Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 21-05-2007, 17:43   #141
Sebos14
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 02 2007

Domyślny lol

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior Pokaż post

Nie lubie za bardzo MDW, to gra na swiecie non-pvp, gdzie expic to nie problem. Chcialbym aby cofneli czas gdy mdw mial 200 lv i wrzucili go na pvp enfo z Taifunem, Sero, Cachero, Bubble, Eternalem i innymi Tibijskimi Sławami..
Hahahaha tu mnie rozbawiles Taifun na pvp enfo ? lol on tylko umie expic a pvp ma slabe wlasnie -.-
a co do tematu do gz loota i tyle expa ale Dzieci Neo ile razy bedziecie mowic to samo -.- (mowie o niektorych) i co ze lubi grac ,kazdy lubi cos innego i takie jest zycie nic nie zmienisz.

Ostatnio edytowany przez Sebos14 - 21-05-2007 o 17:47.
Sebos14 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-05-2007, 17:57   #142
Saviour
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
Domyślny

bake, olałeś mój post, nieładnie!

a tak pozatym, to jeszcze nikt nei wspomniał o tym, że bubble ma męża GM'a i to on jej dał expa i przez to ona też jest evul nOObem "i wogle"

niech jakiś modek zajrzy tutaj i powywala te bluzgające posty pls, bo się śmietnik robi
stary 21-05-2007, 19:21   #143
sucre
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 05 2007

Imię: Magsonn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 200
Poziom mag.: 74
Domyślny

Oj Mateusz Ty mały narkomanku, ladnie to tak na białku grac? Organizm sobie niszczysz "ćpunie", z reszta widac to jak sie z Toba rozmawia. Według mnie to normalny nie jestes.
sucre jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 19:38   #144
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bake Samo Pokaż post
A teraz cie zaskocze, JA GRAM JESZCZE DLUZEJ! i co teraz?

AUHuAHUhUAHuHAUHAUhuHuhuhsuifhaejgfnklewgmaskdl;mg fql;emgfklewng
Dobre, ale widzisz nie wiesz wzystkiego, mati pojechl pare lat temu do Bubble i calej tej reszty, ogolnie ma juz taki "monopol" ze on bedzie "only the one!"

Panowie tibijczycy cos cienko wam idzie dopeiro 15 stron?! teraz mzoe narzucimy temat ile to Mati ma ownerow i kazdy bedzie wyglaszal teorie ze 1 z ownerow jest z wawy, inny z krk a jeszcze inny z bdg bo przeciez to moj znajomu z zg mi tak mowil bo tez nim gra LOL albo moze teraz o czasie online? Mati gra przeciez 213h/dobe i w ogole nie ma rl life bo jestesmy tepaki i tego sprawdzic nie mzoemy \o/ no ale dalej panowie jedziemy, tak do 30 stron chociaz plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
1)Droga byla postac synu ??
2)Nie,nie grasz dluzej odemnie,a powiem nawet ze dlugo nie grasz widac po wypowiedzi twojej a czasu powstania tibi.
3)W dupie byles guwno widzales wiec co do tego czy zaplacil czy nie,nie mozesz nic powiedziec bo poprostu jedyniemozesz przypuszczac czy ja klamie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Saviour
bake, olałeś mój post, nieładnie!

a tak pozatym, to jeszcze nikt nei wspomniał o tym, że bubble ma męża GM'a i to on jej dał expa i przez to ona też jest evul nOObem "i wogle"

niech jakiś modek zajrzy tutaj i powywala te bluzgające posty pls, bo się śmietnik robi
Prosze bardzo idealny przyklad nooba
z jego wypowiedzi wynika
1)Bubble dostaje expa od GM-a <beka>...Gm nie moze dawac expa
2)Bubble to evul noob<Beka>...Wiesz kim byla bubble?
3)"i wogle"...

Powiedzal 30 druid facc jedna wielka <beka>

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sebos12
Hahahaha tu mnie rozbawiles Taifun na pvp enfo ? lol on tylko umie expic a pvp ma slabe wlasnie -.-
a co do tematu do gz loota i tyle expa ale Dzieci Neo ile razy bedziecie mowic to samo -.- (mowie o niektorych) i co ze lubi grac ,kazdy lubi cos innego i takie jest zycie nic nie zmienisz.
Powiem ci cos dostalbys 280 msa w lape to bys z PZ nie wychodzil .

Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 21-05-2007 o 19:45. Powód: Zapomnialem o jednym :)
Salarigoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 19:49   #145
Sir-Loroth
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Brodnica

Imię: Sir Loroth
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 21
Skille: **/**
Poziom mag.: 17
Sir-Loroth ma numer GG 3334816
Domyślny Żal mi niektórych ludzi..

Co wy macie do tego Mateusza? Tak gadacie że to ma 1500 ownerów gra 48h/dobę i nie wiem co jeszcze.. Na moje to mu zwyczajnie zazdrościcie .. I nie rozumiem czemu nie mamy być z niego dumni? To źle że taki lvl wbił i że jest najlepszy? Właśnie dobrze przynajmniej mamy kogoś kto jest znany w Tibijskim świecie i jest to Polak! Czy nie potraficie tego uszanować ? Jeśli nie to sie nie wypowiadajcie dzieci neo ..

Tak BTW.. jak tak gadacie że to takie łatwe naciskać eFpińć i eFCztery to sami wbijcie ten 325 lvl ..

A Ci co gadają że MDW nie ma rl life, jest noob bo tyle czasu spędza przed kompem itp to szczerze wam powiem jeśli nawet tak? To co was obchodzi jego prywatne życie? To jego sprawa i on robi to co mu sie podoba..

Kończe To bo żem się zdenerwował
Sir-Loroth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 22:41   #146
kergantil
Guest

Domyślny

Mój post skierowany jest do wszystkich milosnikow "talentu" mateusza dragona wielkiego. I niestety musze was zmartwic bo wasz bohater tak naprawde nawet do pięt nie dorasta seromontisowi. Wiekszosc z was obchodzi tylko lvl, a nie patrzycie juz na profesje. Roznica miedzy ED a EK jest ogromna na 200+ lvlu. Sero~ grajac gownania profesja bez sdekow osiaga miesiecznie tylko o 1/4 expa mniej niz mateusz dragon wielki. A przeciez mozliwosci elite knighta w porownaniu do mozliwosci elder druida na wyzszym poziomie to jak ziemia i niebo. Nie chodzi tu juz nawet tylko o te hity z run oraz to ze z broni knight demonowi nie zrobi tak naprawde nic ale przede wszystkim o wygode gry. MDW ma ten luksus ze zabija demony 5 hitami wiec moze sobie wyczyscic spawn i spokojnie czekac na kolejny relaksujac sie podczas gdy knight zeby osiagnac to samo musialby non-stop walczyc. Knight zeby non-stop expic na goroma-demons musialby wczesniej stac pod depo i sprzedawac itemki podczas gdy magicznemu zwraca sie z tego co u djinnow mozna sprzedac. No i trzeba miec anielska cierpliwosc zeby dojsc do tego nawet tylko 200 lvla knightem bijac w kolko nudne stwory pokroju zolwi i elfow a potem zwyklych dragonow i na ofie. Wiem cos o tym bo ja knightem jako jedyna profesja nigdy nie osiagnalem 80+ lvl z powodu nudow. A przeciez im dalej sie robi lvl tym coraz gorzej knightem. Tak wiec respekt dla seromontisa ze tak gownianą profesja jaka jest knight potrafi wbijac prawie tyle expa co potezny elder druid. To co robi mateusz to po prostu normalne, przecietne wykorzystanie mozliwosci swojej profesji, natomiast sero to prawdziwy tibijski wirtuoz. Mozna powiedziec ze robi cos z niczego bo knight jest nikim w dzisiejszym swiecie tibijskim a on potrafi ta profesja zaistniec i nawet wbic sie pomiedzy szeregi poteznych magow. I chwala mu za to! Uwazam ze on, eo i sunrise to najwieksi gracze w historii tibii bo grajac slabymi postaciami osiagneli wiele. (odpowiednio knightami i rookstayerem). A mateusz bedzie mial wyzszy troche lvl bo po prostu ma lepsza profesja ale to nie znaczy ze lepiej gra. Mam nadzieje ze komus ten dlugi post chcialo sie przeczytac i wyciagnac wnioski. Dziekuje tym osobom.

