Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-05-2007, 20:05   #101
Vampireq
Guest

Domyślny

Znaczy sie ogólnie to gratulacje dla mateusza i chłopaków z harmonii,harmonia to wyjebany świat,nie to do refugia...same thiefy i nooby...(srry za offtop)...bhuahuauh a na koniec "nadmienie" jak to randall mówi....weź coś osiągnij placku (szacunek dla teda)
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-05-2007, 20:06   #102
Rakan
Użytkownik forum

Rakan's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Na Emeryturze
Imię: Loth Rakan
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 149
Skille: 101/100
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rakan
Oryginalnie napisane przez Rakan Pokaż post
niestety nie ... byli juz tacy co wbijali po 35mln~ w jeden dzien zal.pl
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miszczu
35 MLN!!!LEŻĘ!!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kollumb
Jeden gada ze wbijali po 35 mlv expa w dzień
Widze ze niektore inteligentne osoby nie zalapaly tej lekkiej ironi, no ale czego sie spodziewac po 10latkach
Rakan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-05-2007, 20:08   #103
Saviour
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
Domyślny

@bake
czy to miało coś sugerować? ludzie którzy wiem żę się potrafią czasem zjarać nie chwalą się o tym publicznie

@topic
nie ejstem ani męczywackiem bo to jest dobre dla niewyżytych gówniarzy, ani dzieckiem neo kalafiorem, bo poznałem sekret googla, który jest im nieznany, gdzie mnei wciśniecie?
stary 20-05-2007, 20:31   #104
Slide_Aurea
Użytkownik Forum

Slide_Aurea's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka

Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Plawgo Pokaż post
Wiesz, nie jestem jego tak zajebistym fanem jak Ty, i nie bede szperac po forum, zeby sie dowiedziec czegos o Tym palancie wystarczy,ze gram na harmoni, i wiem co sie dzieje.

P.S Jezeli nie wiesz o co chodzi, to prosze zamknij morde
Moze w Twojej miejscowosci czytania ze zrozumieniem ucza w liceum, wiec wcale Ci sie nie dziwie.
Morde to masz Ty... Nie chodzi mi idioto o szperanie, wystarczy odpalić dział wywiady i sobie przeczytać, nie musze nic szperać o MDW i tak wiem, że jest największym lvlem, gra solo i nikt mu nie zaszkodzi, nawet takie cioty jak Ty. Ciekawe czemu grasz na non-pvp? Sprubuj pograc na zwykłym servie, zapraszam na auree, albo iridie. Nie dałbyś rady wbić 50 lvlu ;o
Slide_Aurea jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-05-2007, 20:50   #105
Drzamich
Użytkownik Forum

Drzamich's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior Pokaż post
Nie lubie za bardzo MDW, to gra na swiecie non-pvp, gdzie expic to nie problem. Chcialbym aby cofneli czas gdy mdw mial 200 lv i wrzucili go na pvp enfo z Taifunem, Sero, Cachero, Bubble, Eternalem i innymi Tibijskimi Sławami..
Ide do bukmachera obstawić 100 zł że sśikałby się w majty
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MR_DAVID Pokaż post
Temat jest założony dla dwóch grup osób:
1) Dla graczy którzy zamiast pograć w tibie wolą sobie zmoczyć wacka patrząc na ten loot i wychwalając/gratulując MDW.
2) Dla dzieci neo, tak jak osobnik piszący nad tobą, aby mogli wyładować emocje opierniczając MDW za to że żyje i gra w tibie, pisząc posty na poziomie intelektualnym kalafiora.
I dla ciebie czyli do debili, którzy zaliczają się do obu grup
+ktrórzy chętnie podlizali by się komuś ale boją się że ktoś powiec oś o nich źle
+których dzieci pod blokiem biją patykami i muszą się wyżyć na biednych userach
+myślą że jako jedyni maja jakąs racjonalną opinię
+myśla że jak napisza takiego posta to od razu wszyscy userzy się przestraszą że zaliczysz ich do jednej z tych grup i nikt juz nie napisze posta.
+myślą że są "pro ivól mastachy forómowi"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maldinii Pokaż post
Co nie zmienia faktu ze nikt go nie lubi - moglby przez te 7-9h wyjsc na dfforek a nie siedzi jak jakas pyra przed kompem
Niestety nie może, ponieważ od siedzenia przed kompem zrobiły mu sie żyalki na nogach, ale nic sobie z tego nie robił i dalej grał, co doprowadziło do popękania naczyń krwionośnych i zmusiło lekarzy do odcięcia mu nóg by go uratować.
Swoją drogą lepiej by było dla niego żeby nie odcianać mu tych nóg.

