|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: 20 cm od monitora
Imię: Elom Tika
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 94
Skille: 85~
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Czy opłacalny jest behemoth hunt solo knightem
Więc mam około 50 bp of mf... i tak sobie myślałem że bęe lurował po 3 behemothy i z exori ciulił (robiłem już tak na 82 ) I wyszlo mi że na 50 bp of mf wbije 200k~ expa.. Tylko jak myślicie jest szansa że coś spadnie?.. Te 200k expa wbije w około 2h czekam na wasze odpowiedzi , wskazówki, rady... Dzięki |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Gliwice, PL
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Komisarz Aizen
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
|
![]() bursty + explo, mój kumpel tak na 86 ek robił, praktycznie z behe sie nigdy nie zwraca więc wiesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szanse ,że coś się sypnie są niewielkie no ale możesz sobie trochę expa w krótkim czasie nabić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Gliwice, PL
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Komisarz Aizen
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
|
![]() To żeś teraz dojebał.... Na exori ściagnie ze 2-3 behe, a z explo się tak nieda, pozatym ile z tego explo knight będzie dziabał?? Jak się nie znasz to zamilcz...
Elom, ja bym na behe nie szedł, jescze FAG po Ciebie wpadnie ;o
ऋऍकईऋऍकऋऍकईऋऍक .:Born to Perform:. ऋऍकऋऍकईऋऍकऋऍकई Ostatnio edytowany przez Slide_Aurea - 22-05-2007 o 14:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hhmm, Ty chyba nigdy behemota nie widziales, on mnie na 120 levelu potrafil dogonic i niezle walil mimo iz mialem tarcze+full def. taki 86 ek to by czesciej sie uhal niz uzywal explo z recji tego iz Twoim zdaniem knight powinien miec łuk i brusty. @ Topic. Na behe knightem panuje zasada, ze im wiecej na raz tym taniej i szybciej sie expi. Sadze ze potrzeba ~140 level zeby to mialo rece i nogi. Na 120 dostalem niezle combo od 4 behe, a na 3 behemoty to szkoda tej many na exori. Trzeba wziasc pod uwage ze behemoty laza po spawnie keidy Ty pijesz mana fluidy. czasem odejda daleko i trzeba poczekac az wszystkie wejda w zasieg exori, a to moze kosztowac pareset hp.
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem z tymi manasami to moze lepiej by bylo na dle pojsc albo moze na gsy?Nie gralem nigdy wysoko lvlowym rycerzem.Warlolce po doprowadzeniu do zaulka i caly czas z exori tez moglby byc nie najgorszym pomyslem
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: 20 cm od monitora
Imię: Elom Tika
Profesja: Elite Knight
Poziom: 94
Skille: 85~