![]() |
#101 |
Guest
|
![]() Znaczy sie ogólnie to gratulacje dla mateusza i chłopaków z harmonii,harmonia to wyjebany świat,nie to do refugia...same thiefy i nooby...(srry za offtop)...bhuahuauh a na koniec "nadmienie" jak to randall mówi....weź coś osiągnij placku
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 | |||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na Emeryturze
Imię: Loth Rakan
Profesja: Elite Knight
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 149
Skille: 101/100
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jack Tortoise
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() @bake
czy to miało coś sugerować? ![]() ![]() @topic nie ejstem ani męczywackiem bo to jest dobre dla niewyżytych gówniarzy, ani dzieckiem neo kalafiorem, bo poznałem sekret googla, który jest im nieznany, gdzie mnei wciśniecie? ![]()
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#105 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
+ktrórzy chętnie podlizali by się komuś ale boją się że ktoś powiec oś o nich źle +których dzieci pod blokiem biją patykami i muszą się wyżyć na biednych userach +myślą że jako jedyni maja jakąs racjonalną opinię +myśla że jak napisza takiego posta to od razu wszyscy userzy się przestraszą że zaliczysz ich do jednej z tych grup i nikt juz nie napisze posta. +myślą że są "pro ivól mastachy forómowi" Cytuj:
Swoją drogą lepiej by było dla niego żeby nie odcianać mu tych nóg. BTW. Założe się że MDW zostanie wiecznym studentem, bo skoro cały czas gra, a jak nie gra to śpi więc nie choidzi na zajęcia. Jak nie chodzi na zajęcia to nie zdaje i zostaje na roku. I tak ciągle. A ze studiów nie chce zrezygnować, bo musiałby wrócić do rodziców i żyć na ich utrzymanie, a wtedy matka by mu wyłączyła kompa bo by za długo grał co doprowadziłoby MDW do agonii i pozabijałby wszystkich w najbliższym otoczeniu krzesłem i poszedłby do paki, a tam by se nie pograł ![]()
Ostatnio edytowany przez Drzamich - 20-05-2007 o 21:08. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Guest
|
![]() Jak on wali sd po 1,1-1,5k to moze duzo expa wbic ... I uzywajcie "www.pskonejott.com" <-- jak wbil ten rekord byl online 15 godzin ...
|
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Zychlin
Imię: Krekor Bogdan
Profesja: Elder Druid
Gildia: You Are Not Welcome
Świat: Refugia
Poziom: 140
Poziom mag.: 73
|
![]() Jeśli na psk miał 15h to musiał wbijać ponad 1mln expa na godzine Xd ostro..
![]() |
#108 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Nie mow tak do mnie plebsie. |
|
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() Ładny loot, dodając do tego Faxy Gsy i te inne djinn itemy to i tak pewnie dużo na +
Czekam tylko żeby ktoś pobił MDW w expie ![]() A Te Dzieci to niech lepiej się nie odzywają... Pozdrawiam Raf~.
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Imię: Arcano Vampire
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() Uważam że polacy powinni być dumni że maja w swoich szeregach takiego kogoś jak MDW respekt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
|
![]() Gz w końcu grubas wbił coś na pokaz ;d Znając życie z tych 25h czy tam ilu to z 2h przepadło na czekanie respa ;d hehe ;] Mam nadzieje ze poprawi ten wynik do okrągłej sumki.
![]() |
#112 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Widząc tutejsze posty i ich poziom, nie dziwie się czemu niektórzy zrezygonwali z postowania tutaj.
A tak btw: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Visekk - 21-05-2007 o 02:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Powiem cos chodz bede bluzgany wszyscy beda mowic ze zazdroszcze ze zmyslam. Ale prawda jest taka ze wasz "Mateusz Dragon Wielki" Pojechal do bielsko bialej i zaplacil zeby taifunowi nie ustapili nie powiem jaka to suma ale dosc wysoka(nie powiem ile bo pozniej mlodski uzytkownicy forum beda trzepac...).Taifun nie pogra juz taka jest prawda zaraz pewnie Tedunio bedzie pisac ze to nie prawda ale jezeli ktos nie wierzy niech zapyta niektorych ludzi z vision. Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 21-05-2007 o 03:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Wiedziałem,wiedziałem,wiedziałem ,że tak będzie.Pełno "pr0" i zazdrosnych graczy napisało "piękne" ,bezpodstawne posty w których oskarżają,obrażają MDW o multikonto itd. itd. .Teraz kłania się do Was pytanie?Dlaczego piszecie takie posty o innych osobach jeżeli ich w ogóle nie znacie??Widać ,że tylko zazdrość Wami kieruje.