Ostatnio edytowany przez kergantil - 21-05-2007 o 22:45.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 23:26   #147
Wojtas_Smieciarz
Użytkownik Forum

Wojtas_Smieciarz's Avatar

Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: ♪ ♫ ♫ ♪♪♫ Mysłowice

Stan: Początkujący
Świat: Candia
Poziom: 230
Skille: 118/118
Poziom mag.: 9
Domyślny

Hahahaha co spam. Bardzo miło ze mamy w Polsce tylu graczy i każdy jest w stanie nas rozbawić! Hmm jeszcze parę dni i może do stu stron dobijemy. GoGoGoGo Power Rangers!

^ mój photobucket ;d
Wojtas_Smieciarz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 23:33   #148
Odderz
Użytkownik Forum

Odderz's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Gdynia

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Setzers
Świat: Astera
Poziom: 68~
Poziom mag.: 55
Odderz ma numer GG 1407733
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wojtas666 Pokaż post
Hahahaha co spam. Bardzo miło ze mamy w Polsce tylu graczy i każdy jest w stanie nas rozbawić! Hmm jeszcze parę dni i może do stu stron dobijemy. GoGoGoGo Power Rangers!
Oj, bardzo słabo oceniłeś ten temat.

Ja obstawiam 500-1000

A tak na serio, to poproponuję zamknięcie tego tematu, bo każdy kto chciał zobaczyć zdjęcie to je zobaczył. A te prymitywne komentarze czytają tylko Ci którzy uczestniczą w tej kłótni, o to czy MDW jest bohaterem narodowym czy nie. Dajcie mi Virtutti Militari!

Tak czy siak, MDW wybrał Non-pvp bo lepiej się na nim czuje, jak od początku by grał na PvP to na pewno by miał je lepsze, a MDW pewnie PvP nie posiada bo gra na PvP. Jak Bubble by zaczęła grać na Non-PvP to też by była słaba.

Dyskusja o tym, czy "nowa" Tibia jest ch..jowa czy dobra też jest bez sensu, bo była stara Tibia, która już nie wróci więc nie ma co wspominać. Zobaczycie jak Cipki popierdo..lą ją w następnych update, i będziemy mieli nast. dyskusje.

Każdy na ten temat ma swoje zdanie i niech zostawi je dla Siebie!

Tak czy siak, jeszcze raz gratuluje Mateuszowi, może nie jest moim idolem, ale lubię go

Signed,
Odderz.
stary 21-05-2007, 23:35   #149
kergantil
Guest

Domyślny

Cytuj:
Dyskusja o tym, czy "nowa" Tibia jest ch..jowa czy dobra też jest bez sensu, bo była stara Tibia, która już nie wróci więc nie ma co wspominać. Zobaczycie jak Cipki popierdo..lą ją w następnych update, i będziemy mieli nast. dyskusje.
Nowa tibia jest ch_jowa poniewaz profesje nie sa wyrownane i tyle. Niby jest wiecej terenow do expienia ale zobacz kto tam expi: ms, ed, sporadycznie jakis palek. A gdzie expowiska dla knightow? (poza zolwiami)
  Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2007, 00:07   #150
Szarancza
Użytkownik forum

Szarancza's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kergantil Pokaż post
Nowa tibia jest ch_jowa poniewaz profesje nie sa wyrownane i tyle. Niby jest wiecej terenow do expienia ale zobacz kto tam expi: ms, ed, sporadycznie jakis palek. A gdzie expowiska dla knightow? (poza zolwiami)
Zapraszam na OTS na tibie 7.4, 7.5 tam jest wszystko po staremu i wogule jest cudownie nawet knightem sie fajnie gra lol

Bawi mnie to ze wlaza w dupe MDW osoby z innych serow bronia go jak niewiem n/c i jeszcze wyzywaja innych od dzieci neo jak ci "inni" maja odmienne zdanie mojim zdaniem MDW niejest bohaterem jak niektorzy uwazaja niejest to wzor do nasladowania bo to tylko wirtualne postacie one na ciebie pieniedzy niezarobia... A co do tego jego spedzania czasu przy tibii hmm napewno niemozna powiedziec ze jest to zdrowe aby tyle czasu przed kompem spedzac ale co do tego to MDW (chyba bo sam niewiem ) jest dorosly i wie co robi moze kiedys cos go skloni (chcica) do wyjsci na dwor i za dupami sie porozgladac
Szarancza jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2007, 00:15   #151
kergantil
Guest

Domyślny

Cytuj:
Zapraszam na OTS na tibie 7.4, 7.5 tam jest wszystko po staremu i wogule jest cudownie nawet knightem sie fajnie gra lol
Granie na OTS to wedlug mnie totalna glupota.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2007, 00:42   #152
Visekk
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 09 2006

Domyślny

@Salarigoth

Ok, spoko masz doświadczenie, ale nie twierdź, że inni go nie mają ,bo nie grali jak kanału jeszcze Trade nie było i trzeba było używać czaru na broadcast.

