
Skille: 85/80XD
Poziom mag.: 6
|
![]() Magson o ile dobrze wiem a coś wiem to jego brat ma osobne konto ^^
Przywaznie jak ma sie 2 ovn to jeden od drugiego rozni sie harakterem np inaczej pisze itp a ja jakoś jeszcze tego nie zauważylem ^^ To znaczy że Zam ma brata bliźniaka XD ? Zam bij lvl >.< teraz ma iść mneij sd na demca XD I nie mów że wiesz co sie dzieje na tym servie jak grasz na innym ^^ bo to jest śmieszne ^^ |
![]() |
![]() |
#2135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Imię: Assains
Profesja: Knight
Poziom: 20
Skille: 64/62
Poziom mag.: 4
|
![]() Pare sskow
Wróciłem do miasta z lootem z dwarfow. ![]() ![]() I Rybki : ![]() Zaraz dam ss-a 19 levela All ssy są super ;] I od razu pytanko : Będę miał pacca, gdzie ma expić ~25 Knight ?
17:52 **** **** [10]: mało gram ale duży lvl mam 17:52 Assains [18]: ale duży, aż 10 ooh <ironia> 17:52 **** **** [10]: ty takiego nigdy nie osiągniesz ......................... ![]() --------------------------------------------------- 14:56 ***** *** [16]: sell nuble armour 14:56 Assains [19]: nuble ? 14:56 ***** *** [16]: this is nuble armour 14:56 Assains [19]: noob armor ... 14:56 ***** *** [16]: srry 14:56 ***** *** [16]: sell noob armor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Imię: Zrywna Szkapa
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() Jakiś czas temu postanowiliśmy sobie pójść na Dle ;p
Pan smoczek nie chciał dawać loota to uciekłem sie do bardzo uprzejmych próśb ![]() ![]() Jakiś vis, besty nie wpadły ale jakoś tak ![]() ![]() Dragonek się wściekł ![]() ![]() Średni exp... ![]() I kolejne visy. ![]() i ![]() No i jak prosiłem smoczka...Wynik widać na dole okienka i przy okazji nowy domek ![]() ![]() Yours Szkapa~
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
#2137 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam sie w 100% z Magsonem i Wowa
I nie lizcie dupy dla Zama bo napewno w niczym wam to nie pomoze ![]()
#2138 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Polska
Imię: Asherinis
Gildia: Lolex Family
Świat: Guardia
Poziom: 60
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
Żyjemy tylko po to, żeby umierać 18:16 Slox on Nerana [97]: pger! ![]() Neostrada-Dostawca internetu, dla osób lubiących kupować Blessy. I to jest prawda ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2139 |
Guest
|
![]() Ładne ssy, GZ! ;p
|