BTW. Założe się że MDW zostanie wiecznym studentem, bo skoro cały czas gra, a jak nie gra to śpi więc nie choidzi na zajęcia.
Jak nie chodzi na zajęcia to nie zdaje i zostaje na roku.
I tak ciągle.
A ze studiów nie chce zrezygnować, bo musiałby wrócić do rodziców i żyć na ich utrzymanie, a wtedy matka by mu wyłączyła kompa bo by za długo grał co doprowadziłoby MDW do agonii i pozabijałby wszystkich w najbliższym otoczeniu krzesłem i poszedłby do paki, a tam by se nie pograł

Chcesz wiedzieć ile mam lat? Skompiluj TO:
Ukryty tekst:
PHP Kod:
#include <iostream>
main(){

int rok_urtwoj_wiekmoj_wiek;

cout << "Podaj swoj rok urodzenia: ";

cin >> rok_ur;

cout << endl;

twoj_wiek 2007 rok_ur;

moj_wiek twoj_wiek 1;

cout << "Masz wiec " << twoj_wiek << " lat. Ja mam " << moj_wiek << ".";

Ostatnio edytowany przez Drzamich - 20-05-2007 o 21:08.
Drzamich jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-05-2007, 20:55   #106
_Doophe_
Guest

Domyślny

Jak on wali sd po 1,1-1,5k to moze duzo expa wbic ... I uzywajcie "www.pskonejott.com" <-- jak wbil ten rekord byl online 15 godzin ...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 20-05-2007, 21:26   #107
Fure
Użytkownik Forum

Fure's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Zychlin

Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 140
Poziom mag.: 73
Domyślny

Jeśli na psk miał 15h to musiał wbijać ponad 1mln expa na godzine Xd ostro..
stary 20-05-2007, 23:58   #108
Maldinii
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kollumb Pokaż post
@Skończcie sie wymadrzać swoją "wiedzą" na temat tibi

Jeden gada ze wbijali po 35 mlv expa w dzień

@Maldini żal mi ci to ciebie nikt nie lubi bo sie nie znasz na tej grze
pewnie grasz 2 tygodnie i jeszcze nie wiesz którym sie skacze.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MR_DAVID
Temat jest założony dla dwóch grup osób:
1) Dla graczy którzy zamiast pograć w tibie wolą sobie zmoczyć wacka patrząc na ten loot i wychwalając/gratulując MDW.
2) Dla dzieci neo, tak jak osobnik piszący nad tobą, aby mogli wyładować emocje opierniczając MDW za to że żyje i gra w tibie, pisząc posty na poziomie intelektualnym kalafiora.

Czyli dla ciebie ??

Nie mow tak do mnie plebsie.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 00:07   #109
Rafayen
Użytkownik Forum

Rafayen's Avatar

Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów

Stan: Niegrający
Skille: 13/37
Rafayen ma numer GG 1502169
Domyślny

Ładny loot, dodając do tego Faxy Gsy i te inne djinn itemy to i tak pewnie dużo na +

Czekam tylko żeby ktoś pobił MDW w expie wtedy pewnie pokaże na co go stać bo wydaje mi sie że te 14mln to lekkim ... :O do 30 by dojechał bez problemu.

A Te Dzieci to niech lepiej się nie odzywają...

Pozdrawiam Raf~.

Człowiek napotkawszy przeszkodę, której nie może zniszczyć - zaczyna niszczyć samego siebie.