A i jeszcze co do Bubble: powiedz mi, czy nie jest tak, że MDW to Bubble dzisiejszych czasów?
Visekk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2007, 02:49   #153
Xenossadon_Olin
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: ByDgOsZcZ

Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 60+
Skille: 85/84
Poziom mag.: 6
Domyślny

Haha fajnie masz?? :>:>
I tak i tak jestes noobem ;];]
JEzeli cos nie pasi zaprasza na priv z calym ruthless pogadamy sobie od serca ;]
Xenossadon_Olin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2007, 17:54   #154
Eoanas
Użytkownik Forum

Eoanas's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Szczecin

Imię: Kyyuo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Squad
Świat: Premia
Poziom: 159
Poziom mag.: 71
Domyślny

Moje zdanie jest takie... Mdw napewno gra sam. BO po pierwsze napewno cip~ by sie do niego przyczepił (niemozliwe zeby nei sprawdzali czy najwiekszy lvl nie szaruje) pozatym jesli takim chocairzby 80 lvl da sie na luzach wbic 400k expa w kilka h to czemu taki mdw nie moglby wbijac po 3 miliony?? skoro ma ~4x wiekszy lvl>
nastepnie looknijcie sobie <http://www.pskonejott.com/otc_display.php> I wpiszcie mdw... i Eoanas <ja> nie szaruje a gram wiecej od niego.... zapewniam nie szaruje.. nie gra tez strasznie duzo...
nie mozna go tez tyrac ze nie ma zycia rl.. bo napewno ma i napewno trzyma sie dobrze... Jesli granie w tibie sprawia mu przyjezmnosc(jak mi) to czemu mialby nei grac?? tylko dlatego ze jakies nabki co nigdy 30 lvla nie wbily z zazdrosci glupoty pierdolą... dla mnie to zwykly chlopak ktory ma hobby jak kazdy inny, i jest w tym najlepszy na swiecie...a i nie tyrajcie noobkow ze sie podniecaja bo oni nigdy na oczy bp plate armorow nie widzieli musicie ich zrozumiec... i nie ma w moich slowach a za grosz ironi pozdrawiam

EO~

Ostatnio edytowany przez Eoanas - 22-05-2007 o 17:57.
Eoanas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2007, 17:55   #155
emito
Ruthless

Data dołączenia: 31 12 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kergantil Pokaż post
Mój post skierowany jest do wszystkich milosnikow "talentu" mateusza dragona wielkiego. I niestety musze was zmartwic bo wasz bohater tak naprawde nawet do pięt nie dorasta seromontisowi. Wiekszosc z was obchodzi tylko lvl, a nie patrzycie juz na profesje. Roznica miedzy ED a EK jest ogromna na 200+ lvlu. Sero~ grajac gownania profesja bez sdekow osiaga miesiecznie tylko o 1/4 expa mniej niz mateusz dragon wielki. A przeciez mozliwosci elite knighta w porownaniu do mozliwosci elder druida na wyzszym poziomie to jak ziemia i niebo. Nie chodzi tu juz nawet tylko o te hity z run oraz to ze z broni knight demonowi nie zrobi tak naprawde nic ale przede wszystkim o wygode gry. MDW ma ten luksus ze zabija demony 5 hitami wiec moze sobie wyczyscic spawn i spokojnie czekac na kolejny relaksujac sie podczas gdy knight zeby osiagnac to samo musialby non-stop walczyc. Knight zeby non-stop expic na goroma-demons musialby wczesniej stac pod depo i sprzedawac itemki podczas gdy magicznemu zwraca sie z tego co u djinnow mozna sprzedac. No i trzeba miec anielska cierpliwosc zeby dojsc do tego nawet tylko 200 lvla knightem bijac w kolko nudne stwory pokroju zolwi i elfow a potem zwyklych dragonow i na ofie. Wiem cos o tym bo ja knightem jako jedyna profesja nigdy nie osiagnalem 80+ lvl z powodu nudow. A przeciez im dalej sie robi lvl tym coraz gorzej knightem. Tak wiec respekt dla seromontisa ze tak gownianą profesja jaka jest knight potrafi wbijac prawie tyle expa co potezny elder druid. To co robi mateusz to po prostu normalne, przecietne wykorzystanie mozliwosci swojej profesji, natomiast sero to prawdziwy tibijski wirtuoz. Mozna powiedziec ze robi cos z niczego bo knight jest nikim w dzisiejszym swiecie tibijskim a on potrafi ta profesja zaistniec i nawet wbic sie pomiedzy szeregi poteznych magow. I chwala mu za to! Uwazam ze on, eo i sunrise to najwieksi gracze w historii tibii bo grajac slabymi postaciami osiagneli wiele. (odpowiednio knightami i rookstayerem). A mateusz bedzie mial wyzszy troche lvl bo po prostu ma lepsza profesja ale to nie znaczy ze lepiej gra. Mam nadzieje ze komus ten dlugi post chcialo sie przeczytac i wyciagnac wnioski. Dziekuje tym osobom.

zobacz na http://www.pskonejott.com/ ile gra seromontis a ile mateusz i przemysl jeszcze raz to co napisales
emito jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2007, 18:41   #156
Slide_Aurea
Użytkownik Forum

Slide_Aurea's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka

Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Odderz Pokaż post
Tak czy siak, MDW wybrał Non-pvp bo lepiej się na nim czuje, jak od początku by grał na PvP to na pewno by miał je lepsze, a MDW pewnie PvP nie posiada bo gra na PvP. Jak Bubble by zaczęła grać na Non-PvP to też by była słaba.
Chciałbym Cie poinformować, że co do PVP MDW to nie powinieneś się odzywać, skoro nic o nim nie wiesz... Chodzi mi o to, że MDW ma 100+ msa na świecie pvp... Sam w swoim wywiadzie napisał, że chciał sprawdzić jak się gra sorcem i wbił 100 lvl, więc skoro nie wiesz, to ubierz się i wyjdź!!
Slide_Aurea jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2007, 19:32   #157
chesek
Użytkownik Forum

chesek's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Usunięty
Domyślny

Ciekawe, w którym. Ja czytałem dwa z dwóch i nic o tym nie wspomniał.

Btw. Wiem, że chcesz być fajny, ale cytowany post Oloriona w twoim podpisie to ironia. : -P
chesek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2007, 20:14   #158
Murtagh-Girion
Użytkownik Forum

Murtagh-Girion's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007

Domyślny :)

Gz Gz Gz Gz Gz...
Murtagh-Girion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2007, 20:20   #159
Dekoz_
Użytkownik Forum

Dekoz_'s Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Płock

Imię: Roj
Profesja: Royal Paladin
Gildia: No Justice
Świat: Calmera
Poziom: 106
Skille: 95/81
Poziom mag.: 21
Dekoz_ ma numer GG 6676168
Domyślny

@topic, duzo mpa z porownaniem do ilosci g legow i mms ^^
a co do tego calego niby sharingu.... ludzie pomyslcie, jakby sharowal to predzej czy pozniej mialby hacka... wreszcie ktos kogos przekupi itd... zbyt duze ryzyko tracic tyle gp = rl kasy
anyway gz 14kk exp~
tyle.
Dekoz_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2007, 22:32   #160
kergantil
Guest

Domyślny

Cytuj:
A i jeszcze co do Bubble: powiedz mi, czy nie jest tak, że MDW to Bubble dzisiejszych czasów?
Kur_a mać, nie obrażaj tak wielkiej legendy jak Bubble. MDW jej nawet do pięt nie dorasta!!! A to że ma wyższy lvl w krótszym czasie to tylko efekt tego ze gra lepszą profesja
Cytuj:
zobacz na http://www.pskonejott.com/ UWAGA ile gra seromontis a ile mateusz i przemysl jeszcze raz to co napisales
Proszę bardzo:
Seromontis MONTH TOTAL 216h 30m
Mateusz Dragon Wielki MONTH TOTAL 127h 45m
Podziel sobie na 30 i wyjdzie ci ze mati siedzi srednio 4-5 godzin dziennie a sero 7-8 czyli prawie 2 razy wiecej a mimo to w ciagu ostatniego miesiaca mateusz wbil 20% expa wiecej niz sero. Life is brutal and full of zasadzkas and kopas knightów very mocno.
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania