![]() |
#141 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() Cytuj:
![]() PS: Acha, dla pewności, nic nie mam do ludzi co tak właśnie robią, kupują Pacc, kupują kasę, rzeczy, postacie na allegro itd. To mnie wali szczerze. Tak, ale WoW to jest gra, przy której Tibia jest daaaleko daaaleko niżej. Tam masz genialną grafikę, i nawet nie musisz grać, wystarczy pochodzić po miastach i pooglądać panoramę. Klimat jest genialny, w ogóle to wiem dlaczego tam jest abonament (gorzej że dla polaków to jest sporo kasy, a dla zachodnich mieszkańców Europy i nie tylko jest to mało). Sam bym kupił, ale nie jestem człowiekiem który wydaje pieniądze na gry ( w każdym razie nie co miesiąc 60zł czy ile tam). Ostatnio edytowany przez Gharm - 20-05-2007 o 15:57. |
|
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]()
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Lepiej aby druid miał jakiś czar "Plącze wave" bo przecież włada magią natury...,a nie jak ktoś parę stron wcześniej napisał "energy wave"
#144 |
Guest
|
![]() oh co mnie jakies update czy uaktualnienia jak ja nie moge grac bo jak sie prubuje zalogowajac to mi pisze timeout timeout timeout timeout...
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: cała mapa :D
Imię: Chemikalius
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: co chwile inna
Świat: Guardia
Poziom: 42
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() ze swojej strony jeszcze dodam, że przydałoby się uaktualnienie samego klienta Tibii - mianowicie chodzi mi o coś w rodzaju wyszukiwarki dołączonej do kanału "trade" gdyż mnie osobiście wkurza jak w poszukiwaniu "czegoś tam" musze przejechać ją całą - a po godzinie grania jest juz troche dluga...
Chemi Hooah!
![]() Best solo : banshee, ancient scarab Best team: DL, Hero ASG dla Dorosłych (17+ ![]() ![]() cytat: jeśli ktoś się osiodłał, przykłusował na forum i zrobił \"Ihaaaha!\", to nie ma się co dziwić, że ludzie na nim jeżdżą jak na kobyłce... |
![]() |
![]() |
#147 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Śmieszą mnie ci, co po tym smoku na dachu mówią, że nowy smok będzie.
Statki, dachy były często ozdabiane smokami w skandynawii. Więc to nic nie znaczy
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2007
Imię: Ozza
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 21+
|
![]() Jak zwykle, tak zwany "UFP- Update for PACC". Myślałam, że chociaż dadzą coś druidom, ale myliłam się. Taka jest ta nasza "Tibijska Sprawiedliwość". Może by tak jakieś miasto dla Facc zrobili wreszcie
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2007
|
![]() jeśli chodzi o wowa to ja gram na andeeri - prirackim servie i jestem zadowolony
|
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Ale to nie jest rozmowa o WoWie, tylko o upie do Tibii.
@Topic: Mam nadzieję, że CipSoft się postara i ten upek to będzie COŚ. W końcu to Tibia 8.0! (choć przewidywania typu: "Tibia 8.0 będzie 3D" mnie rozśmieszały).
Podpis? Nie mam pomysłu ;< Ostatnio edytowany przez Kejmilo - 20-05-2007 o 21:06. Powód: Literówka :P |
![]() |
![]() |
#151 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Kraków
Wpisy bloga: 1
Imię: Ciosq Shanna
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Cytuj:
CIPY CHYBA JUŻ NIE MYŚLĄ ŻE KTOŚ MOZE MIEĆ FACC -.- |
|
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
|
![]() @up
Cipsoft reklamuje Premium Account,bo po co reklamować facc? Ktoś musi kupować pacc żeby facce mogły grać |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja jestem FACC i nigdy nie mialem PACC ale chce miec dlatego łudze sie ze moj har."Rekcoj Knight" wygra w konkursie SMS Pacc
![]() ![]() Ps. czemu jak wyslaem 4 sms to pisalo ze to mój 2 sms ![]() I tak nidy nie wygrywam
![]() WBIJ A NIE POŻAŁUJESZ ![]() A tu coś dla ziomów ![]() Died at Level 132 by a monk STOP BOTEROM Ostatnio edytowany przez Tore - 21-05-2007 o 08:20. |
![]() |
![]() |
#154 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Już zaczyna mnie to w******ć!!
![]() ![]() czy ktoś pisał, że facc nic nie dostanie??!! Wypowiedzi typu Flamon: Cytuj:
Raptem dali jednego newsa, że pacc nowe miasto a do update jeszcze 5-6 newsów ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Goldscorpion - 20-05-2007 o 22:42. |
|
![]() |
![]() |
#155 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() A ja właśnie kupiłem sobie PACC
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
Ostatnio edytowany przez PLague - 20-05-2007 o 23:18. |
||
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() @eerion
Ech widać że nie skapowałeś o co chodzi, ozdoby może były ale do ozdób w Tibii została wykorzystana głowa smoka o wyglądzie innym niż dotychczas! A że smok ma swój wygląd już długi czas to może zmieni się poprostu jego wygląd. @Orube Myślę że druidzi nie maja najgorzej więc nie marudzić. Pozatym w ciagu wszystkich update Tibijska Sprawiedliwość jak najbardziej obowiązuje. Płacisz masz, nie płacisz nie masz. Pozatym jak ktoś już wspominał t dopiero pierwszy news na temat update -.-'
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
#157 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Opanuj Ty się, jeśli nie znasz jakiegoś języka to go nie używaj na Boga! "have been" określa doświadczenia z przeszłości (tak w skrócie) lepiej by wyglądało, would have, albo prostsze will have, w zaleznosci co chciales przez to "have been" wyrazić. chips po angielsku to frytki (ofc w USenglish to są czipsy, ale czemu używaż USE kiedy jest oryginał?) Snickers to nie marka czipsów. Co do tematu, grafika coraz bardziej infantylna, znow nowe nikomu niepotrzebne miasto nastawione na napędzanie kupna PACC'a czemu jestem przeciwny, (pomimo, że należę do osób dla których dla FACC można by pozostawić tylko rook, bo przecież to PACC'e utzymują gre, Jestem faccem i na 100% pacca nie kupie, poprostu ta gra nie bawi Mnie na tyle, znam duzo fajniejsze formy płatnej rozrywki (bez skojarzeń) ![]() Oby w nastepny piątek było cos ciekawszego. |
|
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
|
![]() Drodzy modkowie najlepiej zamknijcie ten dział, bo ta rozmowa o paccu i faccu jest denerwująca i bezsensowna
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg! czy zdarzyło się żeby Facc nic nie dostał na update ?? przynajmnej ja tego nie pamiętam
1. Dzięki paccowi możecie sobie jeszcze pograć w tibię. 2. Facc zawsze coś dostaje na update. 3. Ci co nie mają zamiaru kupić Pacca bo jak to mówią że to szajs. N/C 4. To dopiero 1 pokazanie co będzie w tym upie a na końcu dadzą coś co dostanie Facc albo wy sami w tibii to sprawdzicie, a nie odrazu panika: ONIE JA MAM FAKKA I ...,/ SE NIEPOGRFAM JUZ W TIBGIE !!!ONEONE CIPSAFOT sUx!!!!!1111111 |
![]() |
![]() |
#160 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Poznań
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 93
Skille: ujdą
|
![]() Cytuj:
![]()