Co do kolejnych "pr0" zazdrosnych graczy ,którzy twierdzą ,że MDW nie ma życia.To co Was obchodzi jego prywatne życie?Może woli spędzać czas przy Tibii?Kto wie może jego większość kumpli także w tą grę gra i z nimi spotyka się w wirtualnym świecie?Ludzie... Za pewne teraz pełno użytkowników rzuci się na mnie i zacznie napier****ć swoimi farmazonami.Powiem krótko mam to w dupie ![]() Topic: Gratz lootu i rekordu. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Człowieku, Ty go podziwiasz?!?!?! No bez jaj..... Na jego lev Tibia to już OTS, kieskończona kasa, nieskończona mana, komfortowa ilość hp, nieskończone runy, dostęp do każdego miejsca w Tibii, etc. Wiec co to za kvrwa problem spędzić calutką sobotę na strzelaniu sdków w demce? Nawet pierwszy lepszy gówniarz by to potrafił..... F2 F2 F2 F2 F2 F2 F2 F3 F3 F3 F3 F3 F2 F2 F2 F2 gdzie F2 to sd a F3 to manas.... Ogranicza go tylko stamina i wytrzymałość siedzenia przed kompem. Ludzie, czy naciskanie 2 hotkey'ów na zmiane może budzić respekt przez xx h? No sorry, ale chyba raczej nie. Nawet ktoś nieznający Tibii, gdyby mu pokazać co ma robić, bez problemu by pomęczył klawiature prez czas potrzebny dla wbicia 14 mln. Nie powiem, mimo że nie jest to wyczyn trudny, ale bardziej maraton wytrzymałościowy, to wbicie takiego rekordu będzie pamiętane na długo i stanie sie jakaś bariera. Ale z tego powodu Polacy mają być dumni? Że ktoś przez xx h naciska hotkeye na zmiane? Wbijając przy tym niebotyczne ilości expa? Rozumiem, ktoś może go podziwiać, ale chyba bardziej z tego, że wytrzymał ten czas przed kompem -.- Pfff..... Dumni to byśmy mogli być wtedy, jak by jakiś Polak wbił 200 lev za 7.4 lub 7.5 (vide Cachero, choć nie polak- to jemu należy się szacunek). I jeszcze słówko o "tibijskich legendach", w 100% zgadzam się tutaj z użytkownikiem Salarigoth. Legendą może być pierwsza osoba która wbiła 100 level (tak, to kiedyś był event na skale serwerową) czy 200 lev, tudzież wspomniany już Cachero, który levelował, gdy manas dawał 50 many średnio i kosztował 100 gp, run nie było w sklepach, exori vis, mort, flam nie miały praktycznego użycia, podobnie jak inne spontane, których używano raczej rzadko, o różdzkach nikt nie śnił a mana odnawiała się znacznie wolniej! To może być kurde legenda i jest! A nie jakiś koleś, którego gra bardziej już jest podobna do OTSa niż do Tibii.... Ludzie..... Polacy powinni byćdu,mni np. z JPII a nie z jakiegoś MDW. Pzdr.
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Ja tam jestem dumny tylko ze swojego hara. Ciezko pracowalem zeby zrobic taki lvl przy tak malej ilosci spedzania czasu przed komputerem. Ciezko pracowalem zeby zarobic sobie np na takiego pacca, ktorego myslalem, ze nigdy juz sobie nie zafunduje. Nie wiem jak mozna kogos podziwiac w tej grze xd. Powinnismy byc dumni tylko i wylacznie z siebie i z naszych osiagow nawet jesli sa one do d***.
@Down No problem Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 21-05-2007 o 10:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Siedlce
Imię: Iglok
Poziom: 41
Skille: 70/45
Poziom mag.: 13
|
![]() @óp
ja tam podziwiam Ciebie że uratowałeś mnie przed merklinem jak polazłem gdzies knightem xD Topic loot ładny xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 05 2007
|
![]() Cytuj:
zgadzam sie,lecz szkoda ze Cachero sprzedal konto ![]() ![]() sory za offtop ;D topic: takje sobje " Wiec co to za kvrwa problem spędzić calutką sobotę na strzelaniu sdków w demce? Nawet pierwszy lepszy gówniarz by to potrafił..... F2 F2 F2 F2 F2 F2 F2 F3 F3 F3 F3 F3 F2 F2 F2 F2 gdzie F2 to sd a F3 to manas.... Ogranicza go tylko stamina i wytrzymałość siedzenia przed kompem." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azeroth Lee
Gildia: Setzers
Poziom: 68~
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() Ładny offtop robicie, może PW, gg?
@topic, MDW expi tyle na ile ma ochotę i ch...j Wam do tego. Po co poruszacie Tibię która miała miejsce 3 lata temu? Tibia się zmienia i bardzo dobrze! Myślicie że nie znudziłaby się Wam Tibia 7.1,7.4 ? Jeszcze szybciej niż ta. Gratuluję Mateusz i reszta teamu z którym był. Signed, Oddi~
![]() |