Lastfm
Rafayen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 00:39   #110
Elesar Inferno
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
Domyślny

Uważam że polacy powinni być dumni że maja w swoich szeregach takiego kogoś jak MDW respekt.
Elesar Inferno jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 01:18   #111
Garo
Użytkownik Forum

Garo's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2007

Domyślny

Gz w końcu grubas wbił coś na pokaz ;d Znając życie z tych 25h czy tam ilu to z 2h przepadło na czekanie respa ;d hehe ;] Mam nadzieje ze poprawi ten wynik do okrągłej sumki.
stary 21-05-2007, 02:34   #112
Visekk
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 09 2006

Domyślny

Widząc tutejsze posty i ich poziom, nie dziwie się czemu niektórzy zrezygonwali z postowania tutaj.

A tak btw:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior Pokaż post
Nie lubie za bardzo MDW, to gra na swiecie non-pvp, gdzie expic to nie problem. Chcialbym aby cofneli czas gdy mdw mial 200 lv i wrzucili go na pvp enfo z Taifunem, Sero, Cachero, Bubble, Eternalem i innymi Tibijskimi Sławami..
Tak, najbardziej mi tam pasuje Cachero, wielki wojownik z Calmery i Bubble, która nie brała udziału w żadnej wojnie od paru lat _/

Ostatnio edytowany przez Visekk - 21-05-2007 o 02:36.
Visekk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 03:00   #113
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Visekk Pokaż post
i Bubble, która nie brała udziału w żadnej wojnie od paru lat _/
Smieciu ,ty chyba nie wiesz kim byla bubble.... To prawdziwa legeda tibi a nie.Ci co graja od dawna to wiedza co to kiedys bylo.Wtedy trzymala sie elita na tibi... Gugo,cachero,eternal,bubble... to byly czasy tibia teraz jest niczym w porownaniu do tamtych czasow....Za pare lat zobaczycie jak to sie wszystko zmieni bedzie 30,300 lvlow, taksamo kiedys 200 lvl to byl wyczyn niemozliwy a teraz kazdy maniak moze miec 200 po 1-3 roku

Powiem cos chodz bede bluzgany wszyscy beda mowic ze zazdroszcze ze zmyslam.
Ale prawda jest taka ze wasz "Mateusz Dragon Wielki" Pojechal do bielsko bialej i zaplacil zeby taifunowi nie ustapili nie powiem jaka to suma ale dosc wysoka(nie powiem ile bo pozniej mlodski uzytkownicy forum beda trzepac...).Taifun nie pogra juz taka jest prawda zaraz pewnie Tedunio bedzie pisac ze to nie prawda ale jezeli ktos nie wierzy niech zapyta niektorych ludzi z vision.

Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 21-05-2007 o 03:31.
Salarigoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 08:04   #114
Kup.Se.Musk
Użytkownik Forum

Kup.Se.Musk's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8

Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
Domyślny

Wiedziałem,wiedziałem,wiedziałem ,że tak będzie.Pełno "pr0" i zazdrosnych graczy napisało "piękne" ,bezpodstawne posty w których oskarżają,obrażają MDW o multikonto itd. itd. .Teraz kłania się do Was pytanie?Dlaczego piszecie takie posty o innych osobach jeżeli ich w ogóle nie znacie??Widać ,że tylko zazdrość Wami kieruje.

Co do kolejnych "pr0" zazdrosnych graczy ,którzy twierdzą ,że MDW nie ma życia.To co Was obchodzi jego prywatne życie?Może woli spędzać czas przy Tibii?Kto wie może jego większość kumpli także w tą grę gra i z nimi spotyka się w wirtualnym świecie?Ludzie...

Za pewne teraz pełno użytkowników rzuci się na mnie i zacznie napier****ć swoimi farmazonami.Powiem krótko mam to w dupie

Topic:

Gratz lootu i rekordu.

Pozdrawiam
Kup.Se.Musk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 09:31   #115
Kojotes
Rangers lead the way

Kojotes's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2005

Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno Pokaż post
Uważam że polacy powinni być dumni że maja w swoich szeregach takiego kogoś jak MDW respekt.

Człowieku, Ty go podziwiasz?!?!?! No bez jaj..... Na jego lev Tibia to już OTS, kieskończona kasa, nieskończona mana, komfortowa ilość hp, nieskończone runy, dostęp do każdego miejsca w Tibii, etc.

Wiec co to za kvrwa problem spędzić calutką sobotę na strzelaniu sdków w demce? Nawet pierwszy lepszy gówniarz by to potrafił..... F2 F2 F2 F2 F2 F2 F2 F3 F3 F3 F3 F3 F2 F2 F2 F2
gdzie F2 to sd a F3 to manas....
Ogranicza go tylko stamina i wytrzymałość siedzenia przed kompem.

Ludzie, czy naciskanie 2 hotkey'ów na zmiane może budzić respekt przez xx h? No sorry, ale chyba raczej nie. Nawet ktoś nieznający Tibii, gdyby mu pokazać co ma robić, bez problemu by pomęczył klawiature prez czas potrzebny dla wbicia 14 mln.

Nie powiem, mimo że nie jest to wyczyn trudny, ale bardziej maraton wytrzymałościowy, to wbicie takiego rekordu będzie pamiętane na długo i stanie sie jakaś bariera.

Ale z tego powodu Polacy mają być dumni? Że ktoś przez xx h naciska hotkeye na zmiane? Wbijając przy tym niebotyczne ilości expa? Rozumiem, ktoś może go podziwiać, ale chyba bardziej z tego, że wytrzymał ten czas przed kompem -.- Pfff..... Dumni to byśmy mogli być wtedy, jak by jakiś Polak wbił 200 lev za 7.4 lub 7.5 (vide Cachero, choć nie polak- to jemu należy się szacunek).

I jeszcze słówko o "tibijskich legendach", w 100% zgadzam się tutaj z użytkownikiem Salarigoth. Legendą może być pierwsza osoba która wbiła 100 level (tak, to kiedyś był event na skale serwerową) czy 200 lev, tudzież wspomniany już Cachero, który levelował, gdy manas dawał 50 many średnio i kosztował 100 gp, run nie było w sklepach, exori vis, mort, flam nie miały praktycznego użycia, podobnie jak inne spontane, których używano raczej rzadko, o różdzkach nikt nie śnił a mana odnawiała się znacznie wolniej! To może być kurde legenda i jest! A nie jakiś koleś, którego gra bardziej już jest podobna do OTSa niż do Tibii....

Ludzie.....
Polacy powinni byćdu,mni np. z JPII a nie z jakiegoś MDW.

Pzdr.
Kojotes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 10:27   #116
Duke Dran
Użytkownik Forum

Duke Dran's Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005

Duke Dran ma numer GG 13923094
Domyślny

Ja tam jestem dumny tylko ze swojego hara. Ciezko pracowalem zeby zrobic taki lvl przy tak malej ilosci spedzania czasu przed komputerem. Ciezko pracowalem zeby zarobic sobie np na takiego pacca, ktorego myslalem, ze nigdy juz sobie nie zafunduje. Nie wiem jak mozna kogos podziwiac w tej grze xd. Powinnismy byc dumni tylko i wylacznie z siebie i z naszych osiagow nawet jesli sa one do d***.

@Down
No problem

Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 21-05-2007 o 10:34.
Duke Dran jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 10:32   #117
Sylwia656
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Siedlce

Imię: Iglok
Poziom: 41
Skille: 70/45
Poziom mag.: 13
Domyślny

@óp
ja tam podziwiam Ciebie że uratowałeś mnie przed merklinem jak polazłem gdzies knightem xD

Topic loot ładny xd
Sylwia656 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 10:55   #118
Sanyol_Master
Zbanowany

Data dołączenia: 08 05 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kojotes Pokaż post
Człowieku, Ty go podziwiasz?!?!?! No bez jaj..... Na jego lev Tibia to już OTS, kieskończona kasa, nieskończona mana, komfortowa ilość hp, nieskończone runy, dostęp do każdego miejsca w Tibii, etc.

Wiec co to za kvrwa problem spędzić calutką sobotę na strzelaniu sdków w demce? Nawet pierwszy lepszy gówniarz by to potrafił..... F2 F2 F2 F2 F2 F2 F2 F3 F3 F3 F3 F3 F2 F2 F2 F2
Ogranicza go tylko stamina i wytrzymałość siedzenia przed kompem.

Ludzie, czy naciskanie 2 hotkey'ów na zmiane może budzić respekt przez xx h? No sorry, ale chyba raczej nie. Nawet ktoś nieznający Tibii, gdyby mu pokazać co ma robić, bez problemu by pomęczył klawiature prez czas potrzebny dla wbicia 14 mln.

Nie powiem, mimo że nie jest to wyczyn trudny, ale bardziej maraton wytrzymałościowy, to wbicie takiego rekordu będzie pamiętane na długo i stanie sie jakaś bariera.

Ale z tego powodu Polacy mają być dumni? Że ktoś przez xx h naciska hotkeye na zmiane? Wbijając przy tym niebotyczne ilości expa? Rozumiem, ktoś może go podziwiać, ale chyba bardziej z tego, że wytrzymał ten czas przed kompem -.- Pfff..... Dumni to byśmy mogli być wtedy, jak by jakiś Polak wbił 200 lev za 7.4 lub 7.5 (vide Cachero, choć nie polak- to jemu należy się szacunek).

I jeszcze słówko o "tibijskich legendach", w 100% zgadzam się tutaj z użytkownikiem Salarigoth. Legendą może być pierwsza osoba która wbiła 100 level (tak, to kiedyś był event na skale serwerową) czy 200 lev, tudzież wspomniany już Cachero, który levelował, gdy manas dawał 50 many średnio i kosztował 100 gp, run nie było w sklepach, exori vis, mort, flam nie miały praktycznego użycia, podobnie jak inne spontane, których używano raczej rzadko, o różdzkach nikt nie śnił a mana odnawiała się znacznie wolniej! To może być kurde legenda i jest! A nie jakiś koleś, którego gra bardziej już jest podobna do OTSa niż do Tibii....

Ludzie.....
Polacy powinni byćdu,mni np. z JPII a nie z jakiegoś MDW.

Pzdr.

zgadzam sie,lecz szkoda ze Cachero sprzedal konto bo teraz prawie wogole nie expi i pada...szacunek dla niego bo gram na tym servie(calmera) i tylko on chce powstrzymac ceny przed kompletnym upadkiem,gdy wszyscy sellaja mpa za 400k on chce 500,jak widac ludzie kupuja a tylko niektorzy kupuja u tych ktorzy chca mniej,bo potem zaczyna sie wyscig "kto chce mniej za xx" pamietam jak zaczynalem grac to k legi 20k teraz 8,a to na calmerze bylo z pol roku temu o.O ceny na non-pvp spadaja drastycznie :/ dlatego juz tam nie gram
sory za offtop ;D

topic:
takje sobje

"
Ogranicza go tylko stamina i wytrzymałość siedzenia przed kompem."
Sanyol_Master jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 11:05   #119
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kojotes Pokaż post
Pzdr.
Grales w tibie jak nie bylo jeszcze depo ?
Salarigoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 11:08   #120
Odderz
Użytkownik Forum

Odderz's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Gdynia

Stan: Na Emeryturze
Gildia: Setzers
Poziom: 68~
Poziom mag.: 55
Odderz ma numer GG 1407733
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Salarigoth Pokaż post
Grales w tibie jak nie bylo jeszcze depo ?
Ładny offtop robicie, może PW, gg?

@topic,
MDW expi tyle na ile ma ochotę i ch...j Wam do tego.

Po co poruszacie Tibię która miała miejsce 3 lata temu? Tibia się zmienia i bardzo dobrze! Myślicie że nie znudziłaby się Wam Tibia 7.1,7.4 ? Jeszcze szybciej niż ta.

Gratuluję Mateusz i reszta teamu z którym był.

Signed,
Oddi~